Προς το περιεχόμενο

Μεγιστάνας των ΜΜΕ φοβάται πως η Google θα δημιουργήσει ψηφιακό "υπερκράτος"


panther_512

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άργησε, η google είναι ήδη υπερκράτος.

 

Όσο για τον φίλο που χρησιμοποιούσε altavista, όταν προμπήκα στο internet και ήθελα να κάνω μια απλή αναζήτηση όλες οι σελίδες τύπου yahoo, altavista φορτώνανε ένα κάρο διαφημίσεις με φωτογραφίες και μόνο για να φορτώσεις την σελίδα ήθελες περίπου 4-5 λεπτά. Στη google που φόρτωνε διαφημίσεις μόνο ως κείμενο φόρτωνε η σελίδα σε λιγότερο από μισό λεπτό. Τότε χωρίς να ξέρω τίποτε σχετικά με spyware, ύποπτα cookies κτλ και με ενδιέφερε μόνο η ταχύτητα με κέρδισε η google.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δεν καταλαβαίνω, η google νόμιζα ότι είναι μια εταιρία που προσφέρει υπηρεσίες και κερδίζει από τη στοχευμένη διαφήμιση, τη στιγμή που θα χάσουν τη χρηστικότητα τους οι υπηρεσίες αυτές γιατί θα γράφεις στην αναζήτηση windows και θα βλέπεις αποτελέσματα για το chrome os την ίδια στιγμή θα φύγει ο κόσμος για τον δεύτερο πάροχο της ανάλογης υπηρεσίας πχ bing άρα δεν μπορεί να κάνει ότι της καπνίσει γιατί ο χρήστης δεν είναι δεμένος, όσο είναι χρήσιμη θα την επιλέγει 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι έγινε fanboys του open-τσάμπα της google, αρχίζουμε να έχουμε ενδοιασμούς για την google ;
Ποιο μεγάλος χαμός έγινε όταν η microsoft αγόρασε την nokia παρά όταν η google αγόρασε την motorola, την οποία έστυψε από όλες τις πατέντες και την έδωσε μετά στην lenovo.
Αλλά είπαμε ο κακός Bill Gates φταίει για όλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ακυρο ειναι το ποστ σου.

 

Ηρθε η μηχανη της google και τα σαρωσε ολα, ποια altavista μου λες και πρασινα αλογα, καμια σχεση δεν ειχε.

 

Ποιες ταινιες; Ποιοι ηθοποιοι; Πλακα κανουμε;

Ναι απο ταινίες και word of mouth έτσι γίνεται κάτι πιασάρικο σε άσχετους.

 

Δεν λέγανε search it λέγανε google it και θυμάμαι κάμποσες ταινίες του 2000 να δείχνουν στην οθόνη το σήμα της google όταν έψαχνε κάτι ο ηθοποιος χωρίς να επικεντρώνεται  κάπως η τανία σε αυτό απλά φαινόταν διακριτικά το σήμα στην σχετική σκηνή. 

 

και δεν ξέρω για τι πράσινα άλογα μου μιλάς εγώ θυμάμαι το altavista να μου βγάζει ακριβώς αυτό που ψάχνω ειδικά πιο εξειδικευμένα πράματα στο ιντερνετ και σαφώς cracks,hacks κτλ  (μέχρι και οδηγίες για κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών) η google δεν ήταν άκυρη δεν λέω αλλα τα αποτελέσματα της ηταν πολύ πιο τυποποιημένα κάτι σαν το bing σήμερα ένα πράμα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο Ενας απατεώνας κατηγορεί τον άλλο.

 

 

Τα αθώα ΜΜΕ (200 έντυπα!!!) κατηγορούν την Google....

 

 

Το αστείο είναι ο τελικά ο καταναλωτής είναι το αιώνιο θύμα.

