Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με απασχολεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό ένα θέμα που συζητούσα με ένα φίλο μου.Ξέρω ότι πολλοί από εδώ μέσα θα με κράξουν αλλά δεν με πειράζει.

Κραυγές από το πουθενά,περίεργοι ψίθυροι,βόθρικες φωνές,χτυπήματα στα παράθυρα,αντικείμενα να μετακινούνται μόνα τους,μάπες από το πουθενά,παράξενες σκιές κτλ.Πολλές μεμονωμένες περιπτώσεις μπορείς να τις πεις ψέμα και αυτούς που τα λένε παλαβούς.Αλλά όταν τέτοια πράματα συμβαίνουν μπροστά σε ομάδες ατόμων και μάλιστα πολλές φορές ε τότε λες κάτι γίνεται δεν μπαίζει.Σύμπτωσις επαναλαμβανόμενην δεν είναι σύμπτωσις.Προσωπικά δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο αλλά διάολε ξέρω ότι κάτι υπάρχει κοντά μας που αν ασχοληθείς μαζί του ασχολείται κι αυτό μαζί σου άσχημα.Μερικές σκόρπιες σκέψεις.Ότι άλλο μου ρθει θα το γράψω.

Εσείς είχατε ποτέ κάποια παρόμοια εμπειρία;

• Like 2
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

η βοθρικη φωνη μυριζει?

ειναι ακουστικο ή οσφρητικο ερέθισμα?

ibtl και τα ρεστα.

στα ''σοβαρα'' τωρα , με τι ασχοληθηκες και ασχοληθηκε πισω αυτο μαζι σου?

• Like 9
Δημοσ.

Προσωπικά δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο ...

Κανεις δεν έχει βιώσει προσωπικά κάτι τέτοιο.

Αλλά, έχω εναν φίλο που...

• Like 18
Δημοσ.

η βοθρικη φωνη μυριζει?

ειναι ακουστικο ή οσφρητικο ερέθισμα?

εξαρτάται τις ουσίες που χρησιμοποιείς, με κάποιες μυρίζεις ήχους και ακούς μυρουδιές

• Like 3
Δημοσ.

Με απασχολεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό ένα θέμα που συζητούσα με ένα φίλο μου.Ξέρω ότι πολλοί από εδώ μέσα θα με κράξουν αλλά δεν με πειράζει.

Κραυγές από το πουθενά,περίεργοι ψίθυροι,βόθρικες φωνές,χτυπήματα στα παράθυρα,αντικείμενα να μετακινούνται μόνα τους,μάπες από το πουθενά,παράξενες σκιές κτλ.Πολλές μεμονωμένες περιπτώσεις μπορείς να τις πεις ψέμα και αυτούς που τα λένε παλαβούς.Αλλά όταν τέτοια πράματα συμβαίνουν μπροστά σε ομάδες ατόμων και μάλιστα πολλές φορές ε τότε λες κάτι γίνεται δεν μπαίζει.Σύμπτωσις επαναλαμβανόμενην δεν είναι σύμπτωσις.Προσωπικά δεν έχω βιώσει κάτι τέτοιο αλλά διάολε ξέρω ότι κάτι υπάρχει κοντά μας που αν ασχοληθείς μαζί του ασχολείται κι αυτό μαζί σου άσχημα.Μερικές σκόρπιες σκέψεις.Ότι άλλο μου ρθει θα το γράψω.

Εσείς είχατε ποτέ κάποια παρόμοια εμπειρία;

Ψυχιατρείο και ηλεκτροσόκ δοκίμασες;

• Like 3
Δημοσ.

Μας απειλείς?

Δημοσ.

Ακριβως και συνηθως αυτα συμβαινουν στο "χωριο",Στον ts  θα προτεινα  ως η λυση για την περιπτωση του την ιατρικη επιστημη και συγκεκριμενα την ψυχιατρικη ,

Δημοσ.

Ακριβως και συνηθως αυτα συμβαινουν στο "χωριο",Στον ts  θα προτεινα  ως η λυση για την περιπτωση του την ιατρικη επιστημη και συγκεκριμενα την ψυχιατρικη ,

Έχω βιώσει εγώ - τέτοια και χειρότερα - και να σκάσετε κι οι δυο σας, παλιοσνομπαρίες! Επειδή δηλαδής δεν ανοίγω στο κάθε μπλα-μπλα την άβυσσο τής ψυχής μου, παναπεί ότι δεν έχω βιώσει;...Ε;

Η ζήλια θα σας φάει, ρεεε!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...