Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να είμαι σωστός, έντιμος και φερέγγυος σε όλων των ειδών τις συναναστροφές και συναλλαγές μου και να δρω βάσει του τι θεωρώ δίκαιο για το σύνολο παρά συμφέρον για εμένα.

με την ελπίδα οτι θα το μάθω και στα παιδιά μου και στους γύρο μου

• Like 1
  • Απαντ. 167
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιος πρέπει να φύγει;

Ο Sellers

Δημοσ.

συγκεκριμένα παραδειγματα ειπα, για να καταλάβω αν όντως μπορεί να αλλάξει η χώρα ή όχι.

Τι συγκεκριμένα παραδείγματα μπορώ να σου δώσω για το "δεν κάνω πουστιές";

Βαράω εισιτήριο πάντα στο μετρό; Έχω αρνηθεί "πεσκέσι" στα νοσοκομεία όλες τις φορές και απλώς ζητούσα έναν καφέ; Δεν έχω βάλει μέσο για δουλειά και δεν έχω αναλάβει κάτι στο οποίο ξέρω ότι θα ήμουν αναποτελεσματικός; Δεν πετάω σκουπίδια κάτω; Δεν ψήφισα ποτέ με βάσει ποιος είναι μπατζανάκης και γνωστός;

Δεν κάνω κάτι για να διορθώσω τις μαλακίες των άλλων. Είπα ότι εγώ προσπαθώ να μην κάνω μαλακίες, δε μπορώ να σου κάνω λίστα με όλες τις μαλακίες που ΔΕΝ κάνω.

• Like 4
Δημοσ.

δυο τρια πραματάκια αρκούν, φυσικά καταλαβαίνεις ότι άλλο ειναι το "κάνω κάτι για να αλλάξει η χώρα" (!) και άλλο για την δική μου αξιοπρέπεια/συνείδηση. 

Δημοσ.

Προσπαθώ να είμαι σωστός, έντιμος και φερέγγυος σε όλων των ειδών τις συναναστροφές και συναλλαγές μου και να δρω βάσει του τι θεωρώ δίκαιο για το σύνολο παρά συμφέρον για εμένα.

Διαβάζοντας αυτή την παράγραφο, σε ένα θέμα που αφορά την Ελλάδα ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό... Utopia.jpg

Είμαι απαισιόδοξος ελληναράς πως να το κάνουμε... :P Αν είμαστε 2 στους 10 που τα κάνουμε αυτά, φέξε μου κ γλίστρησα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

δυο τρια πραματάκια αρκούν, φυσικά καταλαβαίνεις ότι άλλο ειναι το "κάνω κάτι για να αλλάξει η χώρα" (!) και άλλο για την δική μου αξιοπρέπεια/συνείδηση. 

Το δεύτερο οδηγεί στο πρώτο

Δημοσ.

κάποιοι κλαίγονται οτι οι Έλληνες είναι στην πλειοψηφία τους, παρτάκιδες λαμόγια καλοπερασάκιδες και πάει λέγοντας και αυτό εν μέρη ευθύνεται για την κατάσταση σήμερα... αν σου λέει κάτι..

Δημοσ.

Εντάξει, αν έχω ποτέ εργαζόμενους που τους πληρώνω, θα τους ρωτήσω αν βλέπουν διαφορά με το να μην είμαι μαλάκας.

Σκέψου να ήμουν και βουλευτής ε.

Δημοσ.

Όχι. Όλοι θέλουν να φτιαχτούν. Όχι να φτιάξει.

Η έννοια της συλλογικότητας και του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.

Όπως σε κάθε χώρα που δεν πέρασε ποτέ διαφωτισμό.

Μεγαλες κουβεντες στην ουσια του Ελληνικου προβληματος,μολις θιχθηκε η τσεπη συγκεκριμενων ομαδων (που ειναι η πλειοψηφια κλειστα επαγγελματα,ΔΥ,κρατικοδιαιτοι επιχειρηματιες Ε.Ε  κ.α) αρχισαν τις κωλοτουμπες και  θυμηθηκαν να σηκωσουν την σημαια του "πατριωτισμου" εναντια στους ξενους και σε οσους επιβουλευονται  τον καλυτερο λαο του πλανητη.Αυτοι ολοι φωναζουν περισσοτερο ενω θα επρεπε να συμβαινει ακριβως το αντιθετο .

Παντα να φταιει καποιος  αλλος ,αρνηση πραγματικοτητας ,αυτοκριτικη μηδεν και οποιος εκφερει αλλον λογο  ειναι ανθελλληνας και ενα σωρο αηδιες .Λες και δεν ειναι ολοι οι παραπανω λογοι που μας οδηγησαν εδω και δεν θελουν να αλλαξει τιποτα .

Ιδεολογοι και πατριωτες της τσεπης...Βεβαια εχει και μερικους αγαθους που τα εχουν μπλεξει ειναι κυριως συνωμοσιολογοι -αρχαιολαγνοι  σε συνδυασμο με την οικονομικη κριση  που τους βαρεσε κατακεφαλα και τελουν υπο συγχυση.Αυτοι προφανως και απαλλασονται  για ευνοητους λογους  απο την παραπανω κατηγορια .Οι εθνικιστες ειναι ειδικη κατηγορια   αλλα δεν ασχολουμαι  με ειδη του ζωικου βασιλειου .

Link.png Site: Τελείωσε οριστικά η Ελλάδα που ξέραμε

Πηγή:www.capital.gr

• Like 9
Δημοσ.

Άσχετο τις προάλλες βλέπω συνάδελφο θηλυκού γένους, ενώ έφευγα από δουλειά. Ανάβει τσιγάρο με στυλ νταλικέρη (λεπτεπίλεπτη δε), ανοίγει το αμάξι, πετάει έξω 2 παλιά πακέτα τσιγάρα στο πάρκινγκ. Βλέποντας αυτή τη κίνηση αρχίζω και την παρατηρώ. Μετά απο λίγο ανοίγει τη πόρτα ξανά, κ διακριτικά αδειάζει το τασάκι στο χώρο του πάρκινγκ. Στη συνέχεια επειδή η διαδρομή που φεύγουμε είναι συγκεκριμένη πετάει το φελιζόλ ποτηράκι του καφέ από το παράθυρο εν κινήσει. Αυτά τα "ζώα" είναι η πλειοψηφία σε αυτή τη χώρα.Η συγκεκριμένη πιθανότατα είναι κ μάνα. Πες μου τι ελπίδες έχουμε μετά...

Δημοσ.

Διαβάζοντας αυτή την παράγραφο, σε ένα θέμα που αφορά την Ελλάδα ένα πράγμα μου έρχεται στο μυαλό... Utopia.jpg

Είμαι απαισιόδοξος ελληναράς πως να το κάνουμε... :P Αν είμαστε 2 στους 10 που τα κάνουμε αυτά, φέξε μου κ γλίστρησα.

τα νούμερα μπορεί να μην είναι μαζί μας, άλλα θα πολεμήσουμε για να ζήσουμε :-) 

τουλάχιστον αυτή τη φορά υπάρχουν βλέψεις για βοήθεια... :-)

Δημοσ.

Εντάξει, αν έχω ποτέ εργαζόμενους που τους πληρώνω, θα τους ρωτήσω αν βλέπουν διαφορά με το να μην είμαι μαλάκας.

Σκέψου να ήμουν και βουλευτής ε.

yep, άλλη βαρυτητα έχουν οι δικές σου πράξεις και άλλη σε αυτο το παραδειγμα. Αυτο ειναι που διαφωνώ με όσους λένε θα κάτσω στην Ελλαδα για να τη φτιάξω, και όταν τους ρωτάς τι έχουν κάνει, τι μπορούν να κάνουν, σου λένε χτυπάω εισιτήριο στο μετρό. Δε λέω καλός συμβολισμός αλλά φοβαμαι ότι ό,τι και να κάνεις η χώρα δεν αλλάζει έτσι.

Δημοσ.

Α, σίγουρα δεν αλλάζει. Δεν ελπίζω και δεν πιστεύω πως θα αλλάξει ποτέ.

Αλλά ακόμα και αν αυτό που θεωρώ σωστό, ξέρω πως είναι αδύνατον, έχω καθήκον απέναντι στα @@ μου να προσπαθώ για αυτό.

Δημοσ.

Άσχετο τις προάλλες βλέπω συνάδελφο θηλυκού γένους, ενώ έφευγα από δουλειά. Ανάβει τσιγάρο με στυλ νταλικέρη (λεπτεπίλεπτη δε), ανοίγει το αμάξι, πετάει έξω 2 παλιά πακέτα τσιγάρα στο πάρκινγκ. Βλέποντας αυτή τη κίνηση αρχίζω και την παρατηρώ. Μετά απο λίγο ανοίγει τη πόρτα ξανά, κ διακριτικά αδειάζει το τασάκι στο χώρο του πάρκινγκ. Στη συνέχεια επειδή η διαδρομή που φεύγουμε είναι συγκεκριμένη πετάει το φελιζόλ ποτηράκι του καφέ από το παράθυρο εν κινήσει. Αυτά τα "ζώα" είναι η πλειοψηφία σε αυτή τη χώρα.Η συγκεκριμένη πιθανότατα είναι κ μάνα. Πες μου τι ελπίδες έχουμε μετά...

και γιατι δεν της ειπες ρε ζωο τι κανεις?

• Like 1
Δημοσ.

Καλά οι Ρώσοι το έχουν τερματίσει. Οι πιο ακριβοί Ολυμπιακοί αγώνες και είχαν κίτρινο νερό στο Ολυμπιακό χωριό. Δεν πα να γελάνε όσο χάλια και να είμαστε και παρότι φαγώθηκαν λεφτά οι Ολυμπιακοί μας αγώνες ήταν αξιοπρεπέστατοι και πολύ καλύτεροι από τους δικούς τους :P

Απο το 1980 μεχρι σημερα πρεπει να εχουν διορθωθει τα πραγματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...