Porg Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δεν είναι αισχρό και ρατσιστικό να λες πως ο Έλληνας έχει πρόβλημα παιδείας, συμπεριφοράς και νοοτροπίας, είναι η πραγματικότητα 9
pavlinara Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 το "μισώ" είναι "μεγάλη" λέξη όπως και μεγάλη είναι και η λέξη "Ελλάδα". Μισώ κάποια από τα προβλήματα της χώρας (τα γνωστά που δυστυχώς είναι εξαιρετικά σοβαρά) με αποτέλεσμα να θυμώνω μόνο στην σκέψη γυρισμού, απλά ανέφερα την συγκεκριμένη λέξη ως αντίθετη στην λέξη "αγάπη". Εντάξει τώρα για τα προσωπικά μου δεν θα αναφερθώ παραπέρα. φυσικά και μην αναφερθείς αλλά πολύ χοντρό πάντως να μην αγαπάς την χώρα σου κι εγώ έχω μπουχτίσει αλλά την πονάω, κάτι που δε φαίνεται να συμμερίζεται η πλειοψηφία όσων την έχουν κάνει 1
rikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ειπαμε αυτοκριτικη, εδω ομως με τοσο σκαψιμο νομιζαν οτι φτιαχνουμε το μετρο. Οσο για το οτι πιστευεις οτι η φαρα σου ειναι ετσι οπως την χαρακτηριζεις δηλωνει και την εκτιμηση που εχεις και στο ιδιο το προσωπο σου. Kαλα χαλαρωσε περηφανε Ελ. Εαν σε ενοχλει κατι συνηθως αποστασιοποιείσαι απο αυτο. Συνεπως ποιο πιθανο ειναι να ανηκουν σε αυτη την σκατοφαρα αυτοι που δεν ενοχλουνται απο αυτην παρα οι υπολοιποι που την κρινουν. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 και εγώ συμφωνώ σε αυτό. Υπάρχει πολύς κόσμος που κράζει από το πρωί ως το βράδυ για την κατάσταση (με το δίκιο του) αλλά το μεσημεράκι ανακατεύει φραπεδιά 3 ώρες στα Μικελ, μεγάλο Σαβατο αρνάκι και κλαρινάκι και το βράδυ Νοτι Σφιακιανάκη. Αυτοί αγαπάνε την ελληνική κουλτούρα, πού όπως και να έχει είναι μοναδική. Έξω δεν θα άντεχαν πάνω από 3μηνο, όπου και να είναι αυτό το "έξω" Κοίταξε. Κάποιες εκδηλώσεις/παραδόσεις (όπως το αρνί του πάσχα που είπες) είναι okay. Το θέμα είναι το επαναλαμβανόμενο δράμα (με κλαρίνα/μπουζούκια/στριπτιτζάδικα/κτλ) που ξέρεις ότι κάτι φταίει αλλά δεν προσπαθείς καν να λύσεις το πρόβλημα. Εισαι (γενικα μιλαω) εξω απο την ελλαδα , παρακαλω μην εκφερεις γνωμη για αυτην Ασε να την εκφερουν αυτοι που λουζονται τα σκατα της. ευχαριστω Sorry κιόλας αλλά όχι. Αυτά τα 'Εμείς είμαστε που ζούμε εδώ', 'δικιά μας είναι', 'εμείς μόνο έχουμε δικαίωμα στη γνώμη' είναι κομπλεξ. Κανείς δεν θα πάθει τίποτα χειρότερο όταν ακούσει δυο πράγματα διαφορετικά, από το να ακούει συνεχώς τα ίδια και τα ίδια.
rikos Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δεν είναι αισχρό και ρατσιστικό να λες πως ο Έλληνας έχει πρόβλημα παιδείας, συμπεριφοράς και νοοτροπίας, είναι η πραγματικότητα Βασικα ρατσιστικο ειναι το να λες οτι δεν ειναι στο potential του το να αλλαξει.
alex_000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 προσωπικα δεν φευγω απο την χωρα , γιατι θεωρω την φυγη "προσωπικο βολεμα"... δηλ τι ειμαστε? 11 εκατομμυρια "μοναδες" που απλα ετυχε να ζουμε στον ιδιο γεωγραφικο χωρο? Αν δεν νοιωθουμε σαν ενας λαος και ενα κρατος και δεν παλεψουμε λιγο λιγο καθημερινα για την βελτιωση των συνθηκων της ζωης μας.. πουλο ολοι και ο τελευταιος να κλεισει και τα φωτα..να πουλησουμε και ο,τι γη απεμεινε στην μερκελ και να τελειωνουν τα βασανα μας. Εισαι (γενικα μιλαω) εξω απο την ελλαδα , παρακαλω μην εκφερεις γνωμη για αυτην Ασε να την εκφερουν αυτοι που λουζονται τα σκατα της. ευχαριστω Ασε ρε μεγάλε που θα μου πεις αν θα εκφέρω γνώμη ή όχι, κοίτα την δουλεία σου, που τα παράτησα όλα φίλους, γυναίκα οικογένεια για να βολευτώ. Τι άλλη μαλακία θα ακούσω βραδιάτικα καλύτερα να πάω για ύπνο. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Τι άλλη μαλακία θα ακούσω βραδιάτικα καλύτερα να πάω για ύπνο. Καλύτερα παίξε ποκεμον. Πιο πολλά θα μάθεις
Anorymous Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δεν είναι αισχρό και ρατσιστικό να λες πως ο Έλληνας έχει πρόβλημα παιδείας, συμπεριφοράς και νοοτροπίας, είναι η πραγματικότητα Εσυ ισοπεδωνεις ενα ολοκληρο λαο και τους βαζεις ολους στο ιδιο καλαθι και δεν εισαι ρατσιστης....οτι πεις. 2
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Sorry κιόλας αλλά όχι. Αυτά τα 'Εμείς είμαστε που ζούμε εδώ', 'δικιά μας είναι', 'εμείς μόνο έχουμε δικαίωμα στη γνώμη' είναι κομπλεξ. Κανείς δεν θα πάθει τίποτα χειρότερο όταν ακούσει δυο πράγματα διαφορετικά, από το να ακούει συνεχώς τα ίδια και τα ίδια. Σορρυ κιολας αλλα οχι. Το "opinion is like...everyone has one" το θεωρω περα για περα λαθος.Για να εχεις γνωμη (και δικαιωμα να την εκφερεις) πρεπει να εχεις γνωση επι του θεματος. Ειναι σαν να παω στην νασα και τους πω "παιδια τελος απο σημερα ο πυραυλος θα καιει παπαρουνες γιατι θα πηγαινει πιο γρηγορα"...δεν εχω την γνωση αρα η γνωμη μου ηταν λαθος μαλακια και περιττη. Αν ο αλλος ζει 10/20/χ χρονια στο εξωτερικο να μου πει την γνωμη του για την Ελλαδα? οπως την βλεπει οταν ερχεται για διακοπες...?? εεεεε οχιιιι...
alex_000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 φυσικά και μην αναφερθείς αλλά πολύ χοντρό πάντως να μην αγαπάς την χώρα σου κι εγώ έχω μπουχτίσει αλλά την πονάω, κάτι που δε φαίνεται να συμμερίζεται η πλειοψηφία όσων την έχουν κάνει Όλοι οι Έλληνες πονάνε για την κατάντια της χώρας είτε φύγουν είτε μείνουν. Την Ελλάδα σαν ιστορία, γη, και πατρίδα την αγαπάμε όλοι. 1
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ασε ρε μεγάλε που θα μου πεις αν θα εκφέρω γνώμη ή όχι, κοίτα την δουλεία σου, που τα παράτησα όλα φίλους, γυναίκα οικογένεια για να βολευτώ. Τι άλλη μαλακία θα ακούσω βραδιάτικα καλύτερα να πάω για ύπνο. πηγες για ενα χειροτερο αυριο στο εξωτερικο ? κανεις δεν σε αναγκασε να παρατησεις τιποτα..απλα δεν αντεξες την κατασταση..αποδεκτο...μη μου το παιζεις ομως και drama queen.. Εδω αλλοι δεν εχουν να φανε , ανεργοι πληρωνουν φορους , αλλοι ζουνε χωρις ρευμα , γενικοτερα ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου (προφανως οχι ολοι) περνανε ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ και συ μου λες για το οτι παρατησες φιλους και γυναικα και οικογενεια? κατσε να τα ζυγισουμε λιγο....χμμμ...
alex_000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αν ο αλλος ζει 10/20/χ χρονια στο εξωτερικο να μου πει την γνωμη του για την Ελλαδα? οπως την βλεπει οταν ερχεται για διακοπες...?? εεεεε οχιιιι... Την παλεύεις τώρα, το ξέρεις ότι πολλοί συγγενείς μου έχουν βιοποριστικά προβλήματα και στέλνω λεφτά και σε γονείς ακόμα λόγω της κωλοκατάστασης, και θα μου πεις αν έχω δικαίωμα άποψης? ΕΛΕΟΣ 30 χρόνια Ελλάδα 4 χρόνια έξω είμαι. Όπως βλέπεις από τα νούμερα δεν είχα κάνα σκοπό να φύγω. 4
mphxths Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Την παλεύεις τώρα, το ξέρεις ότι πολλοί συγγενείς μου έχουν βιοποριστικά προβλήματα και στέλνω λεφτά και σε γονείς ακόμα λόγω της κωλοκατάστασης, και θα μου πεις αν έχω δικαίωμα άποψης? ΕΛΕΟΣ το ξερεις οτι πολλοι ανθρωποι δεν εχουν συγγενεις στο εξωτερικο να τους στελνουν λεφτα? συνελθε...απεξω απο τον χορο ολοι τραγουδαμε...
alex_000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Εντάξει πραγματικά δεν σου αξίζει κάποια απάντηση, καληνύχτα και ελπίζω να τρολλάρεις ειλικρινά. 3
Zein Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Γιατί λοιπόν εσείς που έχετε αυτές τις συγκεκριμένες απόψεις, δεν αποφασίζετε να φύγετε μιαν ώρα αρχύτερα επειδή δεν μπορείτε να αντέξετε την Ελλάδα; απο που νομιζεις σου γραφουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα