monoxromos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Αγαπητοί φίλοι ο υπολογιστης μου ειναι dell precision INTEL CORE TM 2CPU 6400 G2,13 GHz 2GB RAM 1.Εχει δυνατοτητα για εγκατασταση windows 7 pro 2.Εχω τρεις κάρτες ήχου επανω την μητρική sigma tel την s.blaster PCI και την S.Blaster Audigy οι συγκεκριμενες καρτες δουλεύουν στα win.7; Θελω την αποψή σας για να μην προχωρήσω στην εγκατασταση των Win 7 και μετά ο υπολογιστης σέρνεται η δεν λειτουργουν οι κάρτες που ανεφερα αν δεν ειναι συμβατες με τα 7αρια. Σας ευχαριστω πολύ
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ο επεξεργαστής σηκώνει άνετα τα 7,με τα 2gb μνήμη τρέχουν άνετα τα win αλλά θα σε περιορίζουν όταν ανοίγεις καρτέλες στο browser και γενικά θεωρείται οριακά σήμερα. Για Audigy υπάρχουν driver για τα 7,για της άλλες δυο θα πρέπει να μας πεις μοντέλο και της μητρικής και της ξεχωριστής,αν δεν είναι αρχαίες θα σου τα βρει και μόνο του από το windows update,μόνο για το δίκτυο σιγουρέψου ότι έχεις τον driver κάπου αποθηκευμένο γιατί αν γίνει η στραβή και δεν έχεις ούτε καν internet τότε δύσκολα τα πράγματα. http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=1&prodID=4847&prodName=Sound%20Blaster%20Audigy&CatName=Sound+Blaster
FasTaker Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 μονο μην βαλεις τα 64bit. Με 2gb μνήμη δεν τα χρειζεσαι. Βαλε τα 7 ultimate 86x
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δεν χάνει όμως και τίποτα αν τα βάλει ιδίως αν υπάρχουν οι driver με τα 64bit έχει και μια έστω οριακή βελτίωση στην απόδοση.
FasTaker Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 και ομως χανει. τα 64 του ρουφανε 1 gb μνημη για να ξεκινησουν ενω τα 32 του ρουφανε μονο 512mb. Εχει τωρα 2gb οποτε γιατι να βαλει 64bit ? Τα 64bit χρειαζονται απο 4giga ram και πανω.
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 και ομως χανει. τα 64 του ρουφανε 1 gb μνημη για να ξεκινησουν ενω τα 32 του ρουφανε μονο 512mb. Καμιά σχέση δεν δουλεύει έτσι,την ίδια απαίτηση σε μνήμη έχουν και τα δύο.
FasTaker Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 κανεις λαθος φιλε μου. κοιτα λιγο τη σελιδα της microsoft.
TheELF Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Τι να κοιτάξω,έτρεχα για χρόνια και τα 7 και τα 8 σε 64bit με 1,5gb μνήμη χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και χωρίς να θέλουν παραπάνω μνήμη μόνο για το φόρτωμα, σε σχέση με τα 32bit που έτρεχα πριν. Και με τα 32 και με τα 64 bit με τα windows συν ότι έτρεχε,antivirus κτλ ,είχα πάντα ~800mb ελεύθερα. (άσε την Microsoft, για τα xp ακόμα λέει ότι φτάνουν 256mb... )
monoxromos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Παιδια σας ευχαριστω πολυ ειμαι πραγματικα υποχρεωμενος για την βοηθεια σας Κρινετε οτι πρεπει να παω στα 7αρια η ειναι κι ετσι καλα με τα ΧΡ που εδω που τα λεμε τα εχουμε συνηθισει κι ολας Α και κατι ακομη επειδη με τα 7 ρια δεν εχω γνωριστει καλα ακομη , εχω εναν φορητο μονο βλεπω κατι που μου δημιουργει ερωτηματικα , δεν εχει την επιλογη που ειχαν τα ΧΡ με τις καρτες ηχου πως μπορω να βλεπω και τις τρεις καρτες; Γιατι στο laptop ειδα μονο μια προεπιλεγμενη οταν εβαλα μια εξωτερικη δεν την εβλεπα παροτι ηταν εγκατεστημενη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα