nicoc89 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 τα ορχίδια σου και τα μάτια σου !πήγαινε αμέσως στο ανδρολογικό με κάθε τρόπο ακόμα και οτοστόπ κ στείλε τον λογαριασμό στη μάνα σουπρώτα θα σε κάνουν καλά κ μετά θα πληρώσεις όχι το ανάποδοε γίνε καλά κ μετά όλα φτιάχνουν , το πολύ πολύ να σε κρατήσουν να πλήνεις κανα πιάτο αμα δε πληρώνει ούτε η μάνα σου.προσοχή όμως , δε θέλω να αναφερθώ μη σε τρομάξω αλλα σε αυτά τα θέματα στα γεννητικά μας όργανα θα πρέπει να χαλάμε τον κόσμο αν έχουμε υποψία οτι κάτι έπαθαν , μπορεί να ειναι κάτι χειρότερο απο αυτό που νομίζεις!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΣΟΥ
Lucifer Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Κλέψε λεφτά από τη μάνα σου, κλέψε βιβλιάριο και κάνε κίνηση κομμάντο. Δεν παίζουμε με αρχίδια σε καμία ηλικία. Μπορεί να μην είναι τίποτα, μπορεί να είναι κάτι που θα σου στοιχίσει τη ζωή. Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο οι καρκίνοι στους όρχεις σε νέους. 1
Socratis_g Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 και όταν με το καλό γυρήσεις πίσω απτο γιατρό, ψάξε και μια δουλίτσα να φύγεις απο το σπίτι γιατί η μαμά δεν ξηγιέται και πολύ καλά. 3
rus Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ειχα διαβασει παλια μια ιστορια για καποια που ο αντρας της πεθανε απο καρκινο των ορχεων, αυτη ομως προλαβε και κατεψυξε το σπερμα του, το οποιο ομως στη συνεχεια διεκδικησε η νομιμη γυναικα του και το θεμα εγινε αντικειμενο δικαστικης διαμαχης.
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Κλέψε λεφτά από τη μάνα σου, κλέψε βιβλιάριο και κάνε κίνηση κομμάντο. Δεν παίζουμε με αρχίδια σε καμία ηλικία. Μπορεί να μην είναι τίποτα, μπορεί να είναι κάτι που θα σου στοιχίσει τη ζωή. Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο οι καρκίνοι στους όρχεις σε νέους. το προβλημα με τους καρκινους ειναι οτι συνηθως δεν πονανε (τουλαχιστον οχι στην αρχη)
Lucifer Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δε σου λέω ότι έχει καρκίνο ρε 'συ, μπορεί να είναι μια "απλή" συστροφή. Αυτό που λέω είναι ότι είναι εξαιρετικά βασικός αδένας και η παραμικρή βλάβη μπορεί να έχει καταστροφικές και αλυσιδωτές συνέπειες. Ξεκαθαρίζω ότι από ανδρολογικά δεν ξέρω την τύφλα μου ε. 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Κλέψε λεφτά από τη μάνα σου, κλέψε βιβλιάριο και κάνε κίνηση κομμάντο. Δεν παίζουμε με αρχίδια σε καμία ηλικία. Μπορεί να μην είναι τίποτα, μπορεί να είναι κάτι που θα σου στοιχίσει τη ζωή. Δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο οι καρκίνοι στους όρχεις σε νέους. πηγα τώρα πριν λίγο κάτω στην μάνα μου και μου είπε οτι θα με κλείσει ψυχιατρείο αν της το ξαναπω.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ειναι τρελη στο νοσοκομείο του ρεθυμνου πηρα τηλεφωνο και μου είπαν δεν αναλαμβάνουν εγχειρήσεις ορχεων για καρκίνο ή κιρσοκιλη και πρέπει να πάω σε ιδιώτη
Lucifer Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Πάρε κάναν άλλο συγγενή τηλέφωνο ρε Ιάσωνα, κάναν θείο, κάναν ξάδερφο, κάτι. 2
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 πηγα τώρα πριν λίγο κάτω στην μάνα μου και μου είπε οτι θα με κλείσει ψυχιατρείο αν της το ξαναπω.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ειναι τρελη στο νοσοκομείο του ρεθυμνου πηρα τηλεφωνο και μου είπαν δεν αναλαμβάνουν εγχειρήσεις ορχεων για καρκίνο ή κιρσοκιλη και πρέπει να πάω σε ιδιώτη ρε αγορι μου. κανε εκει το υπερηχογραφημα που σου ειπαν πρωτα και μετα παθε παρακρουση απο το αγχος. εχω μια εντυπωση παντως οτι οι μαναδες παντα αγχονονται για το θεατρο κι οταν υπαρχει πραγματικο προβλημα σε γραφουν στα παπαρια τους. κι η δικια μου μια απο τα ιδια ειναι. της ελεγα εχω ουρολημοξη, ποναω και μου ελεγε οτι μου περασει και οτι δεν ειναι τπτ. ε οταν αρχισα να κατουραω αιμα το βουλωσε αλλα στο νοσοκομειο πηγα μονη μου τελικα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 εχω μια εντυπωση παντως οτι οι μαναδες παντα αγχονονται για το θεατρο κι οταν υπαρχει πραγματικο προβλημα σε γραφουν στα παπαρια τους. Μια αόρατη δύναμη πρέπει να τους ενώνει την σκέψη Δεν εξηγείται αλλιώς
evabb Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μια αόρατη δύναμη πρέπει να τους ενώνει την σκέψη Δεν εξηγείται αλλιώς ναι αυτη που λεει «κραταμε τα προσχηματα» 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις