Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,για να μην ξανακατεβαζω τα παιχνιδια μετα απο φορματ σκεφτηκα να ανοιξω ενα καινουργιο διαμερισμα στον δισκο και να παιρναω στο καινουργιο διαμεριμα ολα τα παιχνιδια εκει,πηγα λοιπον να εγκαταστασω το nfs shift 2 unleashed στο καινουργιο διαμερισμα και μου πεταξε μυνημα οτι αμα εγκαταστηθει σε αλλο παρτισιον λεει το συστημα μπορει να γινει ασταθης οκ ,το εγκαταστω στο παρτισιον των windows,μπορω εγω τωρα να το μετακινισω στο καινουργιο παρτισιον θα υπαρχει καποιο προβλημα οταν θα τρεχει το παιχνιδι;

ευχαριστω

Δημοσ.

Εγώ πάντα τα περνάω στο δεύτερο διαμέρισμα και ποτέ δεν είδα τέτοιο μήνυμα και ούτε είχα ποτέ μου πρόβλημα.

Για την μεταφορά θα πρέπει να το δοκιμάσεις,πολλά παιχνίδια συνεχίζουν να παίζουν και από άλλο διαμέρισμα ή μετά από εγκατάσταση αλλά όχι όλα,αυτά που κάνουν και χρειάζονται ρυθμίσεις στο registry π.χ. δεν θα δουλεύουν.

Δημοσ.

Εγώ πάντα τα περνάω στο δεύτερο διαμέρισμα και ποτέ δεν είδα τέτοιο μήνυμα και ούτε είχα ποτέ μου πρόβλημα.

Για την μεταφορά θα πρέπει να το δοκιμάσεις,πολλά παιχνίδια συνεχίζουν να παίζουν και από άλλο διαμέρισμα ή μετά από εγκατάσταση αλλά όχι όλα,αυτά που κάνουν και χρειάζονται ρυθμίσεις στο registry π.χ. δεν θα δουλεύουν.

οκ,σ ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...