Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, η μαμά μου είναι 57-58 και έχει κανένα χρόνο που βγήκε στην σύνταξη.

Παραπονιέται διαρκώς ότι δεν έχει τπτ να κάνει κ η αλήθεια είναι ότι στεναχώριεμαι που την βλέπω όλη μέρα σπίτι να μην κάνει τπτ.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για δραστηριοτητες που μπορούν να κάνουν συνταξιούχοι που δεν είναι γέροι?

Δημοσ.

Αγόρασε της ένα laptop και μάθε την να χρησιμοποιεί web browser. 

Μην ακούσω είναι πολύ μεγάλη κτλ. Η δική μου μάνα που όλη την ζωή μου μου ζάλιζε τα @@ ότι κάθομαι πολύ ώρα στο pc και δεν ήξερε πως να χρησιμοποιεί ούτε τηλεκοντρόλ, τώρα είναι 18/7 online στο facebook και παρόμοια ηλικία με την δικιά σου. 

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά, η μαμά μου είναι 57-58 και έχει κανένα χρόνο που βγήκε στην σύνταξη.

Παραπονιέται διαρκώς ότι δεν έχει τπτ να κάνει κ η αλήθεια είναι ότι στεναχώριεμαι που την βλέπω όλη μέρα σπίτι να μην κάνει τπτ.

Έχει κανείς καμιά ιδέα για δραστηριοτητες που μπορούν να κάνουν συνταξιούχοι που δεν είναι γέροι?

Ειναι μονη της ? Καπη φιλε.Και πριν προλαβεις να πεις,μα ειναι νεα,ετσι ελεγα και εγω, αλλα αν αληθευουν κατι περιγραφες που ακουσα,μου φαινεται οτι μερικες φορες  ειναι πιο δραστηριοι και απο εμας.Και γενικα επανακοινωνικοποιηση.Πολιτιστικοι συλλογοι,εργαστηρια  με χομπυ  καλλιτεχνικα (και για αρχαριους).

Δημοσ.

τώρα είναι 18/7 online στο facebook και παρόμοια ηλικία με την δικιά σου.

>σωτήριο έτος 2014 μ.Χ

>trusting the social jew

Επειδή το πρόβλημα κατά πάσα πιθανότητα είναι ο άπλετος ελεύθερος χρόνος, συμφωνώ γενικά με την χρήση υπολογιστή (σε περίπτωση που δεν το κάνει ήδη) αλλά με μέτρο. Για αρχή μπορεί να μάθει να μπαίνει σε κάνα portal και να διαβάζει ειδήσεις ή ό,τι άλλο μπορεί να θεωρεί ενδιαφέρον, ζώδια ξέρω 'γω. Σιγά-σιγά πρέπει να μπει στη λογική να κάνει μια αναζήτηση και να checkάρει ό,τι της τραβήξει το μάτι. Μετά της κάνεις ένα skype να μιλάει με συγγενείς άμα θέλει. Στο τέλος της δείχνεις και τα torrents για να βλέπει ποιοτικές patrician σειρές και ταινίες. Χρειάζεται υπομονή.

• Like 1
Δημοσ.

Σμπρώχτηνα γρήγορα στον ιστό,θα πεθάνει από ανία αλλοιώς.Κυριολεκτικά!

Πως περνάνε ρε τα χρόνια....συνομήλική μου είναι....

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνώ γενικά με την χρήση υπολογιστή (σε περίπτωση που δεν το κάνει ήδη)  αλλά με μέτρο

Mην καεί σαν εμάς ε?   :lol:

• Like 3
Δημοσ.

Τιλερεμποζο,ο βρεμμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.

Mε το 'χεις ξαναπεί αυτό, νομίζω.  :mellow:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάλι καλά που είδα ότι πρόκειται για τη μάνα σου

Έτοιμος ήμουν να γράψω μαλακία :P

Δημοσ.

Έχει παρατηρηθεί ότι οι μαμάδες το ρίχνουν στις μαρμελάδες. Δεν κάνω πλάκα, θυμάμαι τη σχωρεμένη τη μάνα μου εκείνο τον πρώτο χρόνο, ήταν και πρόωρη σύνταξη, ανταλλάζε βιβλία περί συντήρησης: λουκάνικα, τουρσιά, κομπόστες, μαρμελάδες, πήξιμο τυριού...

Καλά, πάντως δε το λέω για πλάκα. Δες τι αρέσει στη μαμά σου, ένα σετ χειροτεχνίας σχετικά με τα ενδιαφέροντά της, θα της γέμιζε το χρόνο και ίσως ανακάλυπτε νέες δεξιότητες που διαθέτει!

Δημοσ.

Mην καεί σαν εμάς ε?   :lol:

Κακή χρήση του net κάνουν άτομα νεαρής ηλικίας που υποτίθεται μεγάλωσαν με ένα pc αγκαλιά, από μεγαλύτερης ηλικίας άτομα που τώρα ανακαλύπτουν την τεχνολογία δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις. Έχεις δει ας πούμε κάτι μεσήλικους ταβερνιάρηδες χριστιανοταλιμπάν που γράφουν στο net ό,τι μαλακία τους κατέβει στο κεφάλι, με το caps lock μονίμως ενεργό; Ε, γι' αυτό χρειάζεται μέτρο.

Δημοσ.

Θα κάνεις μεγάλο λάθος να τη στήσεις μπροστά από υπολογιστή. Θα σε ρωτάει συνέχεια πράγματα και θα κάνει βλακείες στο fb γράφοντας από δω και από κει.

Βρες της μια εξωτερική δραστηριότητα, νεότατη είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Υπολογιστη κατευθειαν

Για αρχη θα σε πριξει μεχρι να μαθει οπως εκανε η δικια μου και μετα θα ειναι 15 ωρες την μερα.απο συνταγες μεχρι μουσικη παλια που δεν εβρισκε μεχρι 1002 πραγματα.και θα περναει ευχαριστα η ωρα της.οχι φειςμπουκ κ τετοια.βαλε να ακουει youtube βιντεακια ταινιες κ τετοια μονο.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις ένα ote tv η nova εγώ αυτό έκανα και βλέπουν οι δικοί μου ντοκιμαντέρ και περνάει η ώρα όταν είναι σπίτι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...