Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα ρε μη μασας, το μετανιωσε και θελει πισω το χρημα. Πες του να κινηθει δικαστικα. Η μηνυση εχει ενα 100αρικο, χωρις να υπολογιζω δικηγορους. Γι αυτο ολοι προσπαθουν να τους περασει με τις φωνες.

• Like 3
Δημοσ.

Αν εσύ όντως είσαι οκ από την μεριά σου που όπως λες είσαι, τότε άστον να χτυπιέται... Τι μπορεί να καταφέρει ακόμα και δικαστικά να πάει; Θα χάσει χρήμα, χρόνο και δε θα βρει το δίκιο του. Και πραγματικά δε στέκει που γυρίζει και λέει: δε με καλύπτει το bluetooth. Τι σε αφορά εσένα αυτό δηλαδή; Που ακόμα και πρόβλημα να είχε του έχεις δώσει 2 χρόνια εγγύηση να πάει να την κάνει ο,τι θέλει.

Για ρώτα τον τι θα έκανε αν το έπαιρνε από κατάστημα, θα πήγαινε πίσω και θα έλεγε: θέλω επιστροφή χρημάτων γιατί δε με καλύπτει η ποιότητα; 

Στα παπακια μας κύριε θα του λέγανε.

• Like 2
Δημοσ.

Ελα ρε μη μασας, το μετανιωσε και θελει πισω το χρημα. Πες του να κινηθει δικαστικα. Η μηνυση εχει ενα 100αρικο, χωρις να υπολογιζω δικηγορους. Γι αυτο ολοι προσπαθουν να τους περασει με τις φωνες.

Αυτό και επειδή ξέρει οτι δεν υφίσταται νομοθεσία επιστροφής (λόγω αλλαγής γνώμης) για συναλλαγές ιδιωτών, φωνάζει μπας και του περάσει. Πες του στα ίσια «κάνε μου μήνυση και αν σε δικαιώσει το δικαστήριο το συζητάμε. Μέχρι τότε μην με ενοχλείς γιατί θα υποβάλω μήνυση για εξύβριση και εκφοβισμό/εκβιασμό και θα αναγκαστείς στο τέλος να μου κάνεις δώρο πολλά tablet»

• Like 4
Δημοσ.

τωρα μου λεει πως η εγγυηση / αποδειξη ειναι πλαστη ....κ του λεω να μου στειλει σκαναρεισμενη την αποδειξη για να παω να το διασταυρωσω,,κ κανει το κοροιδο, αλλαζει θεμα κ.λ.π

απο το παληκαρι που το αγορασα βεβαια ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ με ζελατινες διασταυρωσα το sn και ηταν το ιδιο....

Δημοσ.

ουτε στο εμποριο υφισταται νομοθεσια επιστροφης...doa ή επειδη δεν με βολεψε..

καποια μαγαζια(συνηθως 2-3αλυσιδες) το κανουν μονοι τους χωρις μπλα μπλα ή αφου το ελεξουν.αλλα δεν ειναι αναγκασμενοι απο το νομο.

Δημοσ.

Πλαστη η απόδειξη; χαχαχ 

Ο τύπος είναι καθυστερημένος; Μπορεί να πήγε στο κατάστημα να ζητήσει αντικατάσταση γιατι δεν τον καλύπτει και να τον κράξανε και να σκαρφίστηκε τώρα την πλαστή απόδειξη.

Δημοσ.

....o φιλος ανακαλυψε την κουβεντα που εχω ανοιξει εδω και βριζει πλεον ασυστολα και συνεχιζει να απειλει μεσω email....

Δημοσ.

ρε φίλε μην ασχολείσαι.

πες του να πάει να μαμηθεί και να κρατήσει την είσπραξη γιατί λεφτά δε πρόκειται να πάρει πίσω

• Like 1
Δημοσ.

Γεια χαρα, θα ηθελα τη βοηθεια και τη γνωμη σας σε κατι..

πριν λιγες μερες πουλησα μεσω χρυσης ευκαιριας ενα tablet μολις 10 ημερων με εγγυηση 2 χρονια αποδειξη  αθικτο στο κουτι του με πολλα εξτρα κ.λ.π

btw δειτε τις αξιλογησεις μου - ουδεποτε εστειλα το οτιδηποτε ελλατωματικο και παντα ημουν τυπικοτατος !

Με παιρνει λοιπον σημερα ο τυπος τηλεφωνο και μου λεει να το στειλει πισω ( καθως ειναι απο επαρχια ) και να του επιστρεψω τα λεφτα καθως δεν τον καλυπτει η ποιοτητα του και το blutooth..

του εξηγω οτι αυτο το ρολο εχει η εγγυηση αποδειξη και οτι μπορει να τον εξυπηρετησει οποιοδηποτε καταστημα ote και δεν το καταλαβανει...με τι λογικη οτι δεν μπορει να τρεχει και αλλα τετοια

Στη συνεχεια ξεκιναει να βριζει να απειλει δικαστικα, να απειλει οτι θα ερθει να με βρει κλπ..

Πως να χειριστω μια τετοια κατασταση ?

Εσεις τι θα κανατε ?

Ευχαριστω

Τι να σου πω δεν παίζεσαι έβαλες τα λεφτά στο χέρι και παίζεις τι να σε κάνω

Πολύ φθηνιάρης είσαι αν αυτοί είναι οι δικηγόροι σου τουλάχιστον λέγε τους την αλήθεια γιατί σε δουλεύουν Το ότι δεν δουλεύει το τηλέφωνο δεν το είπες το ότι σε 20 μέρες έκανε βόλτα σε άλλα χέρια και αυτό δεν το είπες Το ότι σου λέει ο άλλος ότι κάτι συμβαίνει και αυτό δεν σε πιάνει Το ότι δεν θέλεις να δώσεις τα λεφτά και αυτό δεν το είπες Το ότι σου είπα να μου δώσεις ένα άλλο και δεν θέλω λεφτά ούτε αυτό το είπες ποιους αριθμούς ρεεεεεεεε τον Αλεξανδράκη (Προηγούμενος αγοραστής) τον βρήκες γιατί δεν τον καλείς στο τηλέφωνο 2104631481 ούτε αυτό το είπες ποιους αριθμούς θέλεις ρε σύ πλάκα κάνεις έλα πιο κοντά λίγο ποιους αριθμούς θέλεις λέγε ρε ποιους

....o φιλος ανακαλυψε την κουβεντα που εχω ανοιξει εδω και βριζει πλεον ασυστολα και συνεχιζει να απειλει μεσω email....

Πολύ φθηνιάρης είσαι αν αυτοί είναι οι δικηγόροι σου τουλάχιστον λέγε τους την αλήθεια γιατί σε δουλεύουν Το ότι δεν δουλεύει το τηλέφωνο δεν το είπες το ότι σε 20 μέρες έκανε βόλτα σε άλλα χέρια και αυτό δεν το είπες Το ότι σου λέει ο άλλος ότι κάτι συμβαίνει και αυτό δεν σε πιάνει Το ότι δεν θέλεις να δώσεις τα λεφτά και αυτό δεν το είπες Το ότι σου είπα να μου δώσεις ένα άλλο και δεν θέλω λεφτά ούτε αυτό το είπες ποιους αριθμούς ρεεεεεεεε τον Αλεξανδράκη (Προηγούμενος αγοραστής) τον βρήκες γιατί δεν τον καλείς στο τηλέφωνο 2104631481 ούτε αυτό το είπες ποιους αριθμούς θέλεις ρε σύ πλάκα κάνεις έλα πιο κοντά λίγο ποιους αριθμούς θέλεις λέγε ρε ποιους

τωρα μου λεει πως η εγγυηση / αποδειξη ειναι πλαστη ....κ του λεω να μου στειλει σκαναρεισμενη την αποδειξη για να παω να το διασταυρωσω,,κ κανει το κοροιδο, αλλαζει θεμα κ.λ.π

απο το παληκαρι που το αγορασα βεβαια ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ με ζελατινες διασταυρωσα το sn και ηταν το ιδιο....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...