igoods Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Το ξερω οτι κανει πλακα αλλα ολα καταγραφονται. Αν ζητησες αλλα και πηρες αλλα θα φανει, οι τραπεζες δεν ειναι παπατζηδες, συμφωνια γινεται καθε μερα και δε τους ξεφευγει ουτε σεντ. Τα 300 που θα βγουν σε καποιον θα χρεωθουν. γενικα το να σου βγαλει παραπανω δεν γινεται..αλλα λεμεεε τωρα σε περιπτωση που γινει δεν μπορει να αποδειχθει σε ποιον βγηκαν...
rus Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 γενικα το να σου βγαλει παραπανω δεν γινεται..αλλα λεμεεε τωρα σε περιπτωση που γινει δεν μπορει να αποδειχθει σε ποιον βγηκαν... Τα παραπανω που θα βγουν σε ποιον θα χρεωθουν?
igoods Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Τα παραπανω που θα βγουν σε ποιον θα χρεωθουν?Εαν γινοταν τετοιο λαθος ,που δεν γινεται ,σε κανεναν παντως απο τους πελατες οπως ειναι λογικο.Πιο πιθανο να την πληρωνε ο υπευθυνος του ατμ
Karkabilios Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Τα παραπανω που θα βγουν σε ποιον θα χρεωθουν? Στην τράπεζα. Το ξερω οτι κανει πλακα αλλα ολα καταγραφονται. Αν ζητησες αλλα και πηρες αλλα θα φανει, οι τραπεζες δεν ειναι παπατζηδες, συμφωνια γινεται καθε μερα και δε τους ξεφευγει ουτε σεντ. Τα 300 που θα βγουν σε καποιον θα χρεωθουν. Καλαααα μην είσαι τόσο σίγουρος. Να ξέρεις οτι δεν θα ξέρανε ποιος πήρε παραπάνω πάντως.
rus Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Στην τράπεζα. Καλαααα μην είσαι τόσο σίγουρος. Να ξέρεις οτι δεν θα ξέρανε ποιος πήρε παραπάνω πάντως. Ωραιο ανεκδοτο Η Τραπεζα δε δεχεται να χρεωθει ουτε ενα λεπτο. Δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα. Για αλλη μια φορα λεω οτι ολα τα λεφτα που βγαινουν σε καποιον χρεωνονται. Το να γινει λαθος εσκεμμενα και να χρεωθουν σε καποιον λεφτα που δε πρεπει, ειναι σα να λεμε οτι ο υπαλληλος θα κανει καταχρηση. Εξαιρετικα δυσκολο.
TriLoBiTe Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Το ΑΤΜ μου έφαγε 360 ευρώ Τί λέτε? Σήκωσέ το το τιμημένο and run! Απλά πράματα.
igoods Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ωραιο ανεκδοτο Η Τραπεζα δε δεχεται να χρεωθει ουτε ενα λεπτο. Δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα. Για αλλη μια φορα λεω οτι ολα τα λεφτα που βγαινουν σε καποιον χρεωνονται. Το να γινει λαθος εσκεμμενα και να χρεωθουν σε καποιον λεφτα που δε πρεπει, ειναι σα να λεμε οτι ο υπαλληλος θα κανει καταχρηση. Εξαιρετικα δυσκολο. Να μην δεχεται.Ουτε οι πελατες δεχονται ομως.Οποτε ας βγαλει ακρη μονη της.Μικρο το κακο για εμας εαν γινει κατι τετοιο.
rus Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Να μην δεχεται.Ουτε οι πελατες δεχονται ομως.Οποτε ας βγαλει ακρη μονη της.Μικρο το κακο για εμας εαν γινει κατι τετοιο. Δε δεχονται οι πελατες, τι? Δε μιλησαμε για καποια αδικια που θα επρεπε οι πελατες να υποστουν.
igoods Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δε δεχονται οι πελατες, τι? Δε μιλησαμε για καποια αδικια που θα επρεπε οι πελατες να υποστουν. Δεν δεχονται να χρεωθουν χωρις λογο.Στην συγκεκριμενη περιπτωση λεμε που το μηχανημα θα ξερασει παραπανω λεφτα απο οτι ζητησες.
rus Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δεν δεχονται να χρεωθουν χωρις λογο. Στην συγκεκριμενη περιπτωση λεμε που το μηχανημα θα ξερασει παραπανω λεφτα απο οτι ζητησες. Και ποιος μιλησε για χρεωση χωρις λογο? Το μηχανημα δε γινεται να ξερασει περισσοτερα λεφτα απ' οσα του ζητησες και να χρεωσει ασχετο πελατη. Αμα γινοταν αυτο το πραγμα δε θα υπηρχαν ATMs σε λειτουργια. Γινονται λαθη, σαν αυτο του φιλου, τα οποια ομως ευκολα εντοπιζονται και διορθωνονται.
igoods Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Και ποιος μιλησε για χρεωση χωρις λογο? Το μηχανημα δε γινεται να ξερασει περισσοτερα λεφτα απ' οσα του ζητησες και να χρεωσει ασχετο πελατη. Αμα γινοταν αυτο το πραγμα δε θα υπηρχαν ATMs σε λειτουργια. Γινονται λαθη, σαν αυτο του φιλου, τα οποια ομως ευκολα εντοπιζονται και διορθωνονται. Κατεληξες σε αυτο που λεω απο την αρχη
rus Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Κατεληξες σε αυτο που λεω απο την αρχη Μα κι εγω αυτο λεω απο την αρχη.
FilipposMD Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Η τράπεζα, όπως είπε κι ένας φίλος πριν, δε θα ρισκάρει δυσφήμιση για ένα τόσο μικρό ποσό (μικρό για την τράπεζα). Αν ο κόσμος προτιμάει να πηγαίνει με το βιβλιάριο, το κόστος για την τράπεζα θα είναι πολλαπλάσιο, οπότε μην ανησυχείς. Τα λεφτά αποκλείεται να τα χάσεις. Εμένα μου είχε συμβεί πριν χρόνια να ζητήσω ανάληψη σε ΑΤΜ στον Καναδά και να μη μου τα βγάλει. Το είπα στην Εθνική και μου τα έδωσαν πίσω αμέσως, χωρίς πολλά πολλά.
Karkabilios Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ωραιο ανεκδοτο Η Τραπεζα δε δεχεται να χρεωθει ουτε ενα λεπτο. Δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα. Για αλλη μια φορα λεω οτι ολα τα λεφτα που βγαινουν σε καποιον χρεωνονται. Το να γινει λαθος εσκεμμενα και να χρεωθουν σε καποιον λεφτα που δε πρεπει, ειναι σα να λεμε οτι ο υπαλληλος θα κανει καταχρηση. Εξαιρετικα δυσκολο. Εγώ ξέρω περιπτώσεις που τράπεζα χρεώθηκε 600.000 ευρώ και δεν έγινε τίποτα.
rus Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Η τράπεζα, όπως είπε κι ένας φίλος πριν, δε θα ρισκάρει δυσφήμιση για ένα τόσο μικρό ποσό (μικρό για την τράπεζα). Αν ο κόσμος προτιμάει να πηγαίνει με το βιβλιάριο, το κόστος για την τράπεζα θα είναι πολλαπλάσιο, οπότε μην ανησυχείς. Τα λεφτά αποκλείεται να τα χάσεις. Εμένα μου είχε συμβεί πριν χρόνια να ζητήσω ανάληψη σε ΑΤΜ στον Καναδά και να μη μου τα βγάλει. Το είπα στην Εθνική και μου τα έδωσαν πίσω αμέσως, χωρίς πολλά πολλά. Ο φιλος δεν ανησυχει μηπως η τραπεζα τον κλεψει ηθελημενα. Ανησυχει μηπως απο λαθος του συστηματος δε γινει αντιληπτο το προβλημα. Τα λεφτα που σου εδωσαν πισω δε σου τα εδωσαν φυσικα επειδη αρκεστηκαν στο λογο σου, αλλα επειδη τσεκαραν τα συστηματα τους και ειδαν οτι πραγματι τα δικαιουσουν Εγώ ξέρω περιπτώσεις που τράπεζα χρεώθηκε 600.000 ευρώ και δεν έγινε τίποτα. 600 χιλιαρικα τα εδωσε η τραπεζα απο τη καλη της καρδια? 'Η μηπως γιατι υποχρεωθηκε απο καποια δικαστικη αποφαση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις