meymigrou Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Καλησπέρα, Προσπαθώ να εγκαταστήσω το Ubuntu 14.04 LTS στον φορητό μου με dualboot Windows 7 αλλά όταν μπαίνω να κάνω εγκατάσταση δεν μου εμφανίζει τα NTFS. Προσπαθώ να κάνω την εγκατάσταση σύμφωνα με το αυτό το βίντεο: Ξέρετε μήπως πως μπορώ να το διορθώσω; Επίσης δεν μου βγάζει στην αρχή την επιλογή "Εγκατάσταση του Ubuntu μαζί με το Windows 7".
TheELF Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Αν έχεις όλον τον δίσκο σε ένα κομμάτι,αυτό που έχει τα windows,τότε δεν μπορείς να περάσεις ubuntu,πρέπει πρώτα να κάνεις σμίκρυνση σε αυτό το διαμέρισμα για να έχει ελεύθερο χώρο να περαστούν,αυτό γίνεται από την διαχείριση δίσκων στα windows και ακόμα καλύτερα με κάποιο ειδικευμένο πρόγραμμα όπως το gparted / easus partition master κτλ.
meymigrou Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ναι, σε ένα δίσκο είναι τα Windows εγκατεστημένα, σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου, θα παίξω μέσω του gparted τι μπορώ να κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα