killer76 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Εχω βρει πολλα θεματα με αυτό το ερώτημα και έχω μπερδευτει πολύ. Θέλω ενα cms να μπορώ να έχω πολλες επιλογές φίλτρων στην sidebar για αναζήτηση (χρώμα, μεγεθος, τιμή κλπ) αλλά και κατα την αγορά να μπορεί να επιλέξει κάποιος μεγεθος,χρώμα κλπ. Μεχρι στιγμης δοκιμαζω το prestashop, magento και zen cart. Αυτό που θέλω να ρωτησω είναι αν και τα 3 μπορούν να κάνουν αυτό που θέλω, γιατί ξέρω οτι το magento είναι το πιο καλό αλλά είναι και πολύ δύσκολο. Δηλαδή με καλύπτει κάποιο απο τα άλλα δύο ή είναι καλύτερα να δυσκολευτώ λίγο παραπάνω και να μαθω το magento? Υ.Γ. Φυσικά αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο cms, το λέτε. Θέλω όμως ότι φτιάξω να μπορεί να επεκταθεί σε βάθος χρόνου και όχι να βρεθώ σε αδιέξοδο κάποια στιγμή
Xvipes Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Με Prestashop τελευταία έκδοση θα είσαι μια χαρά αν δε θες να ψάξεις το magento. 1
DJ_Duker Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Joomla με Virtuemart; (ελληνικοί χαρακτήρες)
killer76 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Σας ευχαριστώ. Από Πέμπτη που χαλαρώνω θα δοκιμάσω PRESTASHOP και OPENCART. Joomla παρότι είχα φτιάξει πολλά sites πλέον κάτι με χαλάει. Προτιμώ το WP 1
Xenobius Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 WooCommerce! Έχουν βγει πολύ ωραία καλούδια μαζί του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα