Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγέ λοιπόν η κοπέλα μου να κάνει πρακτική στον δήμο και στην πρώτη μισθοσοσία της βάζουν 176€!!

Έκατσα και έψαξα λοιπόν και βάση της απόφασης Κ.Υ.Α. 2025805/2917/0022/1993 ΦΔΚ Β' 307 η αποζημίωση σε φορείς δημοσίου τομέα είναι 60.000 δρχ. που πλέον το μεταφράζουν σε 176,08€.

Ισχύει όντος τέτοιο πράγμα? Πληρόνονται δηλαδή χρήματα αξίας του έτους 1993? Σαν να ειχαμε δηλαδη 20 χρόνια τώρα 0% πληθωρισμό????

Αν είναι όντως έτσι, τότε να σηκωθεί να φύγει, να πάει σε κανά γνωστό και της δίνει τα λεφτά που δίνει ο ΟΑΕΔ το 50% του 80% του βασικού μισθού (182€).

Γίνεται τωρα να δουλεύεις 8ωρο κάθε μέρα, χωρίς καμία άδεια και να πληρώνεσαι 1.1€ την ωρα??

• Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Όχι γιατι μία γνωστή της είπε ότι παίρνει 455€ σε έναν άλλο δήμο. Αλλά ξέχασε μάλλον να της πει ότι έχει πάει μέσω ΕΣΠΑ...

Δημοσ.

Αυτά τα λεφτά είναι για 8.5 ώρες για ένα μήνα με συνολική διάρκεια της πρακτικής να είναι 6 μήνες.

Και εννοείται πως δουλεύει και τις 8.5 ώρες. Δεν τα ξύνει να πω πάει στο καλό...

Δημοσ.

Καλα δεν το εννουσα ετσι, απλα η λεξη πρακτικη ξερω γω.

Μηπως υπαρχει καθυστερηση στην μισθοδοσια και αυτα ειναι λιγοτερες μερες , πχ κανα δεκαημερο του Μαρτιου ? Απλα δεν θελω να πιστεψω οτι αυτος θα ειναι ο μισθος της  <_<

Το διαβασα και εγω

http://praktiki.teithe.gr/index.php/praktiki2/student/dikaiomata

Δημοσ.

Μεσω τιποτα. Μεσω σχολης κατευθειαν. Ο ΟΑΕΔ δεν συνεργαζεται με το Δημοσιο. Στον ΟΑΕΔ οταν ειχε παει να ρωτησει για πληροφοριες δεν της ειπανε οτι δεν συνεργαζονται με τον Δημοσιο τομεα. Απλα της ειπανε οτι θα παιρνει το 80% του ανειδικευτου. Τελικα εννοουσαν μονο αν πας στον ιδιωτικο τομεα.

Δημοσ.
Τόσο είναι τα λεφτά γενικά , μερικές υπηρεσίες δίνουν κάτι παραπάνω από την τσέπη τους.

Ο κολλητός μου στην ΔΕΗ τόσα πήρε, εγώ στον ΟΣΕ έπαιρνα 440, άλλοι που ψακτηκαν πιο πολύ πχ Metro έπαιρναν 800 ευρώ.

Πάντως να ξέρετε ότι η πρακτική έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και δεν θεωρείται εργασία. 

• Like 2
Δημοσ.

Είναι πρακτική και τα χρήματα αυτά είναι για τα έξοδα μετακίνησης και φαγητού στη δουλειά. Σε άλλες χώρες ή δεν πληρώνεσαι ή και πληρώνεις στην πρακτική οπότε να λέμε πάλι καλά.

Δημοσ.

Είναι πρακτική και τα χρήματα αυτά είναι για τα έξοδα μετακίνησης και φαγητού στη δουλειά. Σε άλλες χώρες ή δεν πληρώνεσαι ή και πληρώνεις στην πρακτική οπότε να λέμε πάλι καλά.

Αν πας στο δημοσιο στεκει στον ιδιωτικο τομεα ομως σε σχιζουν. 

Τι τραγικά που σπαταλάμε τα νιάτα μας :(

Πονεμενη ιστορια 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...