 

 

The Network (1976) Επική ταινία για τα ΜΜΕ

 

 

 

 

Απλά η τεχνολογία των ΜΜΕ εξελίσσεται χτες Εφημερίδα, σήμερα Τηλεόραση αύριο το Ίντερνετ. Μάλιστα το αύριο έχει πλησιάσει αρκετά στο να είναι το σήμερα.

 

 

Η Μόνη ασπίδα είναι η κριτική σκέψη και η παιδεία του καθενός και όλων μαζί!

 

 

Υ.Γ. Μιλάμε στην χώρα (Ελλάδα) που μια περίοδο είχε 8-9 οπαδικές εφημερίδες με τις περισσότερες να μην βγάζουν ούτε τα έξοδα για το ενοίκιο. Ένα απλό παράδειγμα τι γίνεται. (οπαδικοί στρατοί; Μελλοντικοί ψηφοφόροι; Πίεση στο κράτος; Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα αλλά κάτι βρώμαγε....). Κάπως έτσι λειτουργεί το σύστημα παντού κατά την ταπεινή μου γνώμη.

 

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έπρεπε να το πει μεγιστάνας των media για να το σκεφτεί κάποιος?

 

Και πάλι, τα μισά λέει. Η google εξαγόρασε όποιον ασχολιόταν με την ανάπτυξη robots/droids το 2013, μεταξύ αυτών και όσους το έκαναν για στρατιωτικούς σκοπούς.

 

Δεν σημαίνει ότι θα τα χρησιμοποιήσει για κακό, αλλά σίγουρα έχει όλη την τράπουλα στα χέρια της.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν έχει να κάνει με όπλα πια.
ζούμε πια την εποχή που ισχυρός είναι αυτός που κατέχει την πληροφορία και μπορεί να ελέγξει σε μεγάλο βαθμό αυτόν που την χρειάζεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εγώ θυμάμαι το altavista να μου βγάζει ακριβώς αυτό που ψάχνω ειδικά πιο εξειδικευμένα πράματα στο ιντερνετ και σαφώς cracks,hacks κτλ  (μέχρι και οδηγίες για κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών)

 

Μήπως εννοεις το astalavista ; Γιατί το altavista δεν εμφάνιζε τέτοια αποτελεσματα! :)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι τον επιασε ο καημος ξαφνικα για τα δικαιωματα, οχι οτι βλεπει την Google να γιγαντωνεται σαν ανταγωνιστης και εχει φτασει το σκατο στην καλτσα....

 

 

Και οτι έμπαινα να το γράψω.

Θέλουν προσοχή αυτά που γραφει αλλά να το παίζει προστάτης είναι κάπως.

Απλά χάνουν τα υπερογκα κέρδη του κάποτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεδομένος ο στόχος της Google, αναμενόμενη μια τέτοια στάση απ την απέναντι πλευρά. Το μόνο που μου κανε εντύπωση είναι η απάντηση του Zuckerberg «Αυτοί που δεν έχουν κάτι να κρύψουν, δεν έχουν τίποτα να φοβούνται». ΟΚ, να τη διαβάσεις εδώ μέσα από κάποιον που είναι απλά ένας τύπος που γράφει για το κέφι του (καλή ώρα) έχει πλάκα, αλλά αυτός σοβαρά τώρα, δεν είχε καλύτερη απάντηση να δώσει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξέρετε κάτι με κουράζουν όλα αυτά και βαριέμαι!!!όταν η Google επηρεάζει δραστικά και αρνητικα την ζωή και το καταλαβαίνω και με πειράζει βλέπουμε!!!τώρα προτιμώ απλά να απολαμβάνω την τεχνολογία που υποτίθεται πως κάνει την ζωή μου ευκολότερη και όχι να σκοτιζομαι με άχρηστα νέα και πληροφορίες!!!Αφήστε τον κάθε απελπισμένο που η Google από εκεί που ήταν τον κατέβασε και τώρα τον πουλοπουλο!!Αφήστε με να είμαι πρόβατο των μεγάλων εταιριών Γτ άμα δεν ειμουν ούτε ρεύμα δεν θα είχα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...