dioskouros88 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Καλησπερα σας παιδια! Σας παρακαλω πολυ οποιος μπορει να με βοηθησει... Βρηκα προσφατα σε ενα ξεχασμενο πορτοφολι καποιες paysafecard (100 + 50 ευρω, νομιζα τις ειχα χασει) που τις χρησιμοποιουσα πριν καιρο για να παιζω ποκερ. Πλεον δεν ασχολουμαι εχω σταματησει. Το ερωτημα ειναι απλο. Υπαρχει καποιος τροπος να κανω τις paysafe παλι cash γιατι χρειαζομαι τα χρηματα? Για παραδειγμα δυο τροποι που σκεφτηκα ειναι ενας τα τις εβαζα στην pokerstars που επαιζα να εμπαινα σε ενα παιχνιδι cash για λιγη ωρα και μετα να εβγαινα και να μου εμεναν πχ 146 ευρω και να τα εκανα αναληψη-cashout αλλα δεν ξερω αν θα με αφηναν απο την εταιρεια, και ο δευτερος να τις πουλουσα σε αγγελια σε χαμηλοτερη τιμη... Επισης εχω ακουσει κατι και για ενα site που λεγεται skrill οποιος ξερει ας με διαφωτησει... Ολες οι γνωμες ευχαριστως δεκτες... Να ειστε καλα ευχαριστω εκ των προτερων!
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Εννοειται οτι γινεται να κανεις καταθεση και αναληψη. Απλα θα γινει με τραπεζικο εμβασμα λογικα. Και ισως κρατησουν προμηθεια 1,2 ευρω.
InTheEnd Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μπορώ να στις κάνω εγώ "Exchange" αλλά μπορώ να σου στείλω τα χρήματα μόνο μέσω Paypal. http://iteservices.eu/index.php?/topic/10-legacy-exchanges-by-intheend/ Ορίστε οι τιμές.
dioskouros88 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δεν ξερω εχω διαβασει διαφορα για paysafecard to paypal exchange σε ξενα και ελληνικα site και forum και δεν ξερω κατα ποσο μπορω να εμπιστευτω καποιον σε αυτο το θεμα. Αν θες παντως να βοηθησεις γιατι δεν μου λες πως μπορω να βαλω τις paysafe ευθεως στο δικο μου λογαριασμο paypal. Ευχαριστω πολυ.
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Γίνεται και σε στοιχηματική εταιρεία, καταθέτεις με paysafe και κάνεις ανάληψη στην κάρτα σου ή στο λογαριασμό σου. (με αγγελία πως θα τσεκάρει ο άλλος ότι δεν είναι χρησιμοποιημένες?)
dioskouros88 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Οχι ενταξει την αγγελια την ανεφερα σαν τελευταια λυση που βασικα καλυτερα να βρω καποιον γνωστο να τις δωσω face to face παρα με αγγελια, αλλα ακομα και αν σκεφτομουν την αγγελια θα εστελνα στο παιδι φωτοτυπια ταυτοτητας και διπλωματος οδηγησης πχ και οτι αλλο ζητουσε για να υπαρχει εμπιστοσυνη δεν ειμαι κανενας παπατζας ..απλα οκ ναι προτεινα καποιον τροπο που μου ηρθε στο μυαλο αλλα θα ηταν η τελευταια μου επιλογη. Ευχαριστω για την απαντηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα