Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

θελω να αλλαξω mobo cpu και gpu και εννοειτε και ram

τωρα εχω pentium e5700 4 gb ram 6670 gpu asus p5q se/r

Θα ηθελα με οσο γινεται ποιο φτηνα να φτιαξω ενα περιπου η ανωτερο συστημα μιας και αυτο με καλυπτε απλα θελω να αλλαξω socket.... και κυριως γιατι μετα δεν θα αξιζει να το πουλησω....

η χρηση ειναι απο ολα και παιχνιδια πχ cod batlefield κτλπ

τι μου προτεινετε; μπορω να αγορασω και απο το εξωτερικο απο οπουδηποτε και ας ειναι μεταχειρισμενο η καινουργιο

ποσο λετε να το δωσω το σετακι αυτο;

Δημοσ.

για αξιοπρεπες gaming σε 1080p θα σου ελεγα να πας σε FX 6300,μητρικη με 990 Η 970 chipset(Αsus M5A97 R2.0,Gigabyte 970A-ud3p,Gigabyte 990xa-ud3 rev3.0)8GB ram και R9 270 H 270X αν αντεχεις το κοστος

• Like 2
Δημοσ.

η αναλυση μου ειναι 1280 χ 1024 και δεν νομιζω να αλλαξω αναλυση...

δεν θελω να παιζω με ολα τερμα

κοιτα να δεις επειδη βρηκα ενα παιδι που θελει να τα αγορασει ειπα ειναι καλη ευκαιρεια(ποσο να του τα δωσω;)

ας πουμε και με 50 ευρω αν μπορουσα δεν θα ειχα κανενα προβλημα

καμια προσοφρα προς amazon υπαρχει;

Δημοσ.

Θα συμφωνούσα απόλυτα βλέποντας και το δικό μου built....

Δημοσ.

οποτε βγαλε την 270 και πηγαινε σε 260Χ.

Και εγω με την 7770 εχω θεμα μονο στο bf4 multi,στα υπολοιπα παιχνιδια χωρις φιλτρα παιζω high-ultra.

Δημοσ.

Πρώτα θα δεις περίπου πόσα μπορείς να δώσεις και μετά θα πάρεις και ανάλογες προτάσεις..Σε βλέπω για APU πάντως.

Δημοσ.

δεν υπαρχει λογος να πας σε κανεναν απ τους 2 εφοσον αναφερεις την λεξη παιχνιδια.

αν πας για amd  apu θα πας σε Α8 η Α10 και ειναι επιλογη σου η ανεξαρτητη καρτα γραφικων η οχι.

Δημοσ.

κοιταξτε το παιδι που τα θελει δινει 80 ευρω το σετακι ειναι καλα;

υπολογιζω να δωσω λιγα ακομη γιαυτο ειπα μεταψειρισμενα

γιατι δεν αξιζει; δεν ειναι ποιο γρηγοροι απο αυτον που εχω;

Δημοσ.

πανω κατω στα ιδια πρεπει να ειναι και να περνανε μπροστα σε ορισμενες περιπτωσεις αλλα επειδη θες παιχνιδια και ανεφερες cod,bf κλπ θα πας σε 4πυρηνο.

2πυρηνος και παιχνιδια πλεον ειναι no-go.

Δημοσ.

επειδη αυτος με καλυπτει ετσι κιαλως παιχνιδια παιζω μια στο τοσο

εσυ τι προτεινεις να παρω θελω κυριως να αλλαξω socket

Δημοσ.

Αν θέλεις να αλλάξεις Socket Καλύτερα να πας σε κάποιο που έχει περισσότερο ψωμί και δεν είναι τελείως νεκρός....
FM2 ή  AM3+ (σε πιο οικονομικό)

Έχει σημασία αυτό που είπε ο rowain. Αποφάσισε πόσα λεφτά θέλεις να δόσεις και θα σου πούμε τι καλύτερο μπορείς να πάρεις με αυτά τα λεφτά για το πράγμα που τον θες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...