Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη δεν εχω παρει ακομα καρτα γραφικων και θα αργησω λιγο....τωρα για να λειτουργω με την onboard πρεπει να συνδεσω κατι εγω με το τροφοδοτικο ή τιποτα?

Δημοσ.

ποια μητρική και cpu έχεις?

θα στήσεις το pc οπως θα το έφτιαχνες αν είχες κάρτα γραφικών, και το καλώδιο της οθόνης θα το βάλεις στην έξοδο της μητρικής.

Αν έχει onboard (δεν έχουν όλοι οι επεξεργαστές πχ οι amd FX δεν έχουν)

Δημοσ.

ποια μητρική και cpu έχεις?

θα στήσεις το pc οπως θα το έφτιαχνες αν είχες κάρτα γραφικών, και το καλώδιο της οθόνης θα το βάλεις στην έξοδο της μητρικής.

Αν έχει onboard (δεν έχουν όλοι οι επεξεργαστές πχ οι amd FX δεν έχουν)

επειδη το τροφοδοτικο ειναι modular αυτα τα καλωδια που ειναι για pci δεν θα τα δυνδεσω καν μεχρι να παρω καρτα γραφικων ε?

Δημοσ.

Όχι .

θα τα αφησω σε ενα μερος ξερω γω μεχρι να παρω καρτα γραφικων ε? και κατι ακομα για να παιζω τιποτα χαλαρα με την onboard πρεπει να συνδεσω κατι ? ή ειναι αυτοματο αυτο?

Δημοσ.

1) Ναι

2) Αυτό που σου είπε το παιδί στο 2ο πόστ. Το καλώδιο DVI-I ή  DVI-D ,  οθόνη με υποδοχή μητρικής.

Αν η οθόνη σου είναι 2560 Χ 1440 το καλώδιο πρέπει να είναι dual link DVI-I ή  DVI-D για υποστήριξη 1440

Δημοσ.

1) Ναι

2) Αυτό που σου είπε το παιδί στο 2ο πόστ. Το καλώδιο DVI-I ή  DVI-D ,  οθόνη με υποδοχή μητρικής.

Αν η οθόνη σου είναι 2560 Χ 1440 το καλώδιο πρέπει να είναι dual link DVI-I ή  DVI-D για υποστήριξη 1440

1920x1080p ειναι η οθονη μου.... τι γινεται σε αυτη την περιπτωση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...