Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την προσφορά σου αλλά ο χαμηλός αριθμός των μηνυμάτων σου δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη. :devil:

Πόσα λίγα ξέρεις...  Αntwni, εξήγησε στον νέο.

• Like 1
Δημοσ.

προσωπικα αποφευγω να παιρνω τους πολυ πρασινους,αλλα εκεινους που εχουν σκουρο η προς το πορτοκαλι χρωμα.πρεπει να το προσεξεις γιατι καμια φορα μουχλιαζει απεξω κ δε τον παιρνουν πρεφα κ τον πουλανε ακομα.

γενικα πρεπει να ειναι μαλακος για να ναι γλυκος,αλλα οχι πολυ γιατι μετα παει προς σαπισμα μερια.

Δημοσ.

Αν έχεις δοκιμάσει το καλό το πράμα έξω εδω δεν θα σου αρέσει κανένας.

Τις λίγες φορές που έχω πάρει απο την κολεξιον του καρφουρ, είχα διαλέξει μεσαία κατάσταση ανάμεσα σε άγουρους και ξεραμένους.

• Like 1
Δημοσ.

ο Ανανάς για να ειν φρέσκος πρέπει να μη ζουμπιέται ο μπάτος του
θα τον πίασεις και θα του βάλεις δάχτυλο να δεις αν ζουμπιίεται και μπαίνει , αν δεν μπαίνει κ ειναι σφιχτός θα τον αγοράσεις , σημαίνει οτι ειναι φρέσκος κ όχι παραγινομένος.

Δημοσ.

"If it smells sweet"

Unquote

Wtf?

Exactly my thoughts. Κι αυτό ισχύει για οτιδήποτε έχω διαβάσει περί εκτίμησης ανανά στο ίντερνετ.

Άσε που να κάθομαι με τον ανανά στην μέση του σουπερ μάρκετ, να τον γυρίζω ανάποδα και να τον μυρίζω, να τον κουνάω πέρα δώθε , να τον πατάω με δύναμη κτλ με κάνει και νιώθω γελοία. Αφού νιώθω ότι οι άλλοι με κοιτάνε περίεργα.

Γενικά δεν βγάζεις άκρη. Όπως είπε και το παιδί πιο πάνω θα τους κόβω με το μάτι άμα εχει περιεργο ή πολύ πράσινο το χρώμα δεν θα τους αγοράζω. Αλλά μέχρι εκεί.

Πιστεύω παίζει και θέμα τύχης.

Δημοσ.

ο Ανανάς για να ειν φρέσκος πρέπει να μη ζουμπιέται ο μπάτος του

θα τον πίασεις και θα του βάλεις δάχτυλο να δεις αν ζουμπιίεται και μπαίνει , αν δεν μπαίνει κ ειναι σφιχτός θα τον αγοράσεις , σημαίνει οτι ειναι φρέσκος κ όχι παραγινομένος.

και εαν σε πετυχει η υπαλληλος με τον ανανα στο χερι να του εχεις βαλει δαχτυλο απο κατω ..τι θα του πεις?..χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την προσφορά σου αλλά ο χαμηλός αριθμός των μηνυμάτων σου δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη. :devil:

Είναι νουμπάς αυτός μην ασχολείσαι :P

χαχα xD

• Like 3
Δημοσ.

Κάνε αυτό με τα φύλλα, τα τραβάς και βγαίνουν εύκολα αν είναι ώριμος

Όταν είναι άγουρος είναι πράσινος, μετά παίρνει ένα καφέ χρώμα.

Αν παρα έχει ωριμάσει τα φύλλα είναι ξερά και στον πάτο, εκεί που βάζεις τη μύτη σου, μοιάζει στην όψη τη μούχλα απτο σάπιο πορτοκάλι

Chipita είναι τα τυρογαριδάκια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...