Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα McDonalds στην Αμερικη πιο πολλα θα επερνες. Και η συγκεκριμενη δουλεια ειναι οροσημα κακοπληρωμενης δουλειας.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

θυμάμαι στον ΟΤΕ είχαμε εναν προιστάμενο τεχνικού τμήματος ΟΛΟ ΤΡΕΛΑ. μεγάλο κομματόσκυλο και ήθελε όλο χάρες για τις ανηψιές του (πτυχιακές, εργασίες κτλπ) 

Στο τέλος δεν με κράτησε γιατί δεν ήμουν του κόμματος. Δεν πειράζει. Τουλάχιστον έπερνα 500+ το μήνα.

Μετά απορούνε γιατί φεύγουμε έξω. Ρε δεν φιλάμε κατουρημένες ποδιές λέμε. Γαμώ τον ωχαδερφισμό μας. 

Δημοσ.

Πω πω, ωραια πραγματα γινονται στην χωρα μας :Ρ

Απ οσα διαβασα μεχρι τωρα, επεσε το ματι μου στο ΕΣΠΑ. Γινεται με καποιο τροπο να μπει η κοπελα μου στο ΕΣΠΑ ενω εχει ξεκινησει πρακτικη;

φίλε μου δε ξέρω αν γίνεται τώρα, νομίζω πως είναι αργά πλέον, αλλά αυτά τα πράγματα τα ψάχνουν νωρίτερα πολύ νωρίτερα. έχω την εντύπωση πως η κοπέλα σου το άφησε το όλο θέμα στο έλεοςτου θεού, για να μη πω αδιαφόρισε

Δημοσ.

Πω πω, ωραια πραγματα γινονται στην χωρα μας :Ρ

Απ οσα διαβασα μεχρι τωρα, επεσε το ματι μου στο ΕΣΠΑ. Γινεται με καποιο τροπο να μπει η κοπελα μου στο ΕΣΠΑ ενω εχει ξεκινησει πρακτικη;

Αμφιβάλω πολύ. Στην καλύτερη περίπτωση πρέπει να διακόψει την υπάρχουσα σύμβαση και να ξεκινήσει νέα μέσω του προγράμματος Πράξη (ΕΣΠΑ). Εκεί πληροφοριακά τα λεφτά είναι 340 / μήνα. Επίσης έχει τεράστια γραφειοκρατική διαδικασία, καμία σχέση με την απλή υπογραφή της σύμβασης που έκανε τώρα που πήγε μέσω Οαεδ.

Δημοσ.

θυμάμαι στον ΟΤΕ είχαμε εναν προιστάμενο τεχνικού τμήματος ΟΛΟ ΤΡΕΛΑ. μεγάλο κομματόσκυλο και ήθελε όλο χάρες για τις ανηψιές του (πτυχιακές, εργασίες κτλπ) 

Στο τέλος δεν με κράτησε γιατί δεν ήμουν του κόμματος. Δεν πειράζει. Τουλάχιστον έπερνα 500+ το μήνα.

Μετά απορούνε γιατί φεύγουμε έξω. Ρε δεν φιλάμε κατουρημένες ποδιές λέμε. Γαμώ τον ωχαδερφισμό μας. 

Μονο 500 επαιρνες εγω ηξερα για 600+ αλλα δυστηχως οταν εκανα πρακτικη επεσα τοτε με τον βγενοπουλο και ηταν συνεχεια κλειστος ο ΟΤΕ και ο καθηγητης μου ειπε ή θα βρεις εταιρεια σε μια εβδομαδα ή πας αλλο εξαμηνο και πηγα ΟΣΕ.

Εγω παντως τα λεφτα τα επαιρνα κανονικοτατα καθε μηνα απλα οι πληρωμες γινοντουσαν μονο τριτη και πεμπτη.

Υ.Γ

Πιο παλια αν εκανες πρακτικη σε πολη που δεν ηταν το ΤΕΙ που σπουδαζεις ή πολη που μενεις επαιρνες και επιδομα ενοικιου αλλα το εκαψον.

Δημοσ.

ξερει κανεις τι προσφερει το προγραμμα οαεδ ή εσπα για ιδιωτικο τομεα?

Οαεδ (3η παράγραφος)

Για Εσπα σχεδόν σίγουρο: 340 (από εσπα) + 116 (από τον εργοδότη - για άτομα κάτω των 25ετών) αλλιώς (340εσπα + 183 από τον εργοδότη - για άτομα κάτω 25ετών και άνω)

Δημοσ.

Είναι πρακτική και τα χρήματα αυτά είναι για τα έξοδα μετακίνησης και φαγητού στη δουλειά. Σε άλλες χώρες ή δεν πληρώνεσαι ή και πληρώνεις στην πρακτική οπότε να λέμε πάλι καλά.

Πρακτικη στο δημοσιο...yeah right, ετοιμος να βγεις στην αγορα εργασιας και να πιασεις τον ταυρο απο τα κερατα θα εισαι...

• Like 2
Δημοσ.

Πρακτικη στο δημοσιο...yeah right, ετοιμος να βγεις στην αγορα εργασιας και να πιασεις τον ταυρο απο τα κερατα θα εισαι...

Εξαρταται που θα κανεις πρακτικη εγω στον ΟΣΕ σαν ηλεκτρολογος δεν εκανα και πολλα αλλα πηγα σε πολλες εργασιες και ειδα πολλα πραγματα οπως πως γινεται μια μελετη απο την αρχη μεχρι την υλοποιηση της.

Ενα αλλο παιδι που ηταν διπλα στους ηλεκτρονικους μετα τους πρωτους 3 μηνες πηγαινε και εφτιαχνε βλαβες μονος του.

Δημοσ.

Δεν μίλησα για την ποιότητα της πρακτικής αλλά ότι η πρακτική δεν θεωρείται εργασία για αυτό και έχει μικρή ή και καθόλου αμοιβή στις περισσότερες χώρες. Υπάρχουν μερικές χώρες που επιδοτεί το κράτος μισθοδοσία για τις πρακτικές αλλά είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Δημοσ.

Ενώ στις εταιρείες που γίνεσαι master του φωτότυπικού και την καφετέριας αποκομιζεις πολλά... Γενικά όλο το σύστημα έτσι οπως είναι δομημένο είναι κοροϊδία...

• Like 2
Δημοσ.

Ενώ στις εταιρείες που γίνεσαι master του φωτότυπικού και την καφετέριας αποκομιζεις πολλά... Γενικά όλο το σύστημα έτσι οπως είναι δομημένο είναι κοροϊδία...

Δηλαδη τα ιδια θα μαθεις διπλα σε εναν επαγγελματια ιδιωτη τεχνιτη/λογιστικο γραφειο και τα ιδια στις αντιστοιχες θεσεις στο δημοσιο θες να πεις. Nope...sorry...

Δημοσ.

Δηλαδη τα ιδια θα μαθεις διπλα σε εναν επαγγελματια ιδιωτη τεχνιτη/λογιστικο γραφειο και τα ιδια στις αντιστοιχες θεσεις στο δημοσιο θες να πεις. Nope...sorry...

Αλλο ένα μικρό γραφείο και άλλο μια εταιρεία. Στην εταιρεία θα σε εχουν χεσμενο, απλα. Το ίδιο με το δημόσιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...