Ζωγραφια Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους/ες Έχω ένα πρόβλημα που με βασανίζει και παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει να μου απαντήσει. Το πρόβλημα είναι το εξής: Πηγαίνω Α' Λυκείου και στο Α'Τετράμηνο έβγαλα Γ.Μ.Ο. 17.3 όμως στην άλγεβρα, στη γεωμετρία και στην φυσική έχω 13 αν υποθετικά μιλώντας πάρω πάλι 13 σε όλα αυτά μένω; Στις εξετάσεις δεν νομίζω να γράψω πάνω από τη βάση. Μένω ή με βοηθάει ο Γ.Μ.Ο. και η διαγωγή που είναι κοσμιοτάτη; Παρακαλώ πολύ αν γνωρίζει κάποιος να μου πει και πως ακριβώς έχουν τα πράγματα με το νέο σύστημα; δηλαδή πως μένεις? Στο γυμνάσιο έπρεπε να έχω 38 σε κάθε μάθημα στο λύκειο τι γίνεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
zio10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους/ες Έχω ένα πρόβλημα που με βασανίζει και παρακαλώ πολύ όποιος ξέρει να μου απαντήσει. Το πρόβλημα είναι το εξής: Πηγαίνω Α' Λυκείου και στο Α'Τετράμηνο έβγαλα Γ.Μ.Ο. 17.3 όμως στην άλγεβρα, στη γεωμετρία και στην φυσική έχω 13 αν υποθετικά μιλώντας πάρω πάλι 13 σε όλα αυτά μένω; Στις εξετάσεις δεν νομίζω να γράψω πάνω από τη βάση. Μένω ή με βοηθάει ο Γ.Μ.Ο. και η διαγωγή που είναι κοσμιοτάτη; Παρακαλώ πολύ αν γνωρίζει κάποιος να μου πει και πως ακριβώς έχουν τα πράγματα με το νέο σύστημα; δηλαδή πως μένεις? Στο γυμνάσιο έπρεπε να έχω 38 σε κάθε μάθημα στο λύκειο τι γίνεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Εδώ που το έβαλες πάρε ipad air θα σου πουν... 1
dobro Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 μεσο ορο 10+ σε καθε μαθημα.....κανε κανε σκονακι να γραψεις
selianx Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Νομίζω ότι αν έχεις 13-13 θα πρέπει να γράψεις τουλάχιστον 4 στο τέλος ώστε να έχεις μέσο όρο 10, στα 2 εξάμηνα και στις εξετάσεις. Εγώ θυμάμαι είχαμε μαθητές του 8 και πέρναγαν/τους πέρναγαν.Τώρα δε γνωρίζω το νέο σύστημα, αλλά δε νομίζω να διαφέρει επί του θέματος.
Ζωγραφια Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μπορει να μου πει καποιος ενα παραδειγμα για να καταλαβω πως γινεται ; Zio 10 επειδη ειμαι νεα εδω και δεν γνωριζω που ακριβως να γραφω ερωτησεις μπορεις να γινεις λιγο κατατοπιστικος για να μαθω που να γραφω;
mathsrule Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μπορει να μου πει καποιος ενα παραδειγμα για να καταλαβω πως γινεται ; Zio 10 επειδη ειμαι νεα εδω και δεν γνωριζω που ακριβως να γραφω ερωτησεις μπορεις να γινεις λιγο κατατοπιστικος για να μαθω που να γραφω; Είμαι Δευτέρα Λυκείου τώρα. Για να δεις ποια μαθήματα έχεις περάσει, θα πρέπει ο μέσος όρος τς βαθμολογίας στο μάθημα αυτό (δηλαδή τα 2 τετράμηνα και οι εξετάσεις) να είναι από 9.5 και πάνω. Δηλαδή θα πρέπει Βαθμός 1ου τετραμήνου + Βαθμός 2ου τετραμήνου + Βαθμός εξετάσεων δια τρία να βγάζει 9.5 και πάνω. Φυσικά, όμως, εάν κοπείς μόνο σε 1 ή 2 (δεν θυμάμαι ακριβώς) μαθήματα αλλά έχεις γενικό μέσο όρο 15 και πάνω περνάς κανονικά. Μην σε απασχολεί όμως αυτό. Εάν κόβονταν όλοι έτσι λόγω 1-2 μαθημάτων, όλη η Θεωρητική θα είχε μείνει. Μια χαρά θα περάσεις.
Ζωγραφια Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Dobro δεν εχω κανει ποτε μου σκονακι οσο κι αν ακουγεται απιστευτο και ουτε προκειται να κανω Maths rule σε ευχαριστω με βοηθησες αρκετα με τα δεδομενα που εχω αναφερει πιστευεις οτι κινδυνευω να μεινω;
paylidis Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εχω 8 στα θρησκευτικά στο απολυττήριο λύκειο και Phd, πιστευεις οτι θα μείνεις; Μονο εναν συμμαθητη είχα που έμεινε... Δυστυχώς δεν ήξερε αναγνωση και έφτασε στο λύκειο...
Ζωγραφια Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Είμαι Δευτέρα Λυκείου τώρα. Για να δεις ποια μαθήματα έχεις περάσει, θα πρέπει ο μέσος όρος τς βαθμολογίας στο μάθημα αυτό (δηλαδή τα 2 τετράμηνα και οι εξετάσεις) να είναι από 9.5 και πάνω. Δηλαδή θα πρέπει Βαθμός 1ου τετραμήνου + Βαθμός 2ου τετραμήνου + Βαθμός εξετάσεων δια τρία να βγάζει 9.5 και πάνω. Φυσικά, όμως, εάν κοπείς μόνο σε 1 ή 2 (δεν θυμάμαι ακριβώς) μαθήματα αλλά έχεις γενικό μέσο όρο 15 και πάνω περνάς κανονικά. Μην σε απασχολεί όμως αυτό. Εάν κόβονταν όλοι έτσι λόγω 1-2 μαθημάτων, όλη η Θεωρητική θα είχε μείνει. Μια χαρά θα περάσεις. Με τα δεδομενα που εχω αναφερει πιστευεις πως θα μεινω; Εχω 8 στα θρησκευτικά στο απολυττήριο λύκειο και Phd, πιστευεις οτι θα μείνεις; Μονο εναν συμμαθητη είχα που έμεινε... Δυστυχώς δεν ήξερε αναγνωση και έφτασε στο λύκειο... Τωρα εχουν αλλαξει ομως τα δεδομενα
mathsrule Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Maths rule σε ευχαριστω με βοηθησες αρκετα με τα δεδομενα που εχω αναφερει πιστευεις οτι κινδυνευω να μεινω; Με την καμία. Άνετα θα περάσεις. Εάν έμεναν τόσο εύκολα, τότε, όπως είπα και πριν, θα έμενε κάθε χρονιά όλη η θεωρητική. Μην ανησυχείς, χαλαρά περνάς. Έστω ότι είχες πρώτο τετράμηνο 13 και έστω ότι έχεις και στο δεύτερο 13. Εάν γράψεις στο τέλος στις εξετάσεις 3 τότε βγαίνει: (13+13+3)/3=9.6666 άρα περνάς. Αλλά όπως προείπα, και να μην περάσεις 1-2 μαθήματα, εάν ο γενικός σου μέσος όρος είναι 15 και πάνω τότε και πάλι πέρασες. Βάλε και ότι οι καθηγητές πάντα βοηθάνε.
paylidis Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τωρα εχουν αλλαξει ομως τα δεδομενα Τι αλλαξε; Τα βιβλία; Ο τρόπος αξιολόγησης; Ιδια σκατα ήταν ειναι και θα ειναι η ελληνική παιδεία... 1
Ζωγραφια Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Εδώ που το έβαλες πάρε ipad air θα σου πουν... Που ακριβως να γραφω δηλαδη αν μπορεις γινε πιο κατατοπιστικος
genius_13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δεν αφήνουν άτομα στην πρώτη Α' λυκείου , πρέπει να το προσπαθήσεις πραγματικά για να σε στείλουν για Σεπτέμβριο...
Ζωγραφια Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Με την καμία. Άνετα θα περάσεις. Εάν έμεναν τόσο εύκολα, τότε, όπως είπα και πριν, θα έμενε κάθε χρονιά όλη η θεωρητική. Μην ανησυχείς, χαλαρά περνάς. Έστω ότι είχες πρώτο τετράμηνο 13 και έστω ότι έχεις και στο δεύτερο 13. Εάν γράψεις στο τέλος στις εξετάσεις 3 τότε βγαίνει: (13+13+3)/3=9.6666 άρα περνάς. Αλλά όπως προείπα, και να μην περάσεις 1-2 μαθήματα, εάν ο γενικός σου μέσος όρος είναι 15 και πάνω τότε και πάλι πέρασες. Βάλε και ότι οι καθηγητές πάντα βοηθάνε. Ουφ σε ευχαριστω ηρεμησα αρκετα να εισαι καλα Τι αλλαξε; Τα βιβλία; Ο τρόπος αξιολόγησης; Ιδια σκατα ήταν ειναι και θα ειναι η ελληνική παιδεία... Δεν εχεις αδικο αλλα εμες μας λενε οτι τα πραγματαν δυσκολεψαν και πως ειναι δυσκολο να περασεις την ταξη πλεον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα