andreapaog328 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 το βρισιδι στο gaming τοχω παρατηρήσει και γω. οχι στον βαθμο των πολωνών. παιζει ναρχομαστε δευτεροι...
pappous_soulis Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δηλαδή εσυ τωρα είσαι ελληνας και εχεις αυτη την γνωμη για σενα. ε τοτε τι γνώμη να εχουν οι υπόλοιποι για σενα. Το πρόβλημα μας δεν ειναι αν είμαστε κακοι η καλοι χρήστες του ιντερνετ, αλλα οτι έχουμε χάσει πλεον καθε σεβασμό και αξιοπρέπεια για την χωρα μας και τον λαο μας, Απόλυτα κατανοητό για μένα να μη τρέφει σεβασμό για τη χώρα και τους συμπολίτες του κάποιος που μια ζωή ήταν τυπικός και σεβόταν τους κανόνες. Αυτός, που δε φίλησε κατουρημένες ποδιές για να μην υπηρετήσει το παιδί του στον Έβρο, που δεν έβαλε το ξαδερφό του μπατζανάκι του θείου του να τον χώσει στο δημόσιο, που δεν έψαχνε διαρκώς παραθυράκια για να φοροδιαφεύγει. Αυτός δεν ένιωσε ποτέ κομμάτι εκείνου του 80% της κοινωνίας που έβγαζε στο προσκήνιο τα ίδια διεφθαρμένα ανθρωπάκια τετραετίας επί τετραετίας. Εκείνος που βγαίνει και κράζει τώρα ενώ ευνοήθηκε από το πολιτικό σύστημα και την έλλειψη αξιοκρατίας όλα αυτά τα χρόνια, είτε είναι υποκριτής, είτε δε ξέρει που πατάει και που βρίσκεται. Όπως και να'χει, αυτός ποτέ δεν σεβάστηκε τη πατρίδα του, ούτε έμαθε ποτέ τι πάει να πει αξιοπρέπεια. Δεν άλλαξε ποτέ τρόπο σκέψης, απλώς μες τον χαμό τον τελευταίων χρόνων βρήκε την ευκαιρία να την εκφράσει ελεύθερα. Το πρόβλημα είναι πως ο λαός σαν σύνολο είναι ανομοιογενής και δε ξέρεις ποιον απ'τους δυο τύπους έχεις απέναντι σου κάθε φορά. το βρισιδι στο gaming τοχω παρατηρήσει και γω. οχι στον βαθμο των πολωνών. παιζει ναρχομαστε δευτεροι... Οι χειρότεροι με διαφορά είναι οι Ρώσσοι και τους μοιάζουμε αρκετά. 6
militarist Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 σε ο,τι παιχνιδια παιζω με βριζουν χωρις λογο επειδη ειμαι ελληνας. χωρις να κανω κατι... η μεγαλυτερη συζητηση εγινε με ενα γερμανο που μου λεγε να του δωσω πισω τα λεφτα που του χρωσταμε οποτε του λεω "γιατι,για να φτιαξει κι αλλα τανκ και να ξαναπροσπαθησει να εισβαλλει στη ρωσσια?" εκει βεβαια γελαγανε ολοι οι αλλοι εις βαρος του χαχαχαχαχαχααχαχ!!!!! η καλύτερη απάντηση που άκουσα ποτέ!!!!!!!!!!!
aris1986 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 το βρισιδι στο gaming τοχω παρατηρήσει και γω. οχι στον βαθμο των πολωνών. παιζει ναρχομαστε δευτεροι... πολωνοι νο1 σε παιχνίδια τύπου moba (LOL)... Ελληνες σε ολες τις κατηγορίες. Παίζουμε παντού αλλα σε μικρότερο βαθμο! Ρωσσοι σε κατι mmorpg, fps αλλα και σε κατηγορίες moba (lol, dota2 κτλπ)
benign Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ειμαι μελος σε μερικα ξενα Βρεττανικα και Αμερικανικα φορα (κανενα Ελληνικο εκτος απο το insomnia)απο το 1994.Ειναι κυριως μερη για συζητηση πολιτικων,πολιτιστικων και γενικης γνωσης θεματων.Σε πολλα απο αυτα υπαρχουν Ελληνες,κυριως φοιτητες. Γενικα επειδη ειναι μερη που γινεται συζητηση επιπεδου,ο λαος μας εκπροσωπειται ποιοτικοτατα.Αλλα το ιδιο θα ελεγα και για τους αλλους λαους. Οποτε δεν νομιζω οτι ειναι ορθο να γενικευουμε εφοσον σε ολους τους λαους υπαρχουν ανθρωποι που προσπαθουν να ειναι ποιοτικοι και αλλοι που ειναι ανοητοι. Ειναι καθαρα θεμα που βρισκεσαι.Αλλιως ας πουμε,θα δεις να συζητανε στο φορουμ μιας ποιοτικης ξενης εφημεριδας και αλλιως θα σου μιλησουνε σε ενα gaming site η οταν στελνουν μυνηματα κατα την διαρκεια παιχνιδιου στο internet. Σε online gaming με εχουν βρισει μερικες φορες,αλλα το ριχνω στην πλακα και επειδη γενικα ειμαι ευγενικος και παραβλεπω(και καλος και ομαδικος παικτης ) η εμπειρια μου μεχρι τωρα ειναι πολυ περισσοτερο ευχαριστη και εχω φιλους απο ολες τις γωνιες της γης. Ακομη και στο chess.com που ειμαι μελος,κατα 90% εχω πολυ θετικες εμπειριες και εχω κανει φιλους απο πολλες χωρες. Οσες φορες με εχουν προσβαλει επειδη τους εχω νικησει,ειναι συνηθως Βαλκανιοι γειτονες η Αμερικανοι.Ειδικα οι δευτεροι,επειδη εχουν μεγαλωσει εδω και δεκαετιες με την νοοτροπια οτι ειναι ταπεινωτικο να χανεις,το παιρνουν πιο προσωπικα και εκνευριζονται.Αλλα ειναι μικρο ποσοστο απο την χωρα τους,γιατι εχω αρκετους φιλους συμπατριωτες τους. Εχω επισης λαβει προσκλησεις φιλιας απο αντρες και γυναικες σκακιστριες απο ολον τον κοσμο,αλλα ποτε απο Γερμανους αν και οσες φορες εχω κερδισει ατομα απο αυτην την χωρα,εκτος απο μια περιπτωση,κανεις δεν με προσεβαλε.Ουτε ομως μου ειπαν μπραβο,η good game οπως λενε αλλοι. Οι πιο ευγενικοι σκακιστες ειναι με διαφορα οι Βρεττανοι. Παντως εγω διασκεδαζω οταν εκνευριζονται μερικοι κακοηθεις παικτες οταν τους κερδιζω,κανει την ικανοποιηση πολυ μεγαλυτερη. Εδω παραθετω για γελιο,τι μου εγραψε ενας Γερμανος οταν τον συνετριψα,προσεξτε το nick του. Οι χειρότεροι με διαφορά είναι οι Ρώσσοι και τους μοιάζουμε αρκετά. Στο Panzar που ειναι Ρωσικο MMO και συνηθως η πλειοψηφια ειναι Ρωσοι,εχω πολυ καλη εμπειρια,ειδικα οταν τους πω οτι ειμαι απο Ελλαδα. Στην εικονα που παρεθεσα,ο αντιπαλος γραφει ''Come on'' που εδω εχει την εννοια, ''E οχι,δεν ειναι δυνατον'' και η απαντηση μου ''I came '' ... δεν μπορω να πω τι σημαινει για λογους ευνοητους. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 αμφιβάλω αν το κατάλαβε... 2
TeZaS Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μπαίνοντας στο ίντερνετ και στα social media 10 χρόνια, σιγά σιγά σχηματίζω αυτή την άποψη. Τα τελευταία 2 χρόνια μερικές φορές παρακολουθώ ομιλίες και συζητήσεις σε ξένα φόρουμς που μιλάνε αγγλικά και εκτός από αυτό βλέπω - συγκρίνω και την συμπεριφορά μας σε σχέση με ξένους στο youtube. Έχω καταλάβει πλέον οτι ο έλληνας, όπως και στην πραγματική ζωή άλλωστε, εκεί που δεν υπάρχει moderation ή κάποιος έλεγχος στο ίντερνετ που να μπορεί να σε εμποδίσει να διαγράψει το σχόλιό σου και να σε συμορφώσει, τελικά ξεσπάμε και βγάζουμε όλο το μένος, όλη την μαγκιά, είτε με trolling είτε χωρίς με σκοπό να τα διαλύσουμε όλα. Εσείς και γενικά όσοι βλέπετε ξένες ιστοσελίδες και φόρουμς, πιστέυετε οτι αυτό συμβαίνει και με τους ξένους ? Συμφωνείτε με το συμπέρασμα που έχω βγάλει οτι είμαστε οι χειρότεροι χρήστες ίντερνετ παγκοσμίως ή από τους χειρότερους ή τελικά είναι η ιδέα μου? Την ip σου και σε άλλον server αν δεν σου αρέσουμε
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δεν ήξερα οτι υπάρχει καλη και κακη χρήση του ιντερνετ, και ποιος προσδιορίζει ποια ειναι η κακη και ποια η καλή χρήση Σαφώς και υπάρχει καλή και κακή χρήση του ίντερνετ, εγώ αναφέρθηκα περισσότερο στα social media. Αν π.χ χρησιμοποιείς το ίντερνετ για να κάνεις attacks σε servers ή για να φτιάχνεις πολλa account και να βρίζεις στο fb και το youtube είναι κακή χρήση. Την ip σου και σε άλλον server αν δεν σου αρέσουμε Δεν μίλησα για το insomnia εδώ, μιλάω για τα social media γενικά.
benign Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 αμφιβάλω αν το κατάλαβε... Ισως και να το καταλαβε γιατι οι λιγες φρασεις που εγραψε,δειχνουν οτι ξερει να εκφραζεται καλα στα Αγγλικα.Ποιος ξερει.
revolver1990 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Οι χειρότεροι με διαφορά είναι οι Ρώσσοι και τους μοιάζουμε αρκετά. Cyka blyad idi nahui eblan ebany uebek durak pidar....στην dota μαθαίνουμε ρώσικα 1
mathsrule Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 ειναι συνηθως Βαλκανιοι γειτονες η Αμερικανοι.Ειδικα οι δευτεροι,επειδη εχουν μεγαλωσει εδω και δεκαετιες με την νοοτροπια οτι ειναι ταπεινωτικο να χανεις,το παιρνουν πιο προσωπικα και εκνευριζονται. Θύμιζέ τους την εκστρατεία στο Βιετ Ναμ.
Ntinaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Cyka blyad idi nahui eblan ebany uebek durak pidar....στην dota μαθαίνουμε ρώσικα κατι φορες στο δοτα2 γραφω καταλαθος με ελληνικους χαρακτηρες και με περνανε για ρωσο και παλι με βριζουνε
Pankar95 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Στο LoL τα ελληνόπουλα flamekids συναγωνίζονται άνετα τους Πολωνούς. Αλλά γενικά δεν πιστεύω ότι είμαστε τόσο κακοί χρήστες.
alex_000 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Στο street fighter που χάνω πολύ σπάνια τρώω πάρα πολύ βρισίδι όσον αφορά την οικονομία της χώρας, ότι είμαι φτωχός και δεν έχω να φάω Στο wow που έπαιζα παλιά το μεγαλύτερο πρόβλημα των Ελλήνων ήταν ότι δεν ξέραν αγγλικά η δεν τους ένοιαζε οπότε spammaran chat με Ελληνικά. Τα ίδια σκατά ήταν και οι Ιταλοί. Από τις εμπειρίες που έχω ζήσει έξω σας διαβεβαιώ ότι οι Έλληνες ατομικά είναι καθαροί (και όμως, αξίζει να αναφερθεί οπότε καταλαβαίνετε τι έχω δει), μορφωμένοι και αρκετά έξυπνοι με ενδιαφέρον και σεβασμό τουλάχιστον για την οικογένεια μας και τους φίλους μας αλλά πολλές φορές και τους ξένους. Παρόλα αυτά σαν σύνολο είμαστε τελείως τραγικοί για να μην πω πράματα τόσο βαριά που θα μπω φυλακή όχι θα φάω μπαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα