Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ξερει κανεις τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω για να παρω τα στοιχεια πελατη απο ετερεια ενοικιασης αυτοκινητου; συγκεκριμενα σημερα 2 ατομα φωτογραφιζαν περιμετρικα το σπιτι μου μεχρι να κατεβω να ρωτησω τι συμβαινει μπηκαν στο αυτοκινητο και εφυγαν ενας γειτονας κρατησε την πινακιδα!! μετα απο ψαξιμο το αυτοκινητο ανηκει σε μεγαλη ετερεια ενοικιασης αυτοκινητων εγω πως μπορω να μαθω ποιοι ηταν αυτοι και τι ηθελαν;

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ε τοτε οι τύποι ειναι παρανομοι... Πάρε τηλέφωνο στην εταιρεία και ανεφερε τους το προβλημα και οτι θα κινηθείς νομικά.

Δημοσ.

δεν ξερω αν μπορει να φωτογραφιζει ενα σπιτι στην ερωτηση μου απο το μπαλκονι ομως στο τι θα ηθελαν ειναι περιεργο να το βαζουν στα ποδια!!

Δημοσ.

Δεν υπαρχει νομοθεσία που να απαγορεύει την φωτογράφιση κτιρίων και δημόσιων χώρων.

Παρε την θετική πλευρά του θέματος μπορει να τους αρεσε το σπιτι σου και να θελουν να αντιγράψουν τα σχεδία :-D

Δημοσ.

Ακουγεται λιγο,, τρομαχτικο το ολο συμβαν ειναι η αληθεια (μπορει βεβαια να ειναι η ιδεα σου με την εννοια οτι μπορει να ειναι ασχετο με σενα )  , αλλα δεν νομιζω να μπορεις να κινησεις καποια διαδικασια , μην μπλεξεις κιολας αν απο το θυμο σου ζητησεις ''ευθυνες''.

δεν ξερω αν μπορει να φωτογραφιζει ενα σπιτι στην ερωτηση μου απο το μπαλκονι ομως στο τι θα ηθελαν ειναι περιεργο να το βαζουν στα ποδια!!

Μπορει απλα να ειναι αγενεις η βαριεστημενοι.

Δημοσ.

δεν θα ασχολουμουν αλλα αναστατωθηκαν και οι γειτονες επαψε να ειναι ειναι η ιδεα μου!!!

Δημοσ.

Που ειναι η παρανομία, δεν μπορει κάποιος να φωτογραφίσει ενα σπιτι? Ρωταω δεν ξερω!!!

Κοιτα, με την ίδια ΄λογική που ειναι παρανομη και η βιντεοσκόπηση δημοσίων χώρων/κτηρίων/δρομων ειναι και η φωτογράφηση...

@ts Κοιτα μη δεις το σπιτι σου σε καμια χρυση ευκαιρία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πας πρωτα απο το rent a car,μετα απο αστυνομια ή εισαγγελεα υπηρεσιας.

αν τωρα το σπιτι σου ειναι σε πολ/κια κτλ. πιο πιθανο ειναι καποιος να μην πληρωνει δανειο και τα "κορακια" βρηκαν το σπιτι στην λιστα τους και πρεπει να πανε φωτος στο αφεντικο για οταν και αν βγει σε πληστειριασμο!

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

πας πρωτα απο το rent a car,μετα απο αστυνομια ή εισαγγελεα υπηρεσιας

Ετσι. Αυριο πρωι πρωι τηλεφωνεις στην rent car ζητάς προϊστάμενο, αναφέρεις οτι οδηγοί οχήματος του δρουσαν ύποπτα (φούσκωσε τα λίγο) και ζητάς να επιβεβαιώσουν οτι εχουν πλήρη στοιχεία τους στην περιπτωση που θα ζητήσει η ασφάλεια εντός ημερών. Αν σου πουν οτι δεν εχουν επιστρέψει ακομα, ζήτα του να κάνουν διπλοδιασταύρωση των στοιχείων κατά την παράδοση. Μετά καπάκι στην ασφάλεια της περιοχής σου και αναφέρεις το γεγονός δίνοντας πιθανόν και μια κατάθεση για να υπάρχει. Πιθανόν να ζητηθεί να ερθει και ο γείτονας ως μάρτυρας. 

Το να φωτογραφίζουν προσωπικό χώρο και να εξαφανιστουν μόλις γίνουν αντιληπτοί μόνο αθώο δεν είναι (ή παντελώς ηλίθιο). Σε κάθε περιπτωση ας ξέρεις οτι η εταιρεία ενοικίασης έχει τα στοιχεία τους και η ασφάλεια είναι ενήμερη. Το ενδεχόμενο να υπάρχει άλλος ιδιαίτερος λόγος (π.χ. αρχιτεκτονική μελέτη ή ενδιαφέρον αγοράς κτημάτων της περιοχής) τον ξέρεις μόνο εσύ ως ιδιοκτήτης. Αν κρίνεις οτι δεν υπάρχει λογική στις κινήσεις τους, κάνεις τα προηγούμενα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...