Star_Light Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 αν επιτρεπεται τι δουλεια κανεις στην ολλανδια; Ειπε. Σέφ.
tehAllantin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 και βάλε Ειπε. Σέφ. και βάλε. Ειμαι στο επίπεδο σχεδόν Τούφας! Ξενοδοχείο μεγάλης αλυσίδας, πολλές εθνικότητες, κύρια γλώσσα επικοινωνίας τα αγγλικά. Τα ολλανδικά φυσικά ειναι ένα bonus (σε αλλα τμήματα must).
nagiakoll Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 και βάλε και βάλε. Ειμαι στο επίπεδο σχεδόν Τούφας! Ξενοδοχείο μεγάλης αλυσίδας, πολλές εθνικότητες, κύρια γλώσσα επικοινωνίας τα αγγλικά. Τα ολλανδικά φυσικά ειναι ένα bonus (σε αλλα τμήματα must). μαλιστα γενικα εισαι καιρο εκει; βρηκες ευκολα την δουλεια;
tehAllantin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δεν ειναι ευκολο να βρεις δουλειά αν δεν έχεις βιογραφικό. Ειμαι 2μιση μηνες.
nagiakoll Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 δεν ειναι ευκολο να βρεις δουλειά αν δεν έχεις βιογραφικό. Ειμαι 2μιση μηνες. καλη συνεχεια να εχεις και ολα να σου ρθουν οπως θες
tehAllantin Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 ευχαριστώ, καλή τυχη να πω; καλη επιτυχία;
nagiakoll Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2014 σε ευχαριστω αλλα εδω ειναι τραγικα τα πραγματα και δεν νομιζω οτι ειναι παροδικο.....
ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μετά απο 2.5 χρόνια ανεργίας, παίρνω γύρω στα 1050 με καθαρό 8άωρο (ναι κι όμως είναι στην Ελλάδα) + κάποιες freelancing δουλειές με εξωτερικό (οι οποίες πληρώνουν σαφώς καλύτερα). 2
Zein Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) 6 ωρες δουλειας (μετρια πληρωμενες αλλα που σου εξασφαλιζουν μια σχετικα καλη ζωη) + 1 ωρα υποχρεωτικο διαλειμα για φαγητο. , 5 μερες την βδομαδα. Μπορω να παω στη δουλεια απο 9 το πρωι και να φυγω 4 το απογευμα. ή να παω απο τις 10 και να φυγω στις 5. Θεωρητικα μπορω να παω και τις 11, αλλα οκ αυτο ειναι λιγο χοντροκομμενο. Οι υπερωριες ειτε ειναι πληρωμενες, ειτε προστιθονται σε χρονο παραπανω αδειας. Εξαρταται το project δηλαδη. Αμα πχ ειναι κατι βαρυ, αμεσο και με εχουν αναγκη (ειμαι designer/coder/παιδι για ολες τις pc δουλειες) πληρωνομαι τα διπλασια στις υπερωριες μου οι οποιες μπορουν να γινουν και απο το σπιτι μου. Αμα ομως ειναι απλα καθημερινος φορτος εργασιας , θεωρητικα η ευθυνη ειναι πανω μου που δεν τις ολοκληρωσα στο 5ωρο (αν και δε φταιω εγω που ειναι αχρηστοι στην διαχειριση χρονου και προτζεκτ αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια) , και παιρνω τις εξτρα ωρες σαν παραπανω αδεια. ετσι πχ αν εχω δουλεια 9 με 4 και φυγω τις 6, τοτε την επομενη μερα θα εχω αμα θελω θα φυγω 2 ωρες νωριτερα. not bad θα ελεγα, αλλα θα προτιμουσα να τις πληρωνομουν. στο γραφειο χαλαρη ζωη, μουςικη ολη την ωρα με την dj γραμματεα ,μεχρι και steam εχω εγκαταστησει και παιζω -διακριτικα- ματσακια με κανα 2 αλλα παιδια απο εκει επισης. Καθε παρασκευη παμε σε μια παμπ ολοι μαζι, (μερικες φορες και η τρελη αφεντικινα, αλλα σπανια) , διαφορετικη καθε φορα για το μεσσημεριανο μας γευμα. τωρα αν θα ειναι 1 ωρα ή 1μιση ωριτσα δεν εγινε και κατι! Ασφαλως αυτο δεν συμβαινει στην ελλαδα, αλλα στο εξωτερικο, και η παμπ προδιδει και την χωρα για την οποια μιλαω. Πιστευω ειμαι πολυ τυχερος που βρηκα αυτη την δουλεια, και δε μιλαω για αποδοχες που ειναι εχμμ... οοοοοκκκκκκκκ , αλλα καθαρα για συνθηκες εργασιες. Μια φιλη μου απο λονδινο πληρωνεται τα 2πλασια απο εμενα, αλλα την πιεζουν απιστευτα στη δουλεια της, με ελεγχους ολη την ωρα , απιςτευτο φορτο εργαςιας κτλ κτλ. Ενας αλλος φιλος παλι που ειναι σε αρχιτεκτονικο γραφειο με 4πλασιο μισθο απο εμενα, περα του οτι εχουν σε ολους τους υπολογιστες λογισμικο παρακολουθησης οθονης και απαγορευμενες σελιδες στυλ φεισμπουκ κτλ κτλ, υπαρχουν τυποι που κανουν περιπολιες και αμα τους δουνε να κοιτανε το ταβανι ή εστω (!!!!!!) να εχουν το κινητο τους οχι 1 μετρο μακρυα απο το γραφειο αλλα μισο μετρο (δεν κανω πλακα) ωστε να το φτανουν τους λενε "τι εγινε? θες να μιλησεις καπου? γιατι εχεις το κινητο κοντα? δεν εχεις ορεξη για δουλεια σημερα? εε? εεε?" Προσωπικα ολα αυτα τα βρισκω γελοιοτητες. Για εμενα η ιδανικη δουλεια ειναι μια που πληρωνει καλα, το οποιο καλα παει αναλογα με τις ικανοτητες σου-σημαντικο αυτο!- , αλλα και που θα εχει ενα λιγο χαλαρο περιβαλλον εργασιας , οχι σαν το τσιρκο που ειμαι τωρα που αποσυντονιζεσαι πανευκολα αλλα.. γενικα κατι λάιτ. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2014 από Zein
Papakaliati Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Γυρω στα 1100 εχω φιλους που παιρνουν στην Ελλαδα, για αυστηρο 8ωρο δουλευοντας ομως σε μεγαλες πολυεθνικες οικονομικες εταιριες στην Αθηνα. Για να πω και εγω τις εμπειριες μου απο Γερμανια, ξερω μονο για μηχανικους, προγραμματιστες, το 8ωρο τηρείται σε μεγαλο βαθμο, αρκετοι βεβαια εργοδοτες θελουν να σε βλεπουν να δουλευεις περισσοτερο, αλλα οι επιπλεον ωρες συνηθως ειστε δινονται σε αδεια ειτε πληρωνονται ειτε γενικως αναγνωριζονται με ωραιες αυξησεις. Γενικως επικρατει ενα επαγγελματικο και ευχαριστο περιβαλλον εγρασιας, με τον γενικο κανονα να ισχυει οσο μεγαλυτερη η εταιρια τοσο πιο ευχαριστο και επαγγελματικο το κλιμα. Τα λεφτα ειναι καλα και κυριως εχεις την δυνατοτητα ,αμα δειξεις οτι εχεις να προσφερεις ,να ανεβεις οικονομικα πολλα σκαλια.
Star_Light Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Γυρω στα 1100 εχω φιλους που παιρνουν στην Ελλαδα, για αυστηρο 8ωρο δουλευοντας ομως σε μεγαλες πολυεθνικες οικονομικες εταιριες στην Αθηνα. Για να πω και εγω τις εμπειριες μου απο Γερμανια, ξερω μονο για μηχανικους, προγραμματιστες, το 8ωρο τηρείται σε μεγαλο βαθμο, αρκετοι βεβαια εργοδοτες θελουν να σε βλεπουν να δουλευεις περισσοτερο, αλλα οι επιπλεον ωρες συνηθως ειστε δινονται σε αδεια ειτε πληρωνονται ειτε γενικως αναγνωριζονται με ωραιες αυξησεις. Γενικως επικρατει ενα επαγγελματικο και ευχαριστο περιβαλλον εγρασιας, με τον γενικο κανονα να ισχυει οσο μεγαλυτερη η εταιρια τοσο πιο ευχαριστο και επαγγελματικο το κλιμα. Τα λεφτα ειναι καλα και κυριως εχεις την δυνατοτητα ,αμα δειξεις οτι εχεις να προσφερεις ,να ανεβεις οικονομικα πολλα σκαλια. 1100 με 8ωρο? εγω εχω ακουσει 1100 χωρις ωράριο στην INTERAMERICAN.
tehAllantin Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 λογικα ο φιλος μιλαει για αυτες τις big4?
DrLo Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 5 ωρες δουλειας (μετρια πληρωμενες αλλα που σου εξασφαλιζουν μια σχετικα καλη ζωη) + 1 ωρα υποχρεωτικο διαλειμα για φαγητο. , 5 μερες την βδομαδα. Μπορω να παω στη δουλεια απο 9 το πρωι και να φυγω 4 το απογευμα. ή να παω απο τις 10 και να φυγω στις 5. Η extra ώρα μεταξύ των δύο σε ποια μαύρη τρύπα πέφτει ?
Papakaliati Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 1100 με 8ωρο? εγω εχω ακουσει 1100 χωρις ωράριο στην INTERAMERICAN. Μιλαω συγκεκριμενα Ernst & Young , P&G, pwc. Δεν ξερω για υπολοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις