meymigrou Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Καθόμουν σήμερα και κοιτούσα τα Apple Mac mini και φαίνονται αρκετά καλά. Πιστεύω πως αξίζει να αγοράσω ένα και με μια απλή οθόνη Samsung που έχω να το συνδέσω με HDMI. Ίσως του περάσω και SSD σκληρό και θα τρέχει σαν τρελό. Εσείς τι γνώμη έχετε; Αξίζει να πάρω ένα τέτοιο;
efo355 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Εξαρτάται τι το θες το μηχάνημα.Αν δεν θες κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα πάρε καλύτερα ένα nuc. Πάντως ο ssd επιβάλλεται γιατί με 5400 rpm σκληρό δε πας πουθενά.
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μια χαρα είναι. Δεν υστερούν σε κάτι για εμένα... Το μόνο - που βρίσκω είναι ότι στα καινούργια δεν έχει μονάδα οπτικού δίσκου (όχι ότι πολυχρειάζεται). Μετα η τιμή τους που είναι λίγο τσίμπημα ή (587€ είχε ένα που έβλεπα προχθές για μένα)
djuan1988 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μια χαρα είναι. Δεν υστερούν σε κάτι για εμένα... Το μόνο - που βρίσκω είναι ότι στα καινούργια δεν έχει μονάδα οπτικού δίσκου (όχι ότι πολυχρειάζεται). Μετα η τιμή τους που είναι λίγο τσίμπημα ή (587€ είχε ένα που έβλεπα προχθές για μένα) Βασικά το κακό είναι ότι δεν έχει γίνει ανανέωση με τους Haswell, ώστε να αλλάξει και η κάρτα γραφικών, η οποία είναι εξαιρετικά αδύναμη. Νομίζω είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα τους.
mikelamar Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Εδω και τουλάχιστον ενα χρόνο δεν βάζει οδηγό δίσκου η apple για εξοικονόμηση χώρου κ οχι μονο. Ένας dvd rw drive εξωτερικό εχει 25€ και μάρκας οχι no name κινεζια Sent from my iPhone using Insomnia
Dr.Fuzzy Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Απίστευτο μηχανάκι, δυνατό, σε μικρό μέγεθος με φοβερή ψύξη, εξαιρετική φορητότητα, value for money. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα