Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Σημερα θα παω να δω μια μηχανη που σκοπευω να αγορασω και ηθελα να ρωτησω πληροφοριες σχετικα με την μεταβιβαση.

1ον.Η μεταβιβαση γινεται στα κεπ?Μονο στα κεπ?και πως?

2ον. τα λεφτα πρεπει να τα εχω πανω μου?Τα εχω σε λογαριασμο στην τραπεζα αλλα κατι ακουω για οριο αναληψης.

τι αλλο πρεπει να προσεξω?

Δημοσ.

Δεν γίνεται πια στα κεπ, πρέπει να πάτε στο υπουργείο συγκοινωνιών ή σε καμιά νομαρχία.

Για τα λεφτά ή πάνω σου ή τράπεζα και μεταβίβαση ή τράπεζα και ανάλυψη από το ταμείο.

Δημοσ.

μισο λεπτο για να καταλαβω. παω πρωτα στο υπουργειο για να γινει η μεταβιβαση και μετα τραπεζα για πληρωμη?

αμα γινει η μεταβιβαση και μετα αρχισω να τρεχω?

Δημοσ.

Τα λεφτά είναι καλύτερα να τα πάρεις σε δίγραμμη επιταγή από την τράπεζα σου, στα στοιχεία του πωλητή.

Ποτέ πάνω σου.

Την μηχανή την είδε κάποιος γνώστης που εμπιστεύεσαι;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

την μηχανη θα παω μαλλον σημερα να την δω,αμα μου αρεσει την μηχανικο και αμα ολα οκ θελω να δω πως θα γινει η μεταβιβαση.

ισχυει οτι στα κεπ δεν γινεται πλεον?

Δημοσ.

Στα ΚΕΠ ποτέ δεν γινόταν, απλά παλιότερα μπορούσες να καταθέσεις εκεί τα δικαιολογητικά ώστε να τα στείλουν αυτοί στο μηχανολογικό και να γίνει.

Όσο για το όριο ανάληψης(με χρεωστική θα τα σηκώσεις?), συνενοήσου με την τράπεζα σου. Γενικά δεν υπάρχει κανόνας για το πότε πρέπει να δώσεις τα λεφτά, αλλά καλύτερα ή να τα έχεις μαζί σου και να τα δώσεις τη στιγμή της μεταβίβασης ή ακόμα καλύτερ τραπεζική επιταγή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...