παπι Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Θανατικος diyας! Τρελαινομαι να βλεπω πραματα που εχω φτιαξει.
L0rd Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 ναι πιανουν και αν βρω κατι χαλασμενο θα προσπαθησω να το φτιαξω. Αν δεν φτιαχνεται τοτε κραταω μονο τα ανταλακτικα και οτι ειναι αχρηστο το πεταω. πριν 4 μηνες εκανα ανακαινιση ενα ολοκληρο σπιτι. Μπανια κουζινες κτλπ.
pournaras Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Τα χερια πιανουν και μαλιστα πολυ, υδραυλικα, ηλεκτρικα, ηλεκτρονικα, ξυλα βαψιματα κλπ, οτι ξεκινησω 99% θα βγει καλο. Το προβλημα βρισκεται στο υπολοιπο σωμα (και στο μυαλο), διοτι τωρα τελευταια αρνειται πεισματικα να συνεργαστει με τα χερια, λογω υπερτατης βαρεμαρας .
stamatinho Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Απο ηλεκτρονικα τα καταφερνω πολυ καλα (pc,tv,κινητα κλπ)αρκει να το εχω δει μια φορα εστω αυτο που πρεπει να κανω. Απο υδραυλικα επισης αρκετα καλα. Με ηλεκτρολογικα δεν εχω ασχοληθει ακομα εκτος μια φορα απο το πριζακι του internet η αληθεια εινα οτι δε βαζω οπου να ναι τα χερια μου αν δε ξερω. Αυτο που μου αρεσει να κανω παντως αν και δεν ακολουθησα το επαγγελμα ειναι να βαφω
paylidis Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Τα πάντα κάνω εκτός απο υδραυλικά και καρδιά στους τοίχους... Σε αυτά τα δυο μπορω να πω ότι έχω απόλυτη αποτυχία...
forgotten Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) θα ελεγα εξαρταται σε πολλα πραγματα οπως πχ κοψιμο δεντρων κλαδεμα πιανει αρκετα,σε κατασκευες (το δοκιμασα και αυτο να κανω μονος μου γραφειο οχι προκατασκευασμενο) αν και τελειο στο χαρτι στο τελος το κοστος μου ανεβηκε πολλαπλασια γιατι το πρωτο γραφειο δεν εστεκε . γενικως εξαρταται με το ποσο θα ασχοληθω και ποσο ορεξγ εχψ,παντως μονταρισματα κονσολων σε software επιπεδο και pc τα χω σχετικα ευκολα Επεξ/σία 2 Μαΐου 2014 από forgotten
liopyr Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ντιάϊγουάς, ατσούμπαλος και αφηρημένος. Φονικό combo που κοστίζει καμιά φορά κομμένα δάχτυλα, καμμένο hardware, λόγκο στα μαλλιά, βενζίνες στα ρούχα κλπ. Γενικά όμως, δεν νομίζω πως υπάρχουν χέρια που "δεν πιάνουν". Με τα κατάλληλα εργαλεία μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει οτιδήποτε.
SlimData Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Με βαψιματα και τετοια δεν το εχω αν ειναι θεμα ηλεκτρονικων-ηλεκτρολογικων το εχω αρκει να μην βαριεμαι. Φυσικα η πρωτη αποπειρα ηταν οταν εφτιαξα τον tomahawk για την Amiga που τον ειχα ξεκολωσει στο Sensible 1
LongTom Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δυστυχώς για την φαμίλια(οι οποίοι είναι όλοι μαστροχαλαστές-πολυτεχνίτες Master lvl) είμαι τελείως άχρηστος στο τομέα μαστορέματα. Μόνο με κάποιο βιβλίο για Dummies και πάλι με ρίσκο. Κάτι ράφια και μπρίζες που φτιάνουν οι άλλοι είναι όνειρο θερινής νυκτός...
*nenya* Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μ'αρέσει ν'ανακατεύομαι και να δοκιμάσω να φτιάξω διάφορα. Π.χ. το Πάσχα στο χωριό δεν λειτουργούσε ο απορροφητήρας και τον έφτιαξα με αυτοσχεδιασμούς. Και τα ηλεκτρολογικά είναι ωραία και τα υδραυλικά. Λίγο απ'όλα. (Επειδή ο ντάντι δεν έχει γιόκα αποφάσισε μάλλον να μάθει τπτ στην κορούλα του.) Και να βάλουμε κανα πλακάκι θα βοηθήσω και στο βάψιμο. Μόνο μαγειρική και κηπουρική μην μου πει κανείς ν'ασχοληθώ. Φυσικα η πρωτη αποπειρα ηταν οταν εφτιαξα τον tomahawk για την Amiga που τον ειχα ξεκολωσει στο Sensible Πες μου ότι έχεις ακόμα δισκέτα Sensible Soccer που να λειτουργεί!! Γιατί η δικιά μου τά'παιξε, R.I.P. :/
Daemonos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δεν έχω θέμα, αν έχω τα κατάλληλα εργαλεία και υλικά, τώρα για πίνακα ρεύματος κτλ που είναι πολύ εξειδικευμένο κτλ δεν βάζω χέρι, φωνάζω ηλεκτρολόγο
stelios18120 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Βαψιματα αρκετα καλα εχω βαψει μερικα δωματια με ωραια χρωματα.με υδραυλικα ε ενταξει ειναι η δουλεια μου εδω και 12 χρονια.με ηλεκτρικα μονο καμια μπριζα.με ζωγραφικη παντελως ασχετος γελοια σχηματα λες και ειμαι 5χρονο και απο καταστευες ενταξει οχι κ τιποτα πολυ δυσκολο γιατι μετα απο 3-4 προσπαθεια πεφτουν καντιλια.χαχαχα υπομονη μηδεν!!
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Το χέρι μας πιάνει, των τεχνικών του πλαισίου στα κεντρικά δε πιάνει πάντως (άσχετο αλλά τώρα αυτό μου κατέβηκε όταν είδα τον τίτλο) Κι ενώ εγώ θα έφτιαχνα το ταμπλετάκι του φίλου, μου επιστρέφει από το σέρβις του Πλαισιου με κομμένη καλωδιοταινία στο digitizer. Τώρα προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. σε γενικές γραμμές ναι επισκευάζω όποια ζημιά γίνει στο σπίτι εκτός αν μιλάμε για χοντρή ηλεκτρολογική/υδραυλική πατάτα που όχι ότι φοβάμαι να πειράξω, αλλά ανησυχώ μετά μήπως κάτι πάει στραβα και λένε ότι έφταιγα εγώ Και εκτός του δικού μου σπιτιού πάω και σε γείτονες. (καμιά πριζούλα κάνας διακόπτης, προβλήματα με τηλέφωνα, τηλεοράσεις κλπ) Επίσης και κινητά έχω φτιάξει και λάπτοπ και PC και δε συμμαζεύεται (και όχι μόνο επισκευές που φτιάχνονται με κάποιο ανταλλακτικό, αλλά και με πατεντάρισμα κάποιου σημείου που δε θα φτιαχνόταν χωρίς αλλαγή μεγάλου μερους της συσκευής)
Anorymous Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μιλαμε για απειρες ωρες παιχνιδιου ακομα και σημερα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα