Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι καλύτερα παιδικά χρόνια μπορεί να έχεις περάσει αφού δεν έχεις φάει και καμια καρπαζιά να περάσει η ώρα.

Όχι δεν το δέχομαι :lol:

Έτσι...αν δεν φας ξύλο με βέργα από κλιματαριά,από σαγιονάρα(δες αντίστοιχο thread),ζωνούλα και γυμνό χέρι δεν έχεις νιώσει τι σημαίνει παιδική ηδονή.

Έμενα όταν με βαρούσαν έπαιζε πάντα Sakis  για να ξεδείνουν... ειδικά αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι δυνατόν να μην εχει φάει κανεις καμία ψιλή, πρεπει να ειναι Άγιος! Ολο κ καμία ψιλή έπεφτε "για το καλό μας" χαχαχαχα

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

μικρος προσπαθουσα να βρω το eurosport και το cnn στη παλια τηλεοραση. Γενικά πειραζα αλλα παντα προσπαθωντας να γνωριζω τι κανω. Ε κλασσικα οι γονεις μας, μη τη πειραζεις θα τη χαλασεις μη μη μη μη...

Το επομενο μεσημερι αφου γυρισα απο το σχολειο εφαγα 2-3 στο κωλο γιατι λεει χαλασα τη τηλεοραση. Απο τη μανα μου. Και αφου την τηλεοραση την ειχε ηδη παρει ο μαστορας. Την εφερε το ιδιο βραδυ λεγοντας οτι ειχε καψει τροφοδοτικο...Βεβαια τις παντοφλιες εγω τις ειχα φαει. Αμφιβαλλω αν κατανοηθηκε καν οτι τσαμπα τις εφαγα. Αλλα δεν ειμουν και ατομο που αντιμιλουσε γενικως, απο σεβασμο.

Δημοσ.

Δεν έχω φάει ποτέ ξύλο από τους γονείς μου οπότε δεν έχω αναρωτηθεί καν για το αν πρέπει και δεν πρέπει. Ευτυχώς μεγάλωσα σε περιβάλλον ιδανικό και είχα τα καλύτερα παιδικά χρόνια που μπορεί να φανταστεί κανείς μιας και ήμουν τυχερός να έχω δίπλα μου ανθρώπους με μορφωτικό επίπεδο που συνδυαζόταν με καλοσυνάτο χαρακτήρα γιατί η μόρφωση δυστυχώς δεν αποτελεί εχέγγυο από μόνη της. 

Αντε ρε φλωρακο :P

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι ότι οπότε η μάνα μου έλεγε κάτι λαθος/προσπαθούσε να βγει απο πάνω και της την ελεγα έτρωγα κάνα δύο φάπες (αδυναμία χαραχτήρα).

Δημοσ.

Να μην το χρησιμοποιήσεις και να θυμάσαι ότι το ξύλο από τους γονείς στα παιδιά δείχνει αδυναμία του γονέα. Μπορεί να έχει καλό, κακό ή αδιάφορο αποτέλεσμα αλλά το σίγουρο είναι ότι φανερώνει την αποτυχία του γονέα σε κάποιο(α) θέμα(τα). Κατά τον ίδιο τρόπο που ο πόλεμος φανερώνει την αποτυχία της πολιτικής.

Δεν είναι βέβαιο ότι θα το καταφέρεις, τουλάχιστον στον απόλυτο βαθμό, αλλά όσο περισσότερο προσπαθήσεις τόσο καλύτερο για σένα και τα παιδιά. Προσωπικά τους έχω ρίξει μια πολύ ψιλή στο χέρι. Δεν έπαθαν τίποτα αλλά αν είχα βρει άλλον τρόπο θα ήμουν κερδισμένος.

well said

ορθως λεχθηκε 10 χαρακτηρες

Δημοσ.

Έτσι...αν δεν φας ξύλο με βέργα από κλιματαριά,από σαγιονάρα(δες αντίστοιχο thread),ζωνούλα και γυμνό χέρι δεν έχεις νιώσει τι σημαίνει παιδική ηδονή.

Νομίζω έτσι ότι εξηγούνται πολλές αντιδράσεις συμφορουμιτών στο διπλανό θρεντ.

(αχουουου, σαγιονάρες, δεν τιςμπορώ καθόλου, καλέ πέστε του να σταματήσει και τέτοια)

Στο προκείμενο, όχι δεν με βαράγανε, μόνο στο φατούρο όταν κουρευόμουνα. (μπορει να ανοίξει ξεχωριστό νήμα γι' αυτό όποιος θέλει)

Δημοσ.

Νομίζω έτσι ότι εξηγούνται πολλές αντιδράσεις συμφορουμιτών στο διπλανό θρεντ.

(αχουουου, σαγιονάρες, δεν τιςμπορώ καθόλου, καλέ πέστε του να σταματήσει και τέτοια)

Το ροζάκι πάντως ήταν πολύ έξαλλη επιλογή χρώματος. :P

Δημοσ.

Αντε ρε φλωρακο :P

I am. Το καλό είναι οτι η καλή σχέση με τους γονείς μου συνεχίζεται μέχρι σήμερα και ξέρω οτι μπορώ να τους εμπιστευτώ στο ο,τιδήποτε χωρίς φόβο.  :P

• Like 2
Δημοσ.

I am. Το καλό είναι οτι η καλή σχέση με τους γονείς μου συνεχίζεται μέχρι σήμερα και ξέρω οτι μπορώ να τους εμπιστευτώ στο ο,τιδήποτε χωρίς φόβο.  :P

Το ίδιο και η δική μας σχέση, και δεν μπορώ να καταλάβω πως μια ψιλή όταν κάνεις τεράστια μαλακία μπορεί να το αλλάξει αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο ειναι πολυ θετικο μονο μην τα λες ολα αν κανεις καμια ληστεια ας πουμε καλο ειναι να πεις και κανενα ψεματακι :P

• Like 1
Δημοσ.

Μην μπερδευεστε, αλλο ξυλο οπως το τρωγαμε και αλλο βια, μιλαμε για τελειως διαφορετικα πραγματα. Το δευτερο ειναι οτι χειροτερο μπορει να τυχει σε ενα παιδι. Στην πρωτη περιπτωση τα θυμασαι και γελας, στη δευτερη δεν θες καν να σου ερχονται στο μυαλο. Ειναι σαν λετε, σας βριζανε οι αλλοι μικρο? και να λεω ναι, ο φιλος μου με ελεγε ρε μαλ...α!

• Like 5
Δημοσ.

Μην μπερδευεστε, αλλο ξυλο οπως το τρωγαμε και αλλο βια, μιλαμε για τελειως διαφορετικα πραγματα. Το δευτερο ειναι οτι χειροτερο μπορει να τυχει σε ενα παιδι. Στην πρωτη περιπτωση τα θυμασαι και γελας, στη δευτερη δεν θες καν να σου ερχονται στο μυαλο. Ειναι σαν λετε, σας βριζανε οι αλλοι μικρο? και να λεω ναι, ο φιλος μου με ελεγε ρε μαλ...α!

Ισχύει, αλλά προσοχή στη διαχωριστική γραμμή. Είναι λίγο "φλου" και αρκετά δύσκολο να διαπιστώσεις τα αποτελέσματα μιας τέτοιας πράξης.

Το "κι εμείς τις τρώγαμε αλλά δεν πάθαμε τίποτα" είναι κάπως αμφισβητήσιμο. Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε αν πάθαμε κάτι ούτε ξέρουμε πώς θα ήμασταν αν μας συμπεριφέρονταν αλλιώς. Συμφωνώ όμως με το "Μην μπερδευεστε" ή καλύτερα "μην τρελαίνεστε".

Δημοσ.

Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε αν πάθαμε κάτι ούτε ξέρουμε πώς θα ήμασταν αν μας συμπεριφέρονταν αλλιώς.

Ξέρουμε όμως ότι μετά από τόσα χρόνια από τότε που φάγαμε την σφαλιάρα μας, δεν μας ενοχλεί που την είχαμε φάει τότε. Και ναι,ξέρω πως θα ήμουν εάν μου συμπεριφέρονταν αλλιώς: (δεδομένου ότι έχω φάει μόνο μία σφαλιάρα στη ζωή μου) ακριβώς το ίδιο.

Δημοσ.

Ξέρουμε όμως ότι μετά από τόσα χρόνια από τότε που φάγαμε την σφαλιάρα μας, δεν μας ενοχλεί που την είχαμε φάει τότε. Και ναι,ξέρω πως θα ήμουν εάν μου συμπεριφέρονταν αλλιώς: (δεδομένου ότι έχω φάει μόνο μία σφαλιάρα στη ζωή μου) ακριβώς το ίδιο.

Δεκτόν Καπετάν, δεν μιλάω για μια σφαλιάρα. Μία έχω φάει κι εγώ δεν νομίζω ότι έπαιξε ρόλο. Μιλάω για περιπτώσεις που ξεπερνιέται η διαχωριστική γραμμή που χωρίζει την φάπα απ' την βία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...