Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτοί που λένε ότι δεν αντέχουν την Ελλάδα, τη νοοτροπία κ.τ.λ. είναι χειρότεροι από αυτά που κατηγορούν. Να σας εξηγήσω. Όταν είσαι όμοιος με κάτι, αυτομάτως μπορείς να το αναγνωρίσεις. Κι όταν το αναγνωρίσεις, επειδή δε μπορείς να κατηγορήσεις τον εαυτό σου για αυτό, αρχίζεις και μισείς το άλλο. 

Λογικη:

Απεχθανεσαι τους δολοφονους -> Αναγνωριζεις πως αυτο που κανουν ειναι κακο επειδη βρισκεις ομοιοτητες με τον εαυτο σου -> αρα τελικα εισαι δολοφονος

Κατι δε παει καλα ,ε?

• Like 5
  • Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

lol 

Common sence is not a common thing. 

Αυτό πρέπει να βάλω σαν επιγραφή.

κάτι τέτοιο κάνει? :P

common_sense_-_so_rare_its_a_god_damn_su

• Like 1
Δημοσ.

30 χρονια δηλαδη   ανεχοσουν την ελλαδα και τους ελληνες  γιατι? μηπως γιατι  υπηρχαν λεφτα ?     30 χρονια ολοκληρα γιατι δεν εφυγες ποτε αφου δεν σου αρεσαν η Ελλαδα και οι Ελληνες??(και τους μισεις)      μηπως γιατι  εγινε το σκατο παξιμαδι ξαφνικα, και λες την κανω για εξω   , και μισω  την χωρα που μεγαλωσα 30 χρονια?   και κατι τελευταιο  αφου δεν γουσταρεις τους ελληνες και την ελλαδα  γιατι γραφεις σε ελληνικο φορουμ?

Δεν είχα κανένα σκοπό να φύγω από την χώρα χωρίς να το παλέψω. Το πάλευα και έζησα την μιζέρια όπως όλοι. Οταν άρχισε όλη η ιστορία το 2009 και διάβασα το πρώτο μνημόνιο πριν αρχίσει για τα καλά ο χορός κατάλαβα ότι η χώρα το 2019 θα είναι τριτοκοσμική οπότε έπρεπε να κάνω κάποιο βήμα για να προστατέψω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Οταν έφυγα είχα δουλειά και δεν είχα κάποιο βιοποριστικό πρόβλημα οπότε όχι δεν έγινε το σκατό παξιμάδι.  

Δεν μισώ την Ελλάδα και τους Έλληνες το έχω διευκρινίσει αυτό ήδη. Τώρα για το αν η γενική κουλτούρα της χώρας με εκφράζει, όχι εκφράζομαι περισσότερο από άλλες κουλτούρες, problem?

με τους συν-Ελληνες ως ανθρώπους δεν έχω κανένα πρόβλημα, έχει καλούς , κακούς και άσχημους όπως έχει σε κάθε χώρα, αν και εγώ προσωπικά δεν ταιριάζω καθόλου με την γενικότερη ελληνική κουλτούρα, πάντα ένιωθα ξένος στην χώρα. 

το "μισώ" είναι "μεγάλη" λέξη όπως και μεγάλη είναι και η λέξη "Ελλάδα". Μισώ κάποια από τα προβλήματα της χώρας (τα γνωστά που δυστυχώς είναι εξαιρετικά σοβαρά) με αποτέλεσμα να θυμώνω μόνο στην σκέψη γυρισμού, απλά ανέφερα την συγκεκριμένη λέξη ως αντίθετη στην λέξη "αγάπη".  

Όλοι οι Έλληνες πονάνε για την κατάντια της χώρας είτε φύγουν είτε μείνουν. Την Ελλάδα σαν ιστορία, γη, και πατρίδα την αγαπάμε όλοι. 

• Like 2
Δημοσ.

Μα το ότι ο Έλληνας σε τεράστιο βαθμό δεν έχει παιδεία και είναι βαθιά διεφθαρμένος δεν είναι ρατσισμός..είναι μια αποδεδειγμένη πραγματικότητα..ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ....είναι σαν να λες ρατσιστη κάποιον που θα πει τον Σχορτσιανίτη μαύρο...απλά αναφέρει το χρώμα του.

• Like 6
Δημοσ.

Δεν είχα κανένα σκοπό να φύγω από την χώρα χωρίς να το παλέψω. Το πάλευα και έζησα την μιζέρια όπως όλοι. Οταν άρχισε όλη η ιστορία το 2009 και διάβασα το πρώτο μνημόνιο πριν αρχίσει για τα καλά ο χορός κατάλαβα ότι η χώρα το 2010 θα είναι τριτοκοσμική οπότε έπρεπε να κάνω κάποιο βήμα για να προστατέψω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Οταν έφυγα είχα δουλειά και δεν είχα κάποιο βιοποριστικό πρόβλημα. 

Δεν μισώ την Ελλάδα και τους Έλληνες το έχω διευκρινίσει αυτό ήδη. Τώρα για το αν η γενική κουλτούρα της χώρας με εκφράζει, όχι εκφράζομαι περισσότερο από άλλες κουλτούρες, problem?

οχι φυσικα κανενα προβλημα ουτε και εμενα με εκφραζει η νοοτροπια τον  Ελληναραδων     αλλα να λες οτι μισεις την Ελλαδα   ειναι βαρυ..  και να μπαινουν ολοι στο ιδιο  τσουβαλι..   οκ τωρα διαβασα  τα αλλα ποστ σου  που εξηγεις τι εννοεις B)

ναι και? 

• Like 1
Δημοσ.

Καλυτερα να αφησουμε τους Ελληνες του εξωτερικου ησυχους...

Υπαρχουν χιλιαδες Ελληνες στο εξωτερικο που αγαπανε και νοιαζονται για την Ελλαδα περισσοτερο απο τον μεσο Ελληναρα...

• Like 2
Δημοσ.

Μα το ότι ο Έλληνας σε τεράστιο βαθμό δεν έχει παιδεία και είναι βαθιά διεφθαρμένος δεν είναι ρατσισμός..είναι μια αποδεδειγμένη πραγματικότητα..ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ....είναι σαν να λες ρατσιστη κάποιον που θα πει τον Σχορτσιανίτη μαύρο...απλά αναφέρει το χρώμα του.

Εαν αναγνωριζεις οτι στην περιπτωση που ο ελ γεννηθει σε αλλη χωρα θα εχει την παιδεια αυτης της χωρας και δεν θα ειναι διεφθαρμενος τοτε δεν εισαι ρατσιστης. Εαν ομως λες ο Ελ ειναι οπως ειναι, επειδη ειναι στο dna του, τοτε εισαι, κατ' αναλογια με τον μαυρο, οπου ο ρατσιστης ισχυριζεται οτι ο μαυρος ειναι κατωτερος απο τον ροζουλι επειδη ειναι μαυρος.

Δημοσ.

αλλο Έλληνας   και αλλο Ελληναρας.     δυστηχως αντι να βλεπουμε   τα θετικα αυτου του τοπου  απο τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα   το μονο που λεμε ειναι οτι ειμαστε   αμορφωτοι   χωρις παιδεια..     ναι οκ τα ειπαμε αυτα  κατι καινουριο εχει να πει κανεις?

Δημοσ.

αλλο Ελληνάς   και αλλο Ελληναρας.     δυστηχως αντι να βλεπουμε   τα θετικα αυτου του τοπου  απο τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα   το μονο που λεμε ειναι οτι ειμαστε   αμορφωτοι   χωρις παιδεια..     ναι οκ τα ειπαμε αυτα  κατι καινουριο εχει να πει κανεις?

Εγω λεω καλυτερα και ειδικα για την περιπτωση μας να μην βλεπουμε καθολου τα αρχαια χρονια αστα αυτα ,περασαν 3000 χρονια απο τοτε ,μετα απο εκει καναμε τιποτα ?Στο παρον κανουμε? Στο μελλον θα κανουμε ?Η' θα καταντησουμε γραφικοι να "λιβανιζουμε " κατι που εγινε χιλιαδες χρονια πριν και απο τοτε ειμαστε τηρουμενων των αναλογιων μηδεν .

Οχι το λεω γιατι ζουμε σε εναν πλανητη  μαζι με αλλες χωρες.

Btw και οι Αυγυπτιοι ειχαν πολυ μεγαλο πολιτισμο και οι Περσες  απο εκει περα ομως χαος ...

Υ.Γ συγγνωμη που γραφω σε ελληνικο φορουμ  α! να δωσω και το πιστοποιητικο μου εδω εργαζομαι και πληρωνω φορους ...Και χαιρομαι πολυ για οσους εφυγαν για να ζησουν σε πολυ σοβαροτερες χωρες απο την κωμωδια που ειναι η δικη μου .

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχουν τυπάκια που λόγω κόμπλεξ ανωτερότητας κράζουν οτιδήποτε ελληνικό, οτιδήποτε προέρχεται απ' αυτή τη χώρα. Νταξ', αυτοί είναι για φάσκελα, όπως αντίστοιχα και οι πατριδολάγνοι του άλλου άκρου.

Κάποιος όμως που την κάνει για έξω δεν ανήκει απαραιτήτως στην πρώτη κατηγορία. Μπορεί άνετα ν' αγαπά την πατρίδα του, να αναγνωρίζει την πολιτιστική της αξία, αλλά απλούστατα να μην αντέχει τη μιζέρια του πρωινάδικου, τη δημοσιοϋπαλληλίστικη καφρίλα και τα σέα. 

Ε, μ' αυτούς δεν έχουμε δικαίωμα να τα βάζουμε, μόνο και μόνο γιατί "έπρεπε να κάτσουν και να παλέψουν εδώ" σύμφωνα με την προσωπική μας λογική. Ίσα ίσα, αν το καλοσκεφτούμε, μάλλον οι συγκεκριμένοι άνθρωποι προάγουν -έστω έμμεσα- τον ελληνικό πολιτισμό και υποστηρίζουν την οικονομία μας. Μας φτιάχνουν όνομα έξω στην τελική.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω λεω καλυτερα και ειδικα για την περιπτωση μας να μην βλεπουμε καθολου τα αρχαια χρονια αστα αυτα ,περασαν 3000 χρονια απο τοτε ,μετα απο εκει καναμε τιποτα ?Στο παρον κανουμε? Στο μελλον θα κανουμε ?Η' θα καταντησουμε γραφικοι να "λιβανιζουμε " κατι που εγινε χιλιαδες χρονια πριν και απο τοτε ειμαστε τηρουμενων των αναλογιων μηδεν .

Οχι το λεω γιατι ζουμε σε εναν πλανητη  μαζι με αλλες χωρες.

Btw και οι Αυγυπτιοι ειχαν πολυ μεγαλο πολιτισμο και οι Περσες  απο εκει περα ομως χαος ...

Υ.Γ συγγνωμη που γραφω σε ελληνικο φορουμ  α! να δωσω και το πιστοποιητικο μου εδω εργαζομαι και πληρωνω φορους ...Και χαιρομαι πολυ για οσους εφυγαν για να ζησουν σε πολυ σοβαροτερος χωρες απο την κωμωδια που ειναι η δικη μου .

η ιστορια ειναι κομματι του πολιτισμου μας   , και δεν ειναι μονο τα αρχαια χρονια..   δεν θα μεινω ομως στην ιστορια για το  σημερα θα σου μιλησω στο τι κανουμε???  ,  κραζουμε ο ενας τον αλλον  αυτο κανουμε..   ναι ολες οι αλλες χωρες εκτος της ελλαδας ειναι πολιτισμενοι ολοι...       δεν εχουμε μυαλα σημερα ε?    δεν υπαρχουν καινοτομιες απο ελληνες?   οχι μωρε  μονο διεφραρμενοι  απολιτιστοι υπαρχουν στην ελλαδα.. ε οχι φιλε δεν ειναι ετσι  .  και φυσικα δεν ειμαι της αποψης οποιος παει στο εξωτερικο   παραταει την χωρα του αυτα ειναι μλκιες... αλλα  να μην ξεχναει και  που μεγαλωσε και τον τοπο του.

οσο για το Υ.Γ    φαινεται ποιος ειναι ο γραφικος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...