Προς το περιεχόμενο

Mmmmm...wine!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κόντρα στους άξεστους οικοδόμους που προτιμούν μπύρες, ανοίγω αυτο το τόπικ για όλα εμάς τα intellectual, ενναλακτικά τυπάκια, που θέλουμε το φαί μας λίγο, την γκόμενα μας με ταγιέρ, και το κρασί μας σε θερμοκρασία δωματίου.

Μέχρι τώρα, επιλέγω ότι έχει σε προσφορά το σουπερ μάρκετ. Αλλά οποιαδήποτε πρόταση (μεσα σε λογικές τιμές) ειναι καλοδεχούμενη. Είμαι πιο πολύ του άσπρου.

• Like 3
Δημοσ.

Να μην αναφέρω τα γλυκά Moscato D' Asti και Vinsanto ε; Τέσπα το πρώτο είναι λευκό σαμπανιζέ πολύ γλυκό και το 2ο βαρύ γλυκό και κόκκινο (στυλ μαυροδάφνης αλλά ανώτερο)

Δημοσ.
και το κρασί μας σε θερμοκρασία δωματίου.

δεν υπάρχει κρασί που πίνεται σε θερμοκρασία δωματίου, αν και κάποιοι άσχετοι το σερβίρουν σε αυτή

Δημοσ.

Riesling, κι αν είσαι στον όμορφο ευρωπαϊκό βορρά, kloster eberbach, ειναι το καλύτερο vfm που θα πιεις.

Α ναι, μην κανείς τη μαλακία και πάρεις το "bio".

• Like 1
Δημοσ.

Linkάρεις το ιερό thread και καταφέρεσαι εναντίον του πιστού λαού της θρησκείας της μπύρα. Και έρχεται και καλοκαίρι...

Jihad!

Sellers, η πτώση σου είναι κοντά!

• Like 2
Δημοσ.

Το αγαπημενο μου σε ασπρο και ροζε ειναι το Κανένας.

Κοκκινο συνηθως πινω Ραψάνη Reserve.

Δημοσ.

Riesling, κι αν είσαι στον όμορφο ευρωπαϊκό βορρά, kloster eberbach, ειναι το καλύτερο vfm που θα πιεις.

Μπήκε στην λίστα.

Δημοσ.

Να μην αναφέρω τα γλυκά Moscato D' Asti και Vinsanto ε; Τέσπα το πρώτο είναι λευκό σαμπανιζέ πολύ γλυκό και το 2ο βαρύ γλυκό και κόκκινο (στυλ μαυροδάφνης αλλά ανώτερο)

To Vin Doux της Σάμου το έχεις δοκιμάσει; Ασπρο γλυκό. Απο τα αγαπημένα μου.

Να λέτε και απο που τα παίρνετε, για να ξέρουμε πως να τα αγοράσουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...