gamanos Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Στον ΑΝΑΝΑ , όλο το θέμα είναι να βρεις το Υ που λείπει. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για την προσφορά σου αλλά ο χαμηλός αριθμός των μηνυμάτων σου δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Πόσα λίγα ξέρεις... Αntwni, εξήγησε στον νέο. 1
xifiassamsung Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 προσωπικα αποφευγω να παιρνω τους πολυ πρασινους,αλλα εκεινους που εχουν σκουρο η προς το πορτοκαλι χρωμα.πρεπει να το προσεξεις γιατι καμια φορα μουχλιαζει απεξω κ δε τον παιρνουν πρεφα κ τον πουλανε ακομα. γενικα πρεπει να ειναι μαλακος για να ναι γλυκος,αλλα οχι πολυ γιατι μετα παει προς σαπισμα μερια.
Karkabilios Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Αν έχεις δοκιμάσει το καλό το πράμα έξω εδω δεν θα σου αρέσει κανένας. Τις λίγες φορές που έχω πάρει απο την κολεξιον του καρφουρ, είχα διαλέξει μεσαία κατάσταση ανάμεσα σε άγουρους και ξεραμένους. 1
andreapaog328 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 εδω δε ξέρουμε να παρουμε καλό καρπούζι και ζητάς ανανά? 1
DrLo Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Το ξέρω ότι ακούγεται αστείο αλλά δεν το λέω εγώ. Το χω διαβάσει απο δω κι απο κει. πχ http://www.wikihow.com/Tell-when-a-Pineapple-Is-Ready-to-Eat Quote "If it smells sweet" Unquote Wtf? 1
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ο Ανανάς για να ειν φρέσκος πρέπει να μη ζουμπιέται ο μπάτος τουθα τον πίασεις και θα του βάλεις δάχτυλο να δεις αν ζουμπιίεται και μπαίνει , αν δεν μπαίνει κ ειναι σφιχτός θα τον αγοράσεις , σημαίνει οτι ειναι φρέσκος κ όχι παραγινομένος.
leleo Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Quote "If it smells sweet" Unquote Wtf? Exactly my thoughts. Κι αυτό ισχύει για οτιδήποτε έχω διαβάσει περί εκτίμησης ανανά στο ίντερνετ. Άσε που να κάθομαι με τον ανανά στην μέση του σουπερ μάρκετ, να τον γυρίζω ανάποδα και να τον μυρίζω, να τον κουνάω πέρα δώθε , να τον πατάω με δύναμη κτλ με κάνει και νιώθω γελοία. Αφού νιώθω ότι οι άλλοι με κοιτάνε περίεργα. Γενικά δεν βγάζεις άκρη. Όπως είπε και το παιδί πιο πάνω θα τους κόβω με το μάτι άμα εχει περιεργο ή πολύ πράσινο το χρώμα δεν θα τους αγοράζω. Αλλά μέχρι εκεί. Πιστεύω παίζει και θέμα τύχης.
igoods Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 ο Ανανάς για να ειν φρέσκος πρέπει να μη ζουμπιέται ο μπάτος του θα τον πίασεις και θα του βάλεις δάχτυλο να δεις αν ζουμπιίεται και μπαίνει , αν δεν μπαίνει κ ειναι σφιχτός θα τον αγοράσεις , σημαίνει οτι ειναι φρέσκος κ όχι παραγινομένος. και εαν σε πετυχει η υπαλληλος με τον ανανα στο χερι να του εχεις βαλει δαχτυλο απο κατω ..τι θα του πεις?..χαχαχα 1
Antwni Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ για την προσφορά σου αλλά ο χαμηλός αριθμός των μηνυμάτων σου δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι νουμπάς αυτός μην ασχολείσαι χαχα xD 3
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Είναι νουμπάς αυτός μην ασχολείσαι χαχα xD Εντάξει με πέθανες.. 1
Porg Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Κάνε αυτό με τα φύλλα, τα τραβάς και βγαίνουν εύκολα αν είναι ώριμος Όταν είναι άγουρος είναι πράσινος, μετά παίρνει ένα καφέ χρώμα. Αν παρα έχει ωριμάσει τα φύλλα είναι ξερά και στον πάτο, εκεί που βάζεις τη μύτη σου, μοιάζει στην όψη τη μούχλα απτο σάπιο πορτοκάλι Chipita είναι τα τυρογαριδάκια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα