Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω ενα μικροπροβληματισμο και θελω να μου πειτε αν θεωρειται σωστη την αντιμετωπιση του....

Τελειωσα το φανταρικο κι επεστρεψα στη σχολη μου καθως χρωσταω καποιο μικρο αριθμο μαθηματων...ο μονος γνωστος που βρηκα ηταν ενας παλιοφιλος που καναμε παρεα σχεδον απο τη χρονια εισαγωγης στη σχολη(τα αλλα παιδια που ειμασταν κλικα είτε τελειωσαν τη σχολη είτε εργαζονται είτε είναι στρατο κι ετσι δεν εχω επαφη μαζι τους)αλλο αυτο το συγκεκριμενο ατομο παρατηρω οτι με γραφει κανονικα.. στα διαλλειματα που αλλοτε συζητουσαμε...τωρα καθεται κι ασχολειται με το κινητου.....εχει κοπελα αλα δε νομιζω να ειναι αυτο εμποδιο στην επικοινωνια μας καθως διοτι την ειχε απο παλια και βγαιναμε κι ολοι μαζι...τον παιρνω τηλ. για καφε και το εχει παντα κλειστο..οταν το ρωταω γτ δεν το σηκωνεις κλασικα μου απανταει δεν το ακουσα ή το ειχα στο αθορυβο...βασικα με αυτα μου δινει να καταλαβω οτι ειναι ζαμανφου ...εχω πεισθει πως πρεπει να μην ασχοληθω αλλο μαζι του και να κανω μια νεα αρχη με νεες γνωριμιες...τι λέτε ,πράττω σωστά;

Δημοσ.

το σηκωνεις κλασικα μου απανταει δεν το ακουσα ή το ειχα στο αθορυβο

μπορει να λεει αληθεια!! :huh:

οσο ήσουν στο στρατο μιλαγατε ή μια ωραια πρωια εμφανιστηκες φαντης μπαστουνης?το οτι κανατε παρεα παλια δεν σημαινει οτι γουσταρει να κανετε και τωρα.αμα σε κοφτει η παρεα μαζι του κανε μια σοβαρη συζήτηση του στιλ" υπαρχει καποιο θεμα?αμα σε ενοχλω εχω κανει κατι πες το μην κολλας κτλ".απο την αλλη αν το εχεις αναγκη για σημειώσεις κανε τη παπια.

Δημοσ.

ρε παιδες δεν εχω κανει καποια μλκ μαζι του...ισα ισα μαζι εχουμε κανει και πολλες εργασιες σε καποια μαθηματα επιλογης και γνωριστηκαμε και καλυτερα ..αλλα κι εγω ο μλκς δε φανταζομουνε οτι θα ερθει ετσι η κατασταση να εκανε νωριτερα νεες γνωριμιες...

Δημοσ.

ναι πες το ετσι.... ειμαι πεπεισμενος 100% οτι ειναι γενικα ζαμaνφου ο τυπας(αφου θελει 2 μαθηματα για να παρει πτυχιο φετος και το ενα μαθημα ειναι εργαστηριο με παρουσιες και δεν πηγε 2 φορες στο μαθημα με αποτελεσμα να κοπει )κι ετσι ξενερωσα κι εγω ...γι αυτο θελω να τον γραψω κι εγω...θελω πολλες φορες να τον ρωτησω γτ βγαζει τετοια συμπεριφορα μαζι μου αλλα παντα το αφηνω γιατι ξερω οτι θα μου πει καμια ηλιθιοτητα και θα εκνευριστω αδικως...οποτε θελω να προχβρησω με νεες γνωριμιες και να κανω σαν να μην τον κερω αυτον.....

Δημοσ.

οποτε θελω να προχβρησω με νεες γνωριμιες και να κανω σαν να μην τον κερω αυτον.....

Άρα βρήκες μόνος σου την λύση.

Δημοσ.

πολλές φορές τετοια ατομα ζαμανφου, δε με νοιαζει τιποτα, 10 χρονια φοιτητης και κοβομαι σε εργαστηριο, στραβωνουν μαζι μας, και μαλιστα δε μας το συγχωρουνε και ποτε, οταν περάσουμε ενα μαθημα και θεωρουν μέσα τους οτι μπορουσαμε να τους πασαρουμε καποιο σκονακι και δε το καναμε. Βασικη προυποθεση βεβαια ειναι στη συγκεκριμενη εξεταση να ειχαν κατσει διπλα μας καπου. 

Δημοσ.

στις σχολες συχνα παιζει πολυς παρτακισμος κ υπαρχουν ατομα που στο παιζουν φιλοι κ χαβαλες κλπ,αλλα οταν ερθει η ωρα που θα χρειαστεις την παρεα τους/βοηθεια τους σε γραφουν.εκει φαινεται τι ηταν πραγματικα.για μενα μην ασχολεισαι με τετοιους ανθρωπους.ασχολεισου με τα μαθηματα σου,λεγε ενα γεια σε οποιον ξερεις,κ ως εκει.

• Like 2
Δημοσ.

...να είμαι σίγουρος ότι δεν έχω κάνει που ενόχλησε και να ...προβληματίζομαι(!) για το γιατί - οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός - δε γουστάρει επαφές μαζί μου...

...ούτε σε παράλληλο σύμπαν!

• Like 4
Δημοσ.

...να είμαι σίγουρος ότι δεν έχω κάνει που ενόχλησε και να ...προβληματίζομαι(!) για το γιατί - οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός - δε γουστάρει επαφές μαζί μου...

...ούτε σε παράλληλο σύμπαν!

Ναι ουτε εμένα έχει καταφέρει να με πεισει πάντως. Δυσκολο να σου κοβει ο άλλος την καλημέρα ετσι στο ξαφνικο. 

Που εισαι θεματοθέτη δεν μας πειθεις καθολού , κάτι πρέπει να κάνεις. 

Δημοσ.

Ναι ουτε εμένα έχει καταφέρει να με πεισει πάντως. Δυσκολο να σου κοβει ο άλλος την καλημέρα ετσι στο ξαφνικο. 

Που εισαι θεματοθέτη δεν μας πειθεις καθολού , κάτι πρέπει να κάνεις. 

Νομίζω ότι άλλο εννοεί ο deesnider, ότι αυτόν αποκλείεται να τον απασχολούσε ένα τέτοιο θέμα

• Like 3
Δημοσ.

Ρε φίλε, μήπως είναι Linux-άς ο τύπος και είδε την υπογραφή σου εδώ; :-D

Πέρα από την πλάκα, είναι νόμος: Αν κάποιος δε μας θέλει, απλά τον αφήνουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι άλλο εννοεί ο deesnider, ότι αυτόν αποκλείεται να τον απασχολούσε ένα τέτοιο θέμα

Αυτό ακριβώς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...