Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχει αποδεικτικό εις βάρος μου.

To στίγμα σου, το νουμερο σου, την αποδειξη αγοράς (αρα ειναι δικό του) και πιθανόν ηχογραφημένες συνομιλίες σας. Επισης δεν ξέρεις πόσο θέλει να το τραβήξει. 

paraser εχω αρχίζει να πιστευω οτι τρολλάρεις για πλάκα. Στο αρχικό μήνυμα έγραψες οτι ψιλιάστηκες οτι ειναι κλεμμένο και άνοιξες το wifi περιμένοντας τον νομιμο κάτοχο. Που ήξερες οτι ειχε ενεργοποιημένο το find my phone; Πολλά από την ιστορία σου δεν κολλάνε μεταξύ τους και μην ξεχνάμε οτι εχει λερωθεί και η φήμη σου με τα θρυλικά θέματα σου:

Link.png Site: κράνος μοτοσικλέτας σε αεροπλάνο

Link.png Site: έχω στο συρτάρι μου μερικές χιλιάδες ευρώ και κάθονται

• Like 1
Δημοσ.

To στίγμα σου, το νουμερο σου, την αποδειξη αγοράς (αρα ειναι δικό του) και πιθανόν ηχογραφημένες συνομιλίες σας. Επισης δεν ξέρεις πόσο θέλει να το τραβήξει. 

paraser εχω αρχίζει να πιστευω οτι τρολλάρεις για πλάκα. Στο αρχικό μήνυμα έγραψες οτι ψιλιάστηκες οτι ειναι κλεμμένο και άνοιξες το wifi περιμένοντας τον νομιμο κάτοχο. Που ήξερες οτι ειχε ενεργοποιημένο το find my phone; Πολλά από την ιστορία σου δεν κολλάνε μεταξύ τους και μην ξεχνάμε οτι εχει λερωθεί και η φήμη σου με τα θρυλικά θέματα σου:

ε τώρα με προσβάλεις.

το apple id το ζητάει μόνο όταν είναι ενεργοποιημένο το find my iphone.

• Like 1
Δημοσ.

έστω ότι πηγαίνει στην αστυνομία ρε παιδιά 

και σε καμία περίπτωση δεν νομίζω να σκάσει περιπολικό στην πολυκατοικία ψάχνοντας το κλεμμένο iphone.

μόνο δικαστικά ότι μπορεί να πετύχει, αλλά και πάλι κανένας δεν θα ασχοληθεί με ένα κινητό τηλέφωνο.

Μπορει αν εχει αποδιξει με τον αριθμο imei πλεον μπορει να ζητησει απο τον παροχο σου να του δωσει τα στοιχεια σου και να σου κανει μηνυση.

Αλλα ακομα και να μην μπορουσε που μπορει η κλοπη ειναι κλοπη.

Δημοσ.

Μπορει αν εχει αποδιξει με τον αριθμο imei πλεον μπορει να ζητησει απο τον παροχο σου να του δωσει τα στοιχεια σου και να σου κανει μηνυση.

Αλλα ακομα και να μην μπορουσε που μπορει η κλοπη ειναι κλοπη.

μα ούτε κάρτα sim δεν δέχεται το τηλέφωνο.

Δημοσ.

Πάνω που θα 'λεγα ''δεύτερο τρολλοθρέντ του parasaser (δε θυμόμουν ''το συρτάρι'') στο τρίτο καίγεται!''  :lol:

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

έστω ότι πηγαίνει στην αστυνομία ρε παιδιά 

και σε καμία περίπτωση δεν νομίζω να σκάσει περιπολικό στην πολυκατοικία ψάχνοντας το κλεμμένο iphone.

μόνο δικαστικά ότι μπορεί να πετύχει, αλλά και πάλι κανένας δεν θα ασχοληθεί με ένα κινητό τηλέφωνο.

Σοβαρευτείτε!

Καταρχάς θεωρώ πως μιλάμε σοβαρά (αλλιώς θα έρθω και θα σε βρω ΚΑΙ εγώ... :P ).

Απο κει και πέρα αν όλα έγιναν όπως τα περιέγραψες, η καλύτερη λύση είναι να πας αύριο στην αστυνομία και να περιγράψεις τι έγινε. Και στη συνέχεια καλείς τον "νόμιμο" ιδιοκτήτη και του λες πως πήγες στην αστυνομία και πως πλεον πρέπει να απευθυνθεί σε αυτούς για τις λεπτομέρειες. Προφανώς θα πρέπει να αποδείξει και ο ίδιος πως κατείχε νόμιμα τη συσκευή.

Βέβαια για να διαπιστώσεις αν και ο "ιδιοκτήτης" δεν σου παίζει κάποιο παιχνίδι, πριν πας στην αστυνομία κάλεσέ τον και πες του για τις επόμενες κινήσεις σου. Αν "τσιμπήσει" και αρχίσει να τα μασάει ...κάτι βρωμάει.

Εγώ πάντως έτοιμος είμαι να πατήσω το κουμπί, οριστικά αυτή τη φορά... :/

Δημοσ.

Δυνατο τρολλαρισμα.Αποδειξη 3 σελιδες για το αν και με ποιο τροπο θα παρει 100 Ε την ιδια στιγμη που δεν εχει προβλημα (οικονομικο ) να βρει δικηγορο κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

έλεος ρε μάγκες δηλαδή θα πρέπει να κάνω νέο account για να μιλάω σοβαρά?

τέλος πάντων θα το κρατήσω μερικές ημέρες μπας και ενδώσει, διαφορετικά θα του πω για αστυνομίες κοκ.

Εχεις ομως το τηλεφωνο που το πηρες τηλεφωνο εσυ

ναι από άλλη συσκευή.

και το τηλέφωνο του πωλητή έχει. οπότε όπως και αν έχει εγώ μια χαρα καθαρός θα βγω.

• Super Moderators
Δημοσ.

έλεος ρε μάγκες δηλαδή θα πρέπει να κάνω νέο account για να μιλάω σοβαρά?

τέλος πάντων θα το κρατήσω μερικές ημέρες μπας και ενδώσει, διαφορετικά θα του πω για αστυνομίες κοκ.

Εγώ πάντως αν ήμουν ο κάτοχος της συσκευής, θα σου μιλούσα ήδη μέσα από το αστυνομικό τμήμα...

Δημοσ.

Εγώ πάντως αν ήμουν ο κάτοχος της συσκευής, θα σου μιλούσα ήδη μέσα από το αστυνομικό τμήμα...

δηλαδή τη βλακεία την έκανα εγώ που επικοινώνησα με τον νομικό κάτοχο?

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν το αναλύω έτσι. Αν είχα μια συσκευή που την είχα χρυσοπληρώσει, μου την έκλεβαν και ξαφνικά την εντόπιζα κάπου, δεν θα με ενδιέφερε καθόλου η ιστορία του ατόμου που την είχε στα χέρια του.

Αν επιπλέον μου ζητούσε και λεφτά από πάνω, δεν θες να ξέρεις τι θα έκανα... :P

• Like 3
Δημοσ.

οχι τη βλακεία την κάναμε εμείς που είπαμε να σε βοηθήσουμε σοβαρά και εσύ συνεχίζεις το παραμύθι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...