pavlinara Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 χορτοφάγος η βέγκαν... η συγχρονη ορολογία για τον village idiot. Άποψη δεν εχεις αλλα στο βρισίδι πρώτος. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Άποψη δεν εχεις αλλα στο βρισίδι πρώτος. για μερικους κρεατοφαγους ειναι επιχειρηματα αυτα! μην δινεις σημασια 1
Gtr34 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μεταλαγμενα,γενετικα τροποποιημενα,ζιζανιοκτονα,φυτοφαρμακα,συντηριτικα,τοξινες,αναβολικα,χημικα προσθετα,μολυσμενο νερο/αερας,ακαταλληλες ζωοτροφες,υπερτροφικα ζωα. Καλη μας ορεξη ! 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 αλλη βλακεια αυτη που λενε τρως φυτοφαρμακα κτλ! (οχι οτι δεν τρωω) απλα δεν καταλαβαινει οτι εγω θα φαω τα σκατα που εχουν τα χορτα εστω μια τιμη Χ. Ο κρεατοφαγος θα φαει τα σκατα που εχουν τα χορτα (χ) + τα σκατα που εχει το κρεας εστω μια τιμη Ψ. αρα καταληγουμε εγω να εχω φαει Χ χημικα και ο αλλος Χ+Ψ χημικα. Ατυχες παραδειγμα αυτο που λενε οι κρεατοφαγοι Γιατι μην ξεχναμε με τι τρεφονται τα ζωα.. ΥΓ: τζι τι αρ δεν παει σε εσενα αυτο απλα μου εδωσε ενα λογο να το πω το ποστ σου! 3
FaDeR Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Βιοσυσσώρευση και βιομεγένθυνση, στα ψάρια να δεις τι γίνεται...
Grey Warden Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μ αυτα που λετε μου τρέχουν τα σάλια για παϊδάκια. Σλουρπ. 1
FaDeR Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μ αυτα που λετε μου τρέχουν τα σάλια για παϊδάκια. Σλουρπ. Κλασικά.
Lucifer Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Παιδιά, θα το πω απλά: μην είστε μαλάκες. Τρώω τη μπριζόλα μου, πετάγεται ο βήγκαν να μου πει ότι τρώω πτώμα. Ρωτάει ο βήγκαν για εξετάσεις, πετάγεται ο άντρα ο γαμάουα να του πει "φάε ένα πιτόγυρο". Καλό το φαΐ αλλά κάντε και λίγο σεξ να τσιλάρετε τα κόμπλεξ σας. Ευχαριστώ. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις