Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι αν τη στείλεις με κάποιο τροπο θα σου βγει πιο φθηνά; Η απάντηση είναι όχι. Επίσης έχω την εντύπωση ότι δεν είναι 15 κιλά αλλα 20.

Στο φιναλε 15 αμπάρι + 10 χειραποσκευη ο καθένας τι στο καλο, μετακόμιση θα κάνετε;

Έχεις ταξιδέψει με γυναίκα;  :lol:  :lol:  :lol:

Δημοσ.

Έχεις ταξιδέψει με γυναίκα;  :lol:  :lol:  :lol:

αμε και της ειπα αν σκοπευεις να ξανακουβαλησεις τόσα να παρεις το τραίνο, εγω θα παω με το αεροπλάνο...

Τι καλα που τα μαζεύει τώρα όλα (όσα χρειάζονται για την ακρίβεια) σε μια χειραποσκευή...

Δημοσ.

Γεια σας. Πρόκειται να ταξιδέψω από Θεσσαλονίκη Αθήνα αεροπορικώς με τη Raynair. Για να γλιτώσουμε τις εξτρά χρεώσεις για αποσκευές σκεφτόμαστε να στείλουμε τις βαλίτσες μας με το ΚΤΕΛ. Συμφέρει ή τσάμπα γράφω;

Προσωπικα εργαζομαι σε κτελ και απο οτι εχω ακουσει υπαρχουν αρκετα περιστατικα που εχει χαθει βαλιτσα. Δεν στο πολυ προτεινω διοτι ο εισπρακτορας δεν ξερει τι βαλιτσα του καθενος. Ακομα και αν εχεις ονομα επανω στη βαλιτσα δεν ζητανε καν ταυτοτητα να δουνε αν ειναι οντως η δικια τους βαλιτσα. Με λιγα λογια κλαφτα χαραλαμπε. Ειναι ρισκο απο μερους μου αλλα αν θελεις καντω. Προσεχτικα οχι μεγαλης αξιας πραγματα ειδικα και οσα πιο λιγα γινεται.

Δημοσ.

ακου πας εκει κοντα στο κτελ το λεωφορειο το παιζεις πελατης και οτι θα μπεις μεσα..οταν ανοιξει στα πλαγια του λεωφορειου αυτος για τις αποσκευες πας και την δινεις κανονικα και την ταχτοποιει.μετα την κανεις απο τα κτελ κυριος.μετα στην αθηνα περιμενει αλλος και παραλαμβανει την βαλιστα σου και δεν δινεις φραγκο. Η ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ Η ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ!! και το 10ευρω το περνεις καφε και τσιγαρα και φευγεις χαρουμενος απο τα κτελ!! ;)

Πως συνδέεται αυτό το σχόλιο με αυτό το θέμα?--> http://www.insomnia.gr/topic/527532-γιατι-τοσο-μενος-για-την-γερμανια/  :-D

Δημοσ.

Ρε zio10 δεν το επιασα το νοημα....τι εννοεις;;

Πλάκα κάνω μωρέ, για τη νοοτροπία του "Ελληνάρα" που έχει το μυαλό στη λαμογιά κα το βόλεμα και ότι μετά μας φταίνε οι άλλοι :-D (Πιστεύω να μην το παρεξηγήσεις)

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ οχι ρε συ σιγα δεν παρεξηγω.οσο για το θεμα του ελληναρα καλα ναι στην λαμογια και στην παπατζα πρωτη ειμαστε.απλα το παραδειγμα το ειπα γιατι αρκετοι το κανουν ;-) και εσενα δεν σε παρεξηγω γιατι δινεις ωραιες απαντησεις γενικα :-)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω στειλει ενα φακελο με κτελ, και πληρωσα 3,50 ευρω , οσο δηλαδη για να παω εγω (3,40 με πασο) , στον αντιστοιχο προορισμο :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...