Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατ'αρχην να πω οτι ειμαι τρελο junky του ebay, και ο ταχυδρομος ειναι σχεδον καθημερινα (χωρις υπερβολες) στην πορτα μου..

πριν λιγες μερες μου ηρθαν 2 δεματα τα οποια ηταν ανοιχτα..(υποψιαζομαι τον ταχυδρομο!)

πριν κανα διμηνο περιπου, μια "περιεργη" στο ταχυδρομειο, με ρωτησε τι παραγγελνω συνεχεια.. 

Και το κορυφαιο ηταν το σημερινο, που ο ταχυδρομος οταν ηρθε ν αφησει καποιο δεμα, ειπε στον γειτονα-παππου οτι θελει να με δει!!  :confused:

Να πω την αληθεια επαθα μια ταραχη..παιζει να βρω κανα μπελα που παραγγελνω συνεχεια απο εξω?

Ή απλως επειδη ειναι καθε μερα εδω.. θελησε να γνωριστουμε? :P  :P  :P

Κανω πολλες αγορες ειναι η αληθεια.. και σκεφτηκα μηπως με ψαχνει για να " μου τη πει"  για τελωνειο κτλ.. γιατι μπορει το πιο ακριβο πραμα που εχω αγορασει μεχρι σημερα να μην ξεπερνα τα 30ε,αλλα ειναι τοσο συχνες και πολλες οι αγορες, που... εγινα στοχος! :fear:

Ενα απλο παραδειγμα για να καταλαβετε.. σε μια μερα εκανα 11 αγορες.. βραχιολια,δαχτυλιδια κτλ.. που στο συνολο δεν ξεπερνουσαν τα 15ε.. το κοστος δλδ πολυ μικρο.. τα δεματα ομως πολλα..

Παιζει να'χω προβλημα τωρα... η καποια στιγμη στο μελλον.. αν συνεχισω αυτο το βιολι? :(

Δημοσ.

Για τα ανοιχτά δέματα σίγουρα φταίει η περιέργεια του ταχυδρόμου.Για Κάνε μια επίσκεψη στα ΕΛΤΑ και βάλτους τις φωνές.

Αν μένεις σε μικρό μέρος Ε, καταλαβαίνεις ότι το κουτσομπολιό δίνει και παίρνει.

Ίσως υποψιάζονται ότι αγοράζεις ακριβά πράγματα και στα στέλνουν ως δώρα με μικρή τιμή. Πληρώνεις με PayPal;

Δημοσ.

Εχει συμβει και σε εμενα να με ψαχνει ο ταχυδρομος για να με ρωτησει κατι και ειχα αγχωθει γιατι ψωνιζα με κιλο διαφορα ειδη μοντελισμου απο εξωτερικο.  Τελικα ηθελε να μαθει αν η διαδικασια ηταν ασφαλης για να παραγγελνει και αυτος...! :-D

Δημοσ.

Και μένα ο δικός μου ταχυδρόμος ο οποίος να σημειώσω μου τα έφερνε όλα στην πόρτα ακόμα και τα πιο μεγάλα πακέτα, με είχε ρωτήσει από περιέργεια... 

Δημοσ.

Ναι με paypal πληρωνω.. εχει καποια σχεση αυτο?

Δυστυχως μενω Αθηνα.. Αν ημουν στο χωριο μ θα ηξερα κ τον ταχυδρομο προφανως.. :P  :P

Να πω την αληθεια, στην αρχη αυτο σκεφτομουν.. οτι ηταν απλα περιεργοι.. ολοι των ΕΛΤΑ!!

Οταν βεβαια ειδα τ ανοιχτα δεμετα.. μου φανηκε περιεργο.. να εκδηλωθηκε ετσι απλα?? :P

Κ σημερα που μου ειπαν οτι μ εψαχνε? Τι μπορει να ηθελε? Να δει την συλλογη μ ισως..? <_<

Κ καπως ετσι αρχισα να σκεφτομαι διαφορα..

Παντως οχι, ουτε μαυρα ειναι τα χρηματα με τα οποια αγοραζω, ουτε τα πουλαω αυτα που αγοραζω.. ουτε τιποτα! Απλα χαιρομαι οταν..εχω δεμα!! :D  B)

• Like 1
Δημοσ.

Απλώς πληρώνοντας με PayPal δεν ξέρουν την τιμή αφού έχεις ήδη εξοφλήσει.

Πάντως αυτό με τις αγορές να το προσέξεις , εύκολα ξεφεύγει πέραν των ορίων κανείς.

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να σας τρομάξω... παίζει να υποψιάζονται και παράνομες ουσίες.

Άσχετο, αλλά είχα πάθει την πλάκα μου όταν παρείγγειλα από Αργεντινή ένα custom μπλουζάκι συγκροτήματος και στο δέμα επάνω δίπλα από τα γραμματόσημα είχε το δακτυλικό απότύπωμα του αποστολέα.

Δημοσ.

Ακομα κ αυτο αν υποψιαζονται..ανοιξε δεματα κ ειδε οτι δεν παιζει κατι τετοιο..

Ακομα ομως κ αν εξακολουθει για καποιο λογο να υποψιαζεται κατι τετοιο... τι μπορω να κανω εγω? η μαλλον... τι μπορει να κανει αυτος?? γιατι ταχυδρομος ειναι.. οχι της διωξης ναρκωτικων.. :rolleyes:

το δακτυλικο αποτυπωμα γιαμ ποιο λογο το ειχε?

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα,για να μην ανοιγω καινουριο θεμα,ποσο καιρο μενει το δεμα στα ελτα για να πας να το παρεις?

Δημοσ.

Νομιζω 15 μερες.

στη γενικη ταχυδρομικη μενει περιπου 10 μερες give or take,αλλα μπορει το συστημα να <<ζητησει>> την επιστροφη και αργοτερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...