Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Αγορασα πριν 1 μηνα το πλυστικό Parkside 150bar απο το Lidl. Στο κουτί μπροστα έγραφε με μεγαλα γραμματα 150bar-450/l/h . Όταν το δοκίμασα η πίεση του που κανονικά έπρεπε να ειναι πολυ δυνατη εμένα μου φάνηκε σαν του φιλου μου που ειναι karcher 110 bar.Δοκίμασα και άλλες παροχες με μεγαλυτερη παροχη νερου αλλα τα ιδια.Σκετη απογοητευση για πλυστικο 150 bar.

Σημερα προσεξα οτι στο πισω μερος του κουτιου λεει: Presure 150bar και απο κατω Working presure 110 bar...Ξερεις καneiς ρι εινα ιτο working presure? Μηπως τελικα το πλυστικο δεν ειναι 150 αλλα 110 bar???

Eυχαριστω

Δημοσ.

Η κανονική πίεση(constant pressure) είναι 110bar, και η μέγιστη στιγμιαία πίεση(peak pressure) είναι 150bar. Και φυσικά οι περισσότεροι κατασκευαστές γράφουν με μεγάλα γράμματα την peak pressure, την κανονική πίεση την γράφουν με ψιλά γράμματα.

Πριν ένα μήνα το αγόρασα και εγώ, αφού είχα δοκιμάσει ενός φίλου το παλιότερο μοντέλο που το είχε αγοράσει παλιότερα από το lidl. Σε αυτά τα χρήματα(100€) δύσκολα βρίσκεις κάτι ανάλογο σε προδιαγραφές, άσε που δεν είναι και τελείως της πλάκας μια και έχει αλουμινένια αντλία έναντι πλαστικής που έχουν τα περισσότερα. Συν πραγματική εγγύηση 3 χρόνια. Το μόνο μείον είναι τα ακροφύσια που διαθέτει, θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα.

Για 150-180bar κανονικής πίεσης θα πρέπει να διαθέσεις το λιγότερο 300€, οπότε μια χαρά είναι η τιμή του για αυτά που προσφέρει. Αν δεν σε καλύπτει, κακώς που δεν το επέστρεψες νωρίτερα.

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε εισαι κατατοπιστικοτατος!

Να σε ρωτησω κατι αλλο. Εχω σταμπαρει το Νιlfisk alto 145 bar. Πιστευεις οτι παιζει παλια η ιδια λαμογια?Η μιλαμε για 145bar constant pressure?

Δημοσ.

Ε ναι, 145 είναι το peak.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατασκευαστής NILFISK ALTO

Πίεση αντλίας max (Bar) 145

Ροή νερού max (l/h) 410/500

Θερμοκρασία παροχής © max 60

Μεταλλική Αντλία

Βάρος (kg) 20

Ισχύς (Watt) 2100

Τάση (V) 220

Μήκος λάστιχου (m) 10

Για το συγκεκριμένο φαντάσου δεν ανακοινώνουν καν την κανονική πίεση. Άσε που αυτό κάνει 350€.

Δημοσ.

σαν τσιφούτης  και εγώ πήγα πήρα αυτό το parkside 150 bar.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ!σε σχέση με το  nilfisk 110bar,είναι..να μη σου πω ανώτερο το  nilfisk.έχω και το lavor stm 150 και όταν βάζω αυτό,νομίζω ότι έχω επαγγελματικό μηχάνημα σε σχεση με το parkside :-)

μακράν η χειρότερη αγορά το Parkside.αν λέγαν 100bar πίεση για να δικαιολογήσουν τις δυνατότητες του τότε μάλιστα.με τα ψευτο150 Bar είναι απλή απάτη.

Δημοσ.

Φίλε Μαικ

Βλεπω οτι τα lavor ειναι προσιτα στην τιμη τους.Βλεπω οτι αυτο που λες εχει 192 ευρω. Μπορεις να μου πεις λεπτομεριες;Πραγματικη πιεση?Χαλάνε ευκολα?

Eυχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...