Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gigisoni>προφίλ χρήση>μηνύματα (Ω το κάλος,ώ ο σεβασμός)

Πτυχίο φιλολογίας σε 3 ξένες γλώσσες;Θές να μου πείς οτι έχεις βγάλει πανεπιστημιακή σχολή είς τριπλούν;Εκτός και αν τα μπερδεύεις την επάρκεια του Proficiency/Dalf/Celli,οπότε σου δίνω το ελεύθερο για το πώς θα πρέπει να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου.

Συνέχισε να διαφημίζεις στο εξωτερικό οτι χειρότερο υπάρχει στην ψυχοσύνθεση του Έλληνα.

Γιατί αν είχες έστω και την παραμικρή ιδέα του πως λειτουργούν τα πανεπιστήμια του Βελγίου, θα γνώριζες ότι σπουδές φιλολογίας σε μία γλώσσα μόνο, στο επίπεδο Bachelor, δεν υπάρχει. Πάντα επιλογή δύο τουλάχιστον γλωσσών, εγώ επέλεξα και τρίτη. Εξειδίκευση μόνο σε μια γλώσσα μπορείς μόνο στο Master και αυτό υπό προυποθέσεις και ανάλογα την γλώσσα.

http://www.ulb.ac.be/

Η ιστοσελίδα του πανεπιστημίου μου, μπες και δες τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει. Αν σε δυσκολεύουν τα γαλλικά, google translate.

Και είπαμε, όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα το γυρίζουμε στις προσβολές. Συνέχισε τον χαβά σου, αυτό ξέρεις μόνο να κάνεις καλά.

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρεπει όπως και δηποτε να ανήκουμε σε κάποια πλευρά; Γιατι;

Ποιος είπε να διαλέξεις πλευρά; φαντάζομαι εννοείς ανάμεσα στα δύο τοπ κόμματα. Κάτι που κάνει ακόμα πιο fail το όλο θέμα.

Απλά με το attitude που δείχνεις, δεν περίμενα να επιλέγεις συνειδητά μια πράξη που σίγουρα δεν ωφελεί κανέναν. Πόσο μάλλον ότι έτσι δείχνεις ότι είσαι εντάξει ασχέτως με το ποιος θα κυβερνήσει. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα υπονοούμενα υψηλου-επιπεδου-true-greek-κτλ και το γεγονός ότι παρουσιάζεσαι σαν παιδες-εγω-ξερω-κατι-παραπάνω φάση.

Tenshi εσύ αγόρι μου τα μηνύματα τα διάβασες καλά; μάλλον σου διέφυγαν μερικά νοήματα. Άστο, μην απαντήσεις. Καλύτερα κάνε προσωπική επίθεση επικαλούμενος την επαγγελματική κατάσταση του άλλου. Άλλωστε τι πιο ωραίος τρόπος να τον μειώσεις. παραβλέποντας φυσικά το γεγονός ότι ο μάγκας δίπλα σου δηλώνει ευθαρσώς ότι απέχει συνειδητα. Αυτός δεν μας ενοχλεί αλλά στον λαντζιερη του Βελγίου θα του βγάλουμε τα μάτια (που δεν έκατσε Ελλάδα για να πολεμήσει παρέα με τύπους που άλλα προβάλλουν κι άλλα κανουν)

Δημοσ.

Ποιος είπε να διαλέξεις πλευρά; φαντάζομαι εννοείς ανάμεσα στα δύο τοπ κόμματα. Κάτι που κάνει ακόμα πιο fail το όλο θέμα.

Απλά με το attitude που δείχνεις, δεν περίμενα να επιλέγεις συνειδητά μια πράξη που σίγουρα δεν ωφελεί κανέναν. Πόσο μάλλον ότι έτσι δείχνεις ότι είσαι εντάξει ασχέτως με το ποιος θα κυβερνήσει. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα υπονοούμενα υψηλου-επιπεδου-true-greek-κτλ και το γεγονός ότι παρουσιάζεται σαν παιδες-εγω-ξερω-κατι-παραπάνω φάση.

Tenshi εσύ αγόρι μου τα μηνύματα τα διάβασες καλά; μάλλον σου διέφυγαν μερικά νοήματα. Άστο, μην απαντήσεις. Καλύτερα κάνε προσωπική επίθεση επικαλούμενος την επαγγελματική κατάσταση του άλλου. Άλλωστε τι πιο ωραίος τρόπος να τον μειώσεις. παραβλέποντας φυσικά το γεγονός ότι ο μάγκας δίπλα σου δηλώνει ευθαρσώς ότι απέχει συνειδητα. Αυτός δεν μας ενοχλεί αλλά στον λαντζιερη του Βελγίου θα του βγάλουμε τα μάτια (που δεν έκατσε Ελλάδα για να πολεμήσει παρέα με τύπους που άλλα προβάλλουν κι άλλα κανουν)

Και η ειρωνεία είναι ότι γνωρίζω Έλληνες λανζιέρηδες εδώ με υψηλότερο επίπεδο και σίγουρα όχι IQ ραδικιού που έχουν κάποιοι εδώ μέσα. Μάλιστα κάποιοι από αυτούς προσωρινά δουλεύουν στην λάντζα μαθαίνοντας ταυτόχρονα τις γλώσσες του Βελγίου για να μπορέσουν να βρουν αργότερα δουλειά πάνω στις σπουδές τους.

Πάω να δω το ματς, τουλάχιστον στο γήπεδο είναι αναμενόμενο να βλέπεις κάφρους (ελπίζω να διαψευστώ και να πάνε όλα μια χαρά).

Δημοσ.

Γιατί αν είχες έστω και την παραμικρή ιδέα του πως λειτουργούν τα πανεπιστήμια του Βελγίου, θα γνώριζες ότι σπουδές φιλολογίας σε μία γλώσσα μόνο, στο επίπεδο Bachelor, δεν υπάρχει. Πάντα επιλογή δύο τουλάχιστον γλωσσών, εγώ επέλεξα και τρίτη. Εξειδίκευση μόνο σε μια γλώσσα μπορείς μόνο στο Master και αυτό υπό προυποθέσεις και ανάλογα την γλώσσα.

http://www.ulb.ac.be/

Η ιστοσελίδα του πανεπιστημίου μου, μπες και δες τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει. Αν σε δυσκολεύουν τα γαλλικά, google translate.

Και είπαμε, όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα το γυρίζουμε στις προσβολές. Συνέχισε τον χαβά σου, αυτό ξέρεις μόνο να κάνεις καλά.

Έχεις δίκιο.Όφειλα να γνωρίζω a priori την λειτουργία του εκπαιδευτικού συστήματος στο Βέλγιο και στο κάθε Βέλγιο πρίν ΤΟΛΜΗΣΩ να θίξω το θέμα.Ειλικρινά ταπεινός.

Οπότε απο τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω οτι σπούδασες εξ' ολοκλήρου στο εξωτερικό και η εργασιακή σου εμπειρία στο Ελλάντα (ακα Ελλάδα) είναι σχετικά περιορισμένη;Ισως να σφάλλω και δεύτερη φορά.

Όπως και να έχει,εμείς τα υβρίδια εδώ πίσω στην πατρίδα,θα κρατάμε ψηλά το επίπεδο και θα σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκαλιές σε περίπτωση "ατυχήματος" και εκ νέου ξεριζωμού.Γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται...και ήδη έχει αρχίσει να εμφανίζεται το σαρδόνιο χαμόγελο.

• Like 1
Δημοσ.

Και ο tenshi για τα πανηγύρια λοιπόν (απόδειξη η τελευταία παραγραφος). Δεν μπαίνω καν στον κόπο να το αναλύσω. Το μόνο που θα ευχηθώ στον gigisoni σε περίπτωση "ατυχηματος" να τραβήξει σε άλλο λιμάνι που θα κάθεται να ανέχεται τέτοιες σ υμπεριφορες. Μα λαντζιερηδες ζητάνε σε όλες τις χώρες της ενωσης

Από μένα τέλος. Καλύτερα να μην ασχοληθώ άλλο. Αρκετά είδαν πάλι τα μάτια μου

Δημοσ.

Σαν την ύπουλη χειραγώγηση δεν έχει! Αλλά να χειραγωγείται κάποιος από άτομα που άλλα πιστεύουν, άλλα κάνουν κι άλλα λένε, είναι απλά για τα πανηγύρια. Ειδικά το 'δεν θα γίνουν όλοι επιστήμονες' ή 'το εξωτερικό δεν είναι για όλους' (αλλά, για παράδειγμα, ο απλός στρατός που σου προσφέρει ωχαδελφισμό θεωρείται ευρέως αποδεκτό) που λέγονται κατά καιρούς είναι το προβληματικό της υπόθεσης.

Επιμένω, το εξωτερικό ΔΕΝ είναι για όλους.

Δεν είναι τόπος μαγικός που έρχεσαι και είναι όλα στρωμένα, η τουλάχιστον δεν είναι για όσους ήρθαν από ανάγκη.

Παίζουν πολλά ρόλο. Ο παράς της οικογένειας σου, τα ψυχολογικά που κουβαλάς, η σχέση σου με φιλους / οικογένεια, πόσο εξωστρεφής είσαι, τι άνεση έχεις στη γλώσσα, και τι βάζεις σαν προτεραιότητα. 

• Like 2
Δημοσ.

Ναι πάλι λάθος κάνεις. Γιατί και πτυχίο από ελληνικό ΑΤΕΙ έχω, και πιστοποίηση από ΙΕΚ, και δούλευα κανονικό 8ωρο από τα 18 ως τα 32 μου που έφυγα από την Ελλάδα όταν μου έγινε πρόταση για θέση προιστάμενου στο Βέλγιο. Και ναι, σπούδασα και στο Βέλγιο, ελεύθερος δεν είμαι μην μου κάνεις πρόταση.

Δημοσ.

Ναι πάλι λάθος κάνεις. Γιατί και πτυχίο από ελληνικό ΑΤΕΙ έχω, και πιστοποίηση από ΙΕΚ, και δούλευα κανονικό 8ωρο από τα 18 ως τα 32 μου που έφυγα από την Ελλάδα όταν μου έγινε πρόταση για θέση προιστάμενου στο Βέλγιο. Και ναι, σπούδασα και στο Βέλγιο, ελεύθερος δεν είμαι μην μου κάνεις πρόταση.

Για προιστάμενος τσιμπάς πολύ πάντως. Σε παρακολουθώ απο το μεσημέρι ή το πρωί? που εισαι εδω μεσα και τσακώνεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Μπα; Εσύ ποσταρεις ό,τι σου κατέβει όλη την βδομάδα, θα μου την πεις και θα ορίσεις πως θα περάσω το ρεπό μου;

Άντε την κρεμούλα σου..

Δημοσ.

Μπα; Εσύ ποσταρεις ό,τι σου κατέβει όλη την βδομάδα, θα μου την πεις και θα ορίσεις πως θα περάσω το ρεπό μου;

Άντε την κρεμούλα σου..

Έφαγα χθές. Σημερα λέω να κτυπήσω κανα ρυζόγαλο. 

Δημοσ.

Επιμένω, το εξωτερικό ΔΕΝ είναι για όλους.

Δεν είναι τόπος μαγικός που έρχεσαι και είναι όλα στρωμένα, η τουλάχιστον δεν είναι για όσους ήρθαν από ανάγκη.

Παίζουν πολλά ρόλο. Ο παράς της οικογένειας σου, τα ψυχολογικά που κουβαλάς, η σχέση σου με φιλους / οικογένεια, πόσο εξωστρεφής είσαι, τι άνεση έχεις στη γλώσσα, και τι βάζεις σαν προτεραιότητα.

Επιμένω ότι 6 μήνες μόνος σε άλλο κράτος είναι καλύτερη εμπειρία από τον απλό στρατό. Το γιατί, βρες το μόνος σου.

Ήμαρτον πια με την ιδέα ότι για να βγεις από την ζώνη ασφαλείας σου πρέπει ντε και καλά να υπάρχουν ροζ συννεφάκια

Δημοσ.

Είναι διαφορετικές καταστάσεις, και στρατό πήγα (μαλακία μου), και έξω βγήκα και δεν το λες οτι πέρασα και καλά μέχρι να βολευτώ (το αντίθετο θα έλεγα), Οπότε μπορώ να κρίνω. Αλλά επειδή μπορείς εσύ κι εγώ δε σημαίνει οτι όλοι είναι το ίδιο. Λες στον άλλο Man up, ναι, αλλά αν είναι να παει κάπου και να πάθει κατάθλιψη, ε γάμα το μείνε Ελλάδα.

Με λίγότερα λόγια, δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές.

• Like 3
Δημοσ.

Το συναισθηματικό αγγούρι που τρως προσμετράται στην καλύτερη εμπειρία. Επειδή σε ωριμάζει. Και όλα σκατα να σου πάνε, γυρνάς πίσω δεν έγινε και τίποτα. Άλλα το να δεις με τα μάτια σου μια οργάνωση παραπανω ή να αντιμετωπίσεις διαφορετικες συνθήκες από ότι έχεις συνηθίσει, μόνο αρνητικό δεν μπορεί να είναι.

Στον απλό στρατό θα συναντήσεις άτομα τύπου viper. Στις ειδικές δυνάμεις θα γουστάρεις (και από τις δύο εννοιες)

Δεν ξέρω αν με το μαλάκια σου εννοείς ότι δεν έπρεπε να πας. Δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο. Τις δυναμικές εμπειρίας συγκρίνω.

Δημοσ.

critical thinking. Δεν το εχεις.

Σε περιπτωση που δεν το καταλαβες, οι πλευρες δεν σταματανε στο νουμερο δυο.

Το συναισθηματικό αγγούρι που τρως προσμετράται στην καλύτερη εμπειρία. Επειδή σε ωριμάζει. Και όλα σκατα να σου πάνε, γυρνάς πίσω δεν έγινε και τίποτα. Άλλα το να δεις με τα μάτια σου μια οργάνωση παραπανω ή να αντιμετωπίσεις διαφορετικες συνθήκες από ότι έχεις συνηθίσει, μόνο αρνητικό δεν μπορεί να είναι.

Στον απλό στρατό θα συναντήσεις άτομα τύπου viper. Στις ειδικές δυνάμεις θα γουστάρεις (και από τις δύο εννοιες)

Δεν ξέρω αν με το μαλάκια σου εννοείς ότι δεν έπρεπε να πας. Δεν με απασχολεί κάτι τέτοιο. Τις δυναμικές εμπειρίας συγκρίνω.

και στρατοκαβλος; Τι με λες. Ολες οι ταμπελιτσες σημερα πεσαν...

Δημοσ.

Ηρεμήστε :)

Δεν παίζει ρόλο ούτε το ωράριο ούτε η χώρα.

Το σημαντικότερο είναι να γουστάρεις αυτό που κάνεις ώστε να το κάνεις καλά και να έχεις φιλοδοξίες πάνω σε αυτό. Αν το έχεις αυτό είσαι πραγματικά τυχερός.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...