pavlinara Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εννοώ ότι άμα θέλεις να μείνεις έξω θα μείνεις και τίποτα δεν θα σε φέρει πίσω.Αφού δεν το επιθυμείς κιόλας.Και τη γυναίκα την παίρνεις μαζί σου. Δε χρειάζεται να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Και αναρωτιέμαι, αφού έχετε ορισμένοι από σας αυτές τις απόψεις, τότε γιατί δεν φεύγετε; Και να σας αφήσουμε μόνους σας να τα κάνετε τρισχειρότερα;; Απαπαπα!! Πέρα από την πλάκα, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κατά βάθος δεν τους αρέσει η Ελλάδα και να μένουν εκεί. Δυστυχώς σε θέματα νοοτροπίας απέχουμε πάρα πολύ, και η προσωπική ευθύνη συνήθως πάει περίπατο.
alex_000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εννοώ ότι άμα θέλεις να μείνεις έξω θα μείνεις και τίποτα δεν θα σε φέρει πίσω.Αφού δεν το επιθυμείς κιόλας.Και τη γυναίκα την παίρνεις μαζί σου. Δε χρειάζεται να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Μακάρι να μείνω για πάντα, αν ήμουν χριστιανός θα έλεγα μια προσευχή. Η Γυναίκα όμως υπεραγαπάει την Ελλάδα όσο την μισώ εγώ, οπότε υπάρχει λίγο θέμα Πέρα από την πλάκα, δεν νομίζω να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κατά βάθος δεν τους αρέσει η Ελλάδα και να μένουν εκεί. Δυστυχώς σε θέματα νοοτροπίας απέχουμε πάρα πολύ, και η προσωπική ευθύνη συνήθως πάει περίπατο. και εγώ συμφωνώ σε αυτό. Υπάρχει πολύς κόσμος που κράζει από το πρωί ως το βράδυ για την κατάσταση (με το δίκιο του) αλλά το μεσημεράκι ανακατεύει φραπεδιά 3 ώρες στα Μικελ, μεγάλο Σαβατο αρνάκι και κλαρινάκι και το βράδυ Νοτι Σφιακιανάκη. Αυτοί αγαπάνε την ελληνική κουλτούρα, πού όπως και να έχει είναι μοναδική. Έξω δεν θα άντεχαν πάνω από 3μηνο, όπου και να είναι αυτό το "έξω" 2
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Γιατι τοσο μενος για την ελλαδα ? Δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι , αλλα σαν φαρα ημασταν ειμαστε και θα ειμαστε κομπιναδοροι...παρτε το και σαν καλο και σαν κακο.Απο ενα σημειο και περα της ιστοριας μας ειναι απλα πολεμοι πολεμοι , να βαλω ταμπελα στον αλλον , να του βγαλω τα ματια , να κοιταξω την παρτι μου. Τουλαχιστον στα πιο παλια χρονια ειχαμε και ενδοξες στιγμες (λογω συγκυριων αναδειχτηκαν αυτες) και ισως στο μελλον δειξουμε παλι το γαμηστερο μας προσωπο. Αλλα προς το παρον ειμαστε για το πεος καβαλα...δουλευουμε χωρις να παραγουμε τιποτα..ειμαστε τριτοκοσμικοι και ο καθενας κοιταει την παρτι του , πως να κλεψει ,και να φαει τα περισσοτερα. Ξερω ξερω ουτε εσυ εκλεψες που με διαβαζεις ουτε ο αλλος στην γωνια ουτε ο αλλος που με κοιταει...ξαφνικα οταν θιγουμε τετοια θεματα..ξαφνικα κανεις δεν εκλεψε. Αλλα σαν την ιδιοσυγκρασια του ελληνα δεν υπαρχει αλλος λαος...και αυτη η ιδιοσυγκρασια ειναι που τον απογειωνει σε ακραιες στιγμες και καταστασεις.Μεχρι να ερθουν αυτες οι στιγμες θα αυτοκαταστρεφεται , θα βγαζει τα ματια του μονος του οπως εκανε τοσες χιλιαδες χρονια. Επισης να επισημανω οτι σαν λαος εχουμε φλωρεψει , μην παω στρατο γιατι πονανε οι αγγαρειες , να ρωτησω στο φορουμ πως να βαλω ιωδιο γιατι χτυπησα το γονατακι μου , να παω στο εξωτερικο γιατι δεν παλευεται η χωρα , λες και οι παλιοτεροι εκει κοντα στους παγκοσμιους πολεμους και στα μεταπολεμικα χρονια καλοπερνουσαν (αυτοι που δεν εφυγαν μεταναστες τουλαχιστον).... Σαν λαος ειμαστε για το πεος απλα...και αυτο φαινεται και στην ελλειψη οργανωσης στην χωρα μας...αλλα ελπιζω σε καλυτερες μερες @alex_000 ναι κραζουμε την κατασταση ...αυτο τι σημαινει ? οτι θα κλειστουμε σε 4 τοιχους και θα κλαιμε σαν μοιρολογητρες?Εξω οντως δεν θα αντεχα ουτε 3 μερες. Πηγα 10 μερες ολλανδια και απο την βαρεμαρα της ρουτινας και της φλωριασης ηθελα να αυτοκτονησω πεφτοντας σε κανα τραμ..αλλα μετα σκεφτηκα οτι ακομα και το τραμ θα ταν πολυ φλωρικο για να μου κανει κακο 6
Sugizo Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 κοίτα η αλήθεια είναι ότι είναι υπεροχη η ελλάδα όταν είσαι τουρίστας με λεφτά και ξέρεις πως να τα ξοδέψεις χωρίς να σου πιάσουν τον κώλο
pavlinara Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Όταν δεν συμφωνείτε σε κάτι τόσο σοβαρό κι έχει να κάνει με την ψυχική σου υγεία και την επαγγελματική αποκατάσταση τότε δεν κοιτάς έρωτες, χωρίζεις.Συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά εδώ έγραψες ότι μισείς την Ελλάδα.
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Πηγα 10 μερες ολλανδια και απο την βαρεμαρα της ρουτινας και της φλωριασης ηθελα να αυτοκτονησω πεφτοντας σε κανα τραμ..αλλα μετα σκεφτηκα οτι ακομα και το τραμ θα ταν πολυ φλωρικο για να μου κανει κακο Που να μεινεις και χρόνο σαν εμένα...Θα βαρέσεις ενέσεις. Απ την άλλη δε μπορω να πω...είδα πολλά μουσεία
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 κοίτα η αλήθεια είναι ότι είναι υπεροχη η ελλάδα όταν είσαι τουρίστας με λεφτά και ξέρεις πως να τα ξοδέψεις χωρίς να σου πιάσουν τον κώλο ακομα και εκει να μαλακιστει ο ελληνας..εχω τυχει σε πολλα τουριστικα μερη...υπερβολικες τιμες..σκατα υπηρεσια..απλα να βγαλουν λεφτα..αρπαχτη...ευκολο χρημα...ΚΟΜΠΙΝΑ..πφφ στα λογια μου ηρθαμε παλι
alex_000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 @alex_000 ναι κραζουμε την κατασταση ...αυτο τι σημαινει ? οτι θα κλειστουμε σε 4 τοιχους και θα κλαιμε σαν μοιρολογητρες?Εξω οντως δεν θα αντεχα ουτε 3 μερες. Πηγα 10 μερες ολλανδια και απο την βαρεμαρα της ρουτινας και της φλωριασης ηθελα να αυτοκτονησω πεφτοντας σε κανα τραμ..αλλα μετα σκεφτηκα οτι ακομα και το τραμ θα ταν πολυ φλωρικο για να μου κανει κακο δεν σου είπα τι να κάνεις και τι πρέπει να κάνεις, απλά έδωσα ένα λόγο γιατί κάποιος μπορεί να κράζει και να είναι απογοητευμένος, αλλά και ταυτόχρονα να μην θέλει να φύγει από την χώρα ως απάντηση στο ερώτημα του topic starter "γιατί δεν φεύγετε?"
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Όταν δεν συμφωνείτε σε κάτι τόσο σοβαρό κι έχει να κάνει με την ψυχική σου υγεία και την επαγγελματική αποκατάσταση τότε δεν κοιτάς έρωτες, χωρίζεις.Συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά εδώ έγραψες ότι μισείς την Ελλάδα. Σιγά μη χωρίσει ο άνθρωπος τη γυναίκα του βρε Παυλίνα, επειδή δε τη παλεύει με την Ελλάδα. Αλλοι παντρευονται θρησκευτικά ενώ ειναι άθεοι για να ρίξουν νερό στο κρασί τους. Η σχέση, ειδικά μετά απο μια ηλικία, ειναι το πρωτο πράγμα που σου προσφέρει ψυχική υγεία και ΘΕΛΕΙΣ πλέον να οπισθοχωρίσεις σε κάποια ζητήματα. Τι ειναι 20-30 μέρες το χρόνο σε ένα μέρος που αντιπαθεις? Σιγά τα αβγά.
silverado Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 H αυτοκριτικη δεν ειναι ρατσισμος. Απλα ειμαστε σκατοφαρα. Εσυ δηλαδη τα βλεπεις ολα ροδινα? Εισαι περηφανος για τον λαο που ανηκεις? Ειπαμε αυτοκριτικη, εδω ομως με τοσο σκαψιμο νομιζαν οτι φτιαχνουμε το μετρο. Οσο για το οτι πιστευεις οτι η φαρα σου ειναι ετσι οπως την χαρακτηριζεις δηλωνει και την εκτιμηση που εχεις και στο ιδιο το προσωπο σου. 2
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Που να μεινεις και χρόνο σαν εμένα...Θα βαρέσεις ενέσεις. Απ την άλλη δε μπορω να πω...είδα πολλά μουσεία και γω...και ουτε ενα δεν ειχε αγγλικες επιγραφες..γουαααατ δε φααααακ δηλ. Ακομα και στην τεταρτοκοσμικη ελλαδα βαζουμε αγγλικες επιγραφες στα αξιοθεατα.. Ειμαι σε κατι περιεργα κτιρια στην ολλανδια τα κοιταω και δεν καταλαβαινω χριστο..ρωτουσα τους γυρω μου να καταλαβω τι κοιταω... χεσε με ρε ευρωπη.... Εμπαινα 6 παρα 5 στο μαγαζι..εβγαινα 6 και ενα..και λες και ειχε πεσει πυρηνικη βομβα...ειχαν εξαφανιστει ΟΛΟΙ......Ο Λ Ο Ι Ασε δε που ολοι τρωνε μια μαλακια στο χερι....μα ΟΛΟΙ..λες και δεν υπαρχουν ποικιλιες στο τι γουσταρει ο καθενας να τρωει...ΜΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ? οχι τετοια ρομποτοποιηση ζωης και συμπεριφορας δεν την γουσταρω με την καμμια...1000 φορες ελλαδα που ο καθενας που συναντας ειναι και διαφορετικο φρουτο ..καλο ή κακο
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Πάντως το κορυφαίο με τους Ολλανδους ειναι η αλλαγη συμπεριφοράς τους μόλις βγάλει ηλιο. Κάθονται και καίγονται με τις μπύρες, τα γραφεία ειναι άδεια όλα...οσο έχει ηλιο νεκρώνουν τα παντα...αργια ρε παιδί μου!
alex_000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Όταν δεν συμφωνείτε σε κάτι τόσο σοβαρό κι έχει να κάνει με την ψυχική σου υγεία και την επαγγελματική αποκατάσταση τότε δεν κοιτάς έρωτες, χωρίζεις.Συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά εδώ έγραψες ότι μισείς την Ελλάδα. το "μισώ" είναι "μεγάλη" λέξη όπως και μεγάλη είναι και η λέξη "Ελλάδα". Μισώ κάποια από τα προβλήματα της χώρας (τα γνωστά που δυστυχώς είναι εξαιρετικά σοβαρά) με αποτέλεσμα να θυμώνω μόνο στην σκέψη γυρισμού, απλά ανέφερα την συγκεκριμένη λέξη ως αντίθετη στην λέξη "αγάπη". Εντάξει τώρα για τα προσωπικά μου δεν θα αναφερθώ παραπέρα. 1
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 δεν σου είπα τι να κάνεις και τι πρέπει να κάνεις, απλά έδωσα ένα λόγο γιατί κάποιος μπορεί να κράζει και να είναι απογοητευμένος, αλλά και ταυτόχρονα να μην θέλει να φύγει από την χώρα ως απάντηση στο ερώτημα του topic starter "γιατί δεν φεύγετε?" προσωπικα δεν φευγω απο την χωρα , γιατι θεωρω την φυγη "προσωπικο βολεμα"... δηλ τι ειμαστε? 11 εκατομμυρια "μοναδες" που απλα ετυχε να ζουμε στον ιδιο γεωγραφικο χωρο? Αν δεν νοιωθουμε σαν ενας λαος και ενα κρατος και δεν παλεψουμε λιγο λιγο καθημερινα για την βελτιωση των συνθηκων της ζωης μας.. πουλο ολοι και ο τελευταιος να κλεισει και τα φωτα..να πουλησουμε και ο,τι γη απεμεινε στην μερκελ και να τελειωνουν τα βασανα μας. Εισαι (γενικα μιλαω) εξω απο την ελλαδα , παρακαλω μην εκφερεις γνωμη για αυτην Ασε να την εκφερουν αυτοι που λουζονται τα σκατα της. ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα