Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τις κατασκευές τα πάω καλά. Το χω ρε παιδί μου.

Μπορώ να σου φτιάξω με ένα κούτσουρο ένα καρεκλάκι ξέρω γω.

Απ την άλλη, αμα χαλάσει μια βρύση μου βγαίνει η πίστη. Δε συζητάω για αλλαγή ασφάλειας στον ηλεκτρικό πίνακα ή αμα ξηλωθεί καμια μπρίζα.

Και η ερώτηση ειναι αυτή. Πιάνει γενικά το χέρι σας? Είστε άτομα που θα φωνάξετε ηλεκτρολόγο ακόμα και για μια λάμπα που λέει ο λόγος ή δεν έχετε κανένα πρόβλημα να κάτσετε να βάψετε όλο το σπίτι μόνοι, να σκαλίσετε το χαλασμένο πλυντήριο και να το φτιάξετε κτλ κτλ?

• Like 1
  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

κατι σαν τον firewalker. ΓΙα παραδειγμα πριν δυο μερες αλλαξα μια καλωδιοταινια στην βιντεοκαμερα του αδερφου μου (περισεψε μονο μια βιδα το οποιο ειναι επιτυχια). Εχω απειρη υπομονη και μπορω να ασχοληθω με λεπτομερειες αλλα με καλιτεχνεια δεν...

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω καμια υπομονη για να ασχοληθω με λεπτοδουλειες. Ο,τι εχω προσπαθησει να κανω στεφεται με αποτυχια και σπασμενα νευρα. Μονο κανα κινητο αν ανοιξω κι αυτο ως εσχατη λυση. Απο ηλεκτρολογικουδραυλικοτετοια δηλωνω παντελη αγνοια.

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πιάνει το χέρι μου σε αρκετά πράγματα όπως υδραυλικά, ηλεκτρολογικά κλπ (θα κάτσω να αλλάξω στον πίνακα μια ασφάλεια μόνος μου ή να πάρω νέα γραμμή αλλά άλλη επέμβαση δεν κάνω.)

Δημοσ.

Και μενα πιανει το χερι μου. :-)

Εχω αλλάξει και πριζα και διακοπτη. Εχω βαλει και ραφι σε τοιχο με γωνιες που περασα εγω στο ραφάκι. Και γενικα πολλές τετοιες ψιλοδουλειες.

Αλλά απο υδραυλικά δε ξέρω τιποτα.

Δημοσ.

Ικεα, βαθμός δυσκολίας: μονό φυλλο οδηγιών, και τουλάχιστον στην τριτη προσπάθεια. 

Οτιδηποτε περα απο εκει, απλά το κοιτάω και με κοιτάει.

• Like 3
Δημοσ.

Με βαψιματα και τετοια δεν το εχω αν ειναι θεμα ηλεκτρονικων-ηλεκτρολογικων  το εχω αρκει να μην βαριεμαι.

Φυσικα η πρωτη αποπειρα ηταν οταν εφτιαξα τον tomahawk για την Amiga που τον ειχα ξεκολωσει στο Sensible :P

Δημοσ.

Βασικα το εχω αρκετα.Με την οικονομικη κριση επισης νιωθω οτι μπορω να ασχοληθω με το οτιδηποτε σχεδον που περναει απο το χερι μου και δεν θελει εξειδικευμενα εργαλεια  :P .Στην αναγκη ας ειναι καλα το ιντερνετ και το youtube.Tα ''καλλιτεχνικα'' τα γουσταρω πιο πολυ απο τα υπολοιπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...