Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Σάββατο, η EVGA, αποκάλυψε επίσημα στο ευρύ κοινό τις πρώτες της νέες μητρικές οι οποίες είναι βασισμένες στο επερχόμενο Ζ97 chipset της Intel.Πρόκειται για τις Z97 Classified (E-ATX), Z97 FTW (ATX) και Z97 Stinger Core3D (Mini-ITX) LGA1150 μητρικές εκ των οποίων η πρώτη θα κοστίζει 379.99 δολάρια και θα είναι εξοπλισμένη με τροφοδοσία 8-phase PWN, τέσσερα (4) memory slots, 8 θύρες SATA 6.0 Gbps, 5 θύρες PCI-Express x16, dual Intel Gigabit NIC, μια θύρα mSATA/mPCIe, 5.12 κανάλια ήχου, 4 θύρες USB 3.0, 2 εξόδους εικόνας mini DisplayPort και Triple BIOS.

Στη συνέχεια, η Z97 Stinger Core3D με τιμή στα 199.99 δολάρα, θα είναι εφοδιασμένη με 10-layer PCB, 6-phase PWM τροφοδοσία, 2 DDR3-2666 memory slots, τέσσερις θύρες SATA 6.0 Gbps, μια θύρα PCI-Express x16, Intel Gigabit Ethernet, 5.1 κανάλια ήχου, 4 θύρες USB 3.0, μια θυρα eSATA, κα εξόδους εικόνας HDMI και DisplayPort.

Τέλος, η Z97 FTW με τιμή επίσης στα 199.99 δολάρια, θα είναι εξοπλισμένη με 4 θύρες PCI-Express x16, 8 SATA 6.0 Gbps ports, 4 DDR3 slots, 7.1 κανάλια ήχου, σύνδεση Μ.2, Intel Gigabit Ethernet, τέσσερις θύρες USB 3.0 καθώς και εξόδους εικόνας HDMI και DisplayPort.

Η κυκλοφορία τους αναμένεται να ξεκινήσει παράλληλα με τους νέους επεξεργαστές της Intel ενώ οι Z97 FTW και Z97 Classified είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία.

EVGA Z97 Stinger Core3D 01EVGA Z97 FTW 01EVGA Z97 Classified 01

Link.png Site: TechPowerUp

Δημοσ.

παιδιά διορθωστε την τελευταία γραμμή της πρώτης παραγράφου και τον τίτλο . είναι z97 όχι z79.

τελικώς η gigabyte είναι πολύ μπροστά. η evga ακόμα 8 sata θύρες έχει.

Δημοσ.

Εάν ήταν κάποια άλλη μάρκα θα έλεγα ωραία, αλλά η EVGA μου θυμίζει μόνο κάτι καμένες motherboard και vga !!

Mην το ματιάσω αλλα η Χ58 μου ακόμα καλά κρατεί ;)

• Like 2
Δημοσ.

Εάν ήταν κάποια άλλη μάρκα θα έλεγα ωραία, αλλά η EVGA μου θυμίζει μόνο κάτι καμένες motherboard και vga !!

Προσπαθώ να σκεφτώ έναν πιο καλό vendor για GPU από την eVGA..

• Like 4
Δημοσ.

Mια χαρά μητρικές είναι. Το ότι δεν έχει sata expresss δεν σημαίνει και τίποτα, διαφορά στην ταχύτητα εκτός των benchmarks δεν πρόκειται να δει κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουν χαλάσει τα BIOS λένε από τότε που έφυγε ο Shamino, οπότε προσωπικά δεν θα έπαιρνα eVGA mobo, αλλά στις GPU είναι top.

Δημοσ.

Εγώ έχω την evga x58 sli 5 χρόνια..

Την πλήρωσα χρυσό αλλά φορτωμένη με σκληρούς και με χρήση όλη μέρα, δε μου έχει εμφανίσει κανένα θέμα! Μια χαρά είναι το bios και πχ για να βάλω 3ΤΒ δίσκο δε χρειάστηκε να κάνω τίποτα.. Τον είδε ολόκληρο κατευθείαν

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω ,Gigabyte κλάσεις ανώτερες από πολλές. Χρήστης μίας Gigabyte και έχω μήνη ευχαριστημένος .

• Like 3
Δημοσ.

Σε λίγο καιρό θα την ζητούν gamers στις αγγελίες του insomnia για κάνα 100ρι. Εδώ δεν έχει ο κόσμος να φάει και καθόμαστε και ασχολούμαστε με μητρικές 400+ Δολλαρίων!  Μισθοί στα 350 και μητρικές στα 400! Απλά ντροπή!  Η τεχνολογική εξέλιξη πρέπει να είναι και φθηνή όχι μόνο καλή. 

Υ.Γ

Εκτός και αν οι εταιρείες αναφέρονται σε πιτσιρίκια πλουσίων οικογενειών Κηφισιάς , Εκάλης , Βούλας , Πανοράματος Θεσ/κης και πάει λέγοντας.

Όσον αφορά το προϊόν ναι "πετάει" αλλά είναι πανάκριβο. Προσπερνώ.

Δημοσ.

Η classified πάντως είναι πολύ γομάρι όσον αφορά το σύστημα παθητικής ψύξης στη southbridge+northbridge..

Δημοσ.

Προσπαθώ να σκεφτώ έναν πιο καλό vendor για GPU από την eVGA..

Πιό καλό ούτε εγώ γνωρίζω, αλλά XFX είναι δίπλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...