Apotol_4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Εδώ και λίγο καιρό ανέβασα το πρώτο μου e-shop και θα ήθελα τη γνώμη σας με τα μεταφορικά. Έχω πάει σε αρκετές courier και έχω πάρει κάποιες καλές προσφορές για εντός Ελλάδας. Παρόλα αυτά στις περισσότερες που έχω ρωτήσει για εξωτερικό οι τιμές είναι πολύ υψηλές. Αυτό μάλλον οφείλετε στο γεγονός ότι έχουν παράδοση maximum στις 5 ημέρες. Έπειτα πέρασα και από τα ΕΛΤΑ, ακόμα και εκεί οι τιμές που μου είπαν για εξωτερικό ήταν απαγορευτικές (40+ για ένα δέμα των 5 κιλών). Υπάρχει άραγε κάποια εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει χαμηλά μεταφορικά προς εξωτερικό; Διότι με τις τιμές που έχω πάρει μέχρι στιγμής είναι άκρως απαγορευτικό να στείλεις στο εξωτερικό. Ο λόγος που κάνω αυτήν την ανάρτηση είναι διότι παρατηρώ ότι τα μεταφορικά από άλλες χώρες είναι πολύ χαμηλά π.χ. 12 κιλά παραγγελεία από την Αγγλία μόλις 14 ευρό (έφτασε σπίτι μου με acs μέσα σε 15 ημέρες), ενώ και σε άλλες περιπτώσεις δωρεάν. Πολύ πιθανόν βέβαια αυτοί να τα στέλνουν με μεταφορική εταιρία ως την Αθήνα και έπειτα με κούριερ ή ΕΛΤΑ. Κάτι τέτοιο όμως δεν βρήκα.
dreamercon Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Εδώ και λίγο καιρό ανέβασα το πρώτο μου e-shop και θα ήθελα τη γνώμη σας με τα μεταφορικά. Έχω πάει σε αρκετές courier και έχω πάρει κάποιες καλές προσφορές για εντός Ελλάδας. Παρόλα αυτά στις περισσότερες που έχω ρωτήσει για εξωτερικό οι τιμές είναι πολύ υψηλές. Αυτό μάλλον οφείλετε στο γεγονός ότι έχουν παράδοση maximum στις 5 ημέρες. Έπειτα πέρασα και από τα ΕΛΤΑ, ακόμα και εκεί οι τιμές που μου είπαν για εξωτερικό ήταν απαγορευτικές (40+ για ένα δέμα των 5 κιλών). Υπάρχει άραγε κάποια εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει χαμηλά μεταφορικά προς εξωτερικό; Διότι με τις τιμές που έχω πάρει μέχρι στιγμής είναι άκρως απαγορευτικό να στείλεις στο εξωτερικό. Ο λόγος που κάνω αυτήν την ανάρτηση είναι διότι παρατηρώ ότι τα μεταφορικά από άλλες χώρες είναι πολύ χαμηλά π.χ. 12 κιλά παραγγελεία από την Αγγλία μόλις 14 ευρό (έφτασε σπίτι μου με acs μέσα σε 15 ημέρες), ενώ και σε άλλες περιπτώσεις δωρεάν. Πολύ πιθανόν βέβαια αυτοί να τα στέλνουν με μεταφορική εταιρία ως την Αθήνα και έπειτα με κούριερ ή ΕΛΤΑ. Κάτι τέτοιο όμως δεν βρήκα. Στους μεγάλους πελάτες, οι εταιρείες courier προσφέρουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις για αποστολές από/προς εξωτερικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα