saks80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 ακουγοταν ενα σφυριχτο απο το pc και εγινε γκρι η μπαρα των windows κατω και ανοιξα το ρανταρ να τσεκαρω θερμοκρασιες.σαν υψηλη μου φανηκε η θερμοκρασια στο NB.αν θυμαμαι καλα επαιζε στους 35-36.
sirboux Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 σε 45 βαθμούς τίποτα δεν καίγεται παντως να μου ελεγες κανα 80αρι να πω... αλλά man μην περιμένεις και πολλές απαντήσεις στο λεω ούτε τι pc έχεις μας είπες αλλά και ούτε παραπάνω λεπτομέρειες ως προς το σφύριγμα ούτε λες εάν το έχεις κάνει oc που κάτι τέτοιο μου μυρίζει
saks80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 σε 45 βαθμούς τίποτα δεν καίγεται παντως να μου ελεγες κανα 80αρι να πω... αλλά man μην περιμένεις και πολλές απαντήσεις στο λεω ούτε τι pc έχεις μας είπες αλλά και ούτε παραπάνω λεπτομέρειες ως προς το σφύριγμα ούτε λες εάν το έχεις κάνει oc που κάτι τέτοιο μου μυρίζει δεν το εχω κλοκαρισμενο.εναν 8320 εχω με την sabertooth.το σφυριγμα που ακουγοταν για κανα 5λεπτο οχι συνεχομενα.σφυριζε σταματουσε αρχιζε παλι .απο το τροφοδοτικο πρεπει να ακουγοταν.ειχα καιρο να κοιταξω θερμοκρασια nb και μου φανηκε αρκετα υψηλη χωρις να εχω αλλαξει κατι στον υπολογιστη.ειμαι σιγουρος οτι επαιζε στους 35-36 βαθμους
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 δεν το εχω κλοκαρισμενο.εναν 8320 εχω με την sabertooth.το σφυριγμα που ακουγοταν για κανα 5λεπτο οχι συνεχομενα.σφυριζε σταματουσε αρχιζε παλι .απο το τροφοδοτικο πρεπει να ακουγοταν.ειχα καιρο να κοιταξω θερμοκρασια nb και μου φανηκε αρκετα υψηλη χωρις να εχω αλλαξει κατι στον υπολογιστη.ειμαι σιγουρος οτι επαιζε στους 35-36 βαθμους Και το ξαναλες, ε δε μπορεί τρολάρεις... Και εξάλλου στη φωτό φαίνονται και κάτι 47αρια, αυτά δε σε πειράζουν; (όχι ότι βγάζω και πολύ άκρη από αυτό το πρόγραμμα, αλλά οκ )
Federacion Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Αλλαξε το τίτλο να καταλαβαίνει ο κόσμος τι θέλεις. Καντον πιο περιγραφικό, πιο αναλυτικό. Βάλε τα στοιχεία του η/υ σου να ξέρει με τι έχει να κάνει. Κατόπιν πες τι έκανες κι ανέβασε όσο ανέβασε η μητρική ή αν είσαι idle, δλδ χωρίς να έχεις ανοίξει εφαρμογές. Πάντως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας εκ πρώτης έτσι όπως μας τα δείχνεις.
sirboux Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 και δεν το έχει ξανακάνει από τότε? δεν μπορείς κάπως να ξανααναπαραγεις το σφύριγμα με ανοιχτό case και το αυτί σου μέσα να είσαι σίγουρος? τι pc έχεις θα μας πεις?(με λεπτομέρειες) και οπωσδήποτε τι τροφοδοτικό έχεις
saks80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 το pc στο ρελαντι ηταν.απλο σερφαρισμα οταν το ακουσα το σφυριγμα.τα χαρακτηριστικα τα ειπα. amd 8320,asus sabertooth r2 kai τροφοδοτικο corsair rm 650watt.εκεινη τη στιγμη εγινε γκρι και η μπαρα κατω των windows που εχει το σταρτ κουμπι την σημαια και τα σχετικα. οι αλλες θερμοκρασιες παντα τοσο ηταν οποτε ειναι οκ.μονο το nb ειναι 10 βαθμους πανω .
sirboux Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 δεν μου λες το τροφοδοτικό σου βρίσκεται πάνω η κάτω? υπάρχει περίπτωση αυτό που άκουσες να ήταν ένα ανεμιστηρακι της κάρτας γραφικών? ( https://www.youtube.com/watch?v=CLcl1MBlgec)
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Για αρχή μην χρησιμοποιείς γενικά προγράμματα της asus δεν ειναι και πολυ καλα στο να λένε την αλήθεια και ορισμένες φορές δημιουργούν περισσότερα προβλήματα , αμα θέλεις να δεις θερμοκρασίες δες με το hwmonitor και οσο αφορά τις θερμοκρασίες που λες ειναι μια χαρά μην αγχώνεσαι. Τώρα το σφήριγμα που λες αν ειναι όντως απο το τροφοδοτικό καλύτερα να το παρακολουθείς για αρχή ειδικά αν ειναι καποιο no name η turbox
dimitrisOP Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 εγω ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα σφυριγμα συνεχομενο δυνατο απο το τροφοδορικο ενα νο-ναμε ,πηρα xfx και ολα κομπλε κανενας θορυβος
saks80 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 corsair ειναι το τροφοδοτικο το γραψα παραπανω.θερμοκρασιες γενικα βλεπω απο το hwmonitor απλα θερμοκρασια NB μονο απο το προγραμμα της asus μπορεις να δεις.το τροφοδοτικο ειναι τοποθετημενο κατω με τον ανεμιστηρα να κοιτα προς τα κατω.οπως πρεπει να ναι δηλαδη.
SPANK Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Ειναι σίγουρα απο το τροφοδοτικό ο ήχος ; αν ναι και ειναι σε εγγύηση παρακολούθησε το λιγο ακομα και αν στο ξανα κανει πήγαινε το για έλεγχο και πιθανή αλλαγή
.::NikoS::. Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Να πω εγώ κάτι; Θα βασιστώ στο ότι η γραμμή εργασιών έγινε γκρι. Προφανώς έκλεισε το aero. Έχουμε και λέμε. Το έχω δει στα καλά καθούμενα να συμβαίνει αυτό και εκείνη την ώρα ξεκινά η εφαρμογή winsat.exe η οποία είναι υπεύθυνη για τα δοκιμαστικά που τρέχουν ώστε να βαθμολογήσουν το PC (στα Properties που εμφανίζεται η βαθμολογία). Πιστεύω πως υπάρχει κάποιο schedule που γίνεται trigger στα καλά καθούμενα για άγνωστο λόγο, οπότε αν έτρεξε αυτό και έτρεχε από πίσω κάποιο τεστ θα στρεσαρισε το hardware. πχ κάρτα γραφικών, cpu. Άρα ανεβαίνουν θερμοκρασίες >> οι στροφές των ανεμιστήρων. Ακόμα και σε κάποια τροφοδοτικά που μπορεί να μη δουλεύει ο ανεμιστήρας τους σε idle κατάσταση, μπορεί να ξεκινήσει λόγω της κατανάλωσης που θα γίνεται από το στρεσάρισμα. Συμπέρασμα μου: Δεν τρέχει τίποτα. Απλά άκουσες στο φουλ κάποιον ανεμιστήρα που δεν έτυχε να ξανα ακούσεις. Ποντάρω στη CPU και έπειτα στην κάρτα γραφικων.
Demon Lord Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Πάντως και με το hw monitor, έμμεσα τουλάχιστον, μπορείς να βγάλεις άκρη για τη θερμοκρασία της mobo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα