kurama Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο ασφαλές είναι να κάνω αγορές μεσο του Ubuntu, λόγο μη ύπαρξης Antivirus; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
arc Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τυπικά η απάντηση ειναι εξαρτάται αλλά αν βγάλεις τον παράγοντα χρήστη (δηλαδή ξέρει να κάνει online αγορές αποφευγοντας χαζα sites) το linux ειναι πολυ πιο ασφαλές για αγορές από ένα μέσο υπολογιστή με windows. 1
chek2fire Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 θα σου πω από προσωπική μου εμπειρία. Μιλάμε κάθε μήνα κάνω αγορές από διάφορα site με πιστωτικές και φυσικά διαχειρίζομαι για χρόνια όλους τους τραπεζικούς μου λογαριασμούς μέσω linux και ποτέ μα ποτέ μέσω windows που τα θεωρώ τελέιως αναξιόπιστα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
jim_p Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Το θεμα δεν εινια να εχεις λειτουργικο με antivirus, αλλα ενημερωμενο λειτουργικο, και browser κατ' επεκταση. Αν πχ εισαι σε windows 2000 με ff 12, ακομα και με antivirus, εισαι πανω κατω στα ιδια χαλια με το να εχεις ubuntu 10.04 και ff 20 (μεγιστη εκδοση ff που μπορει να δεχτει το καθε λειτουργικο). Και αυτο γιατι κανενα απο τα 2 δεν θα δει ενημερωση για το υπολοιπο της ζωης του. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2014 από jim_p 1
kurama Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Αρχικά ευχαρίστω για το ενδιαφέρον, έχω τα 14.04 LTS οπότε με το θέμα των ενημερώσεων νομιζώ οτι είμαι καλά... επίσης θα ήθελα να ρώτησω αν είναι ασφαλές το κατέβασμα torrents; 1
NikosKallithea Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Πριν κάνεις οποιαδήποτε συναλλαγή πρέπει να βλέπεις στο browser "https:" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα