michael92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Εσύ αδιαφορείς να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει τίποτα ωφέλιμο στην Ελλάδα λόγο της ναυτιλίας και ότι πρέπει να φορολογήσεις έστω και ελάχιστα για να έχεις κέρδος και ότι στην χειρότερη από 0 έσοδα θα έχεις πάλι 0 έσοδα.
gigisoni Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Εσύ αδιαφορείς να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει τίποτα ωφέλιμο στην Ελλάδα λόγο της ναυσιπλοοίας και ότι πρέπει να φορολογήσεις έστω και ελάχιστα για να έχεις κέρδος και ότι στην χειρότερη από 0 έσοδα θα έχεις πάλι 0 έσοδα. Το ότι η ίδια κατάσταση ισχύει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ στην φορολόγηση της ναυσιπλοίας, πόσες φορές θα το επαναλάβουμε; Δηλαδή, έλεος, αν ήξερα θα πήγαινα να μιλήσω με το ταβάνι, καλύτερα θα ξόδευα τον χρόνο μου από το να απαντώ σε κάποιον που απλά δεν θέλει ή δεν μπορεί να καταλάβει τα αυτονόητα και προτείνει να χαθούν και τα όποια υπάρχουν ως λύση. Με λίγα λόγια, αποχωρώ από άσχετη και χωρίς επιχειρηματολογία συζήτηση.
michael92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δεν είναι επιχείρημα ότι το 0% φόρος δεν αφήνει έσοδα στο κράτος; Ειδικά όταν η πλειοψηφία των εργαζομένων δεν είναι καν πολίτες του Ελληνικού κράτους; Δεν είναι επιχείρημα ότι οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει εισαγωγές/ εξαγωγές; Εάν δεν σου αρέσει η συζήτηση μπορείς απλά να αποχωρήσεις χωρίς να μας το υπενθιμίζεις κάθε 2 post.
gigisoni Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δεν είναι επιχείρημα ότι το 0% φόρος δεν αφήνει έσοδα στο κράτος; Ειδικά όταν η πλειοψηφία των εργαζομένων δεν είναι καν πολίτες του Ελληνικού κράτους; Δεν είναι επιχείρημα ότι οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει εισαγωγές/ εξαγωγές; Εάν δεν σου αρέσει η συζήτηση μπορείς απλά να αποχωρίσεις χωρίς να μας το υπενθιμίζεις κάθε 2 post. Α, πες το ότι μιλώ με άτομο που ούτε το γούγλη δεν γνωρίζει και γράφει ό,τι του κατέβει... http://www.iefimerida.gr/news/22765/%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%83%CE%BF%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%B5%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%BF-50-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%BF%CF%85%CF%82 http://bit.ly/1g89qiI
michael92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Από τα οποία πόσα πάνε στα ταμεία του κράτους; 0 μήπως; Check the facts, ο Τουρισμός είναι 15% του ΑΕΠ μας, πολύ μεγαλύτερος από την ναυτιλία σε αντίθεση με αυτά που γράφει το άρθρο που έβαλες. Edit αν θες συνέχισε την κουβέντα μέσω PM γιατί κάναμε derail το thread.
gigisoni Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Από τα οποία πόσα πάνε στα ταμεία του κράτους; 0 μήπως; Edit αν θες συνέχισε την κουβέντα μέσω PM γιατί κάναμε derail το thread. Όχι δεν συνεχίζω σε πμ γιατί μέχρι τώρα κάτι το ουσιαστικό με αποδείξεις δεν έχεις πει.0 στα ταμεία, χωρίς να έχεις αποδείξει ότι 0 στα ταμεία. Να χάσω και άλλο τον χρόνο μου; Βρες κάποιον που δεν βαριέται και δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει. Επίσης, παγκοσμίως ο τουρισμός φορολογείται, δεν έχει μόνο η Ελλάδα το προνόμιο να φορολογεί τις τουριστικές επιχειρήσεις. Πάω να συζητήσω με το ταβάνι, γιατί μόνο αν είσαι 15χρονος μπορώ να δικαιολογήσω την κρίση σου.
michael92 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Όχι δεν συνεχίζω σε πμ γιατί μέχρι τώρα κάτι το ουσιαστικό με αποδείξεις δεν έχεις πει. 0 στα ταμεία, χωρίς να έχεις αποδείξει ότι 0 στα ταμεία. Να χάσω και άλλο τον χρόνο μου; Βρες κάποιον που δεν βαριέται και δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει. Πρώτα από όλα ντροπή σου γιατί με έχεις προσβάλει κατά συρροή στα τελευταία post ενώ εγώ όχι. Φυσικά έχω έτοιμη προσβολή κάνωντας απλά hover στο μήνυμα που γράφεις στο προφίλ σου τα οποία είναι αντίθετα με τις απόψεις που εκφράζεις, αλλά δεν θέλω να δώσω έκταση. Δεύτερων. Απλά εθελοτυφλείς, δεν έχω κάτι άλλο να πω. http://www.newsbomb.gr/politikh/story/438512/giati-k-samara-epitrepete-se-efoplistes-na-voyliazoyn-ta-tameia Εδώ δεν πληρώνουν καν τις ασφάλειες των εργαζομένων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις