Cossutius. Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Με τις κατασκευές τα πάω καλά. Το χω ρε παιδί μου. Μπορώ να σου φτιάξω με ένα κούτσουρο ένα καρεκλάκι ξέρω γω. Απ την άλλη, αμα χαλάσει μια βρύση μου βγαίνει η πίστη. Δε συζητάω για αλλαγή ασφάλειας στον ηλεκτρικό πίνακα ή αμα ξηλωθεί καμια μπρίζα. Και η ερώτηση ειναι αυτή. Πιάνει γενικά το χέρι σας? Είστε άτομα που θα φωνάξετε ηλεκτρολόγο ακόμα και για μια λάμπα που λέει ο λόγος ή δεν έχετε κανένα πρόβλημα να κάτσετε να βάψετε όλο το σπίτι μόνοι, να σκαλίσετε το χαλασμένο πλυντήριο και να το φτιάξετε κτλ κτλ? 1
panos2171 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Αρκετά θα έλεγα. Συνήθως επιδιορθώνω το οτιδήποτε δεν χρειάζεται εξειδικευμένα εργαλεία.
firewalker Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δεν ακουμπάω οτιδήποτε θέλει καλλιτεχνία (βάψιμο π.χ.). Όλα τα άλλα, με άνεση.
Δημοφιλής ανάρτηση MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ο Τοξοβολος βλεπει το thread και γραφει ονοματα στο μπλοκακι, το νου σας. 33
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 κατι σαν τον firewalker. ΓΙα παραδειγμα πριν δυο μερες αλλαξα μια καλωδιοταινια στην βιντεοκαμερα του αδερφου μου (περισεψε μονο μια βιδα το οποιο ειναι επιτυχια). Εχω απειρη υπομονη και μπορω να ασχοληθω με λεπτομερειες αλλα με καλιτεχνεια δεν...
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δεν εχω καμια υπομονη για να ασχοληθω με λεπτοδουλειες. Ο,τι εχω προσπαθησει να κανω στεφεται με αποτυχια και σπασμενα νευρα. Μονο κανα κινητο αν ανοιξω κι αυτο ως εσχατη λυση. Απο ηλεκτρολογικουδραυλικοτετοια δηλωνω παντελη αγνοια. 1
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Εμένα πιάνει το χέρι μου σε αρκετά πράγματα όπως υδραυλικά, ηλεκτρολογικά κλπ (θα κάτσω να αλλάξω στον πίνακα μια ασφάλεια μόνος μου ή να πάρω νέα γραμμή αλλά άλλη επέμβαση δεν κάνω.)
mary Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Και μενα πιανει το χερι μου. Εχω αλλάξει και πριζα και διακοπτη. Εχω βαλει και ραφι σε τοιχο με γωνιες που περασα εγω στο ραφάκι. Και γενικα πολλές τετοιες ψιλοδουλειες. Αλλά απο υδραυλικά δε ξέρω τιποτα.
Sellers Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Ικεα, βαθμός δυσκολίας: μονό φυλλο οδηγιών, και τουλάχιστον στην τριτη προσπάθεια. Οτιδηποτε περα απο εκει, απλά το κοιτάω και με κοιτάει. 3
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Με βαψιματα και τετοια δεν το εχω αν ειναι θεμα ηλεκτρονικων-ηλεκτρολογικων το εχω αρκει να μην βαριεμαι. Φυσικα η πρωτη αποπειρα ηταν οταν εφτιαξα τον tomahawk για την Amiga που τον ειχα ξεκολωσει στο Sensible
bluesattack Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Βασικα το εχω αρκετα.Με την οικονομικη κριση επισης νιωθω οτι μπορω να ασχοληθω με το οτιδηποτε σχεδον που περναει απο το χερι μου και δεν θελει εξειδικευμενα εργαλεια .Στην αναγκη ας ειναι καλα το ιντερνετ και το youtube.Tα ''καλλιτεχνικα'' τα γουσταρω πιο πολυ απο τα υπολοιπα.
CaptainHog Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Την βρισκω με τα μαστορεματα. Απλα. Βαψιματα με παρεα κ μπυρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα