caution Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 https://www.facebook.com/LegalizeItGreece Και για τις καλοκαιρινές τιμές - ούτε κουβέντα!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σαββατο 10 Μαιου στις 7 το απογευμα πλατεια Κοτζια . (Δεν το εμαθες απο μεν α) Τι είναι αυτό; Γίνεται και μια πορεία.. αλλά δε νομίζω να έχει ανάλογη πλάκα. Δε γουστάρω πορείες, γουστάρω άπλες και παραλίες. https://www.facebook.com/LegalizeItGreece Και για τις καλοκαιρινές τιμές - ούτε κουβέντα! Λέει κάτι; Το είχαμε κοιτάξει..
Gtr34 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ριξε μια ματια στο παρακατω https://m.facebook.com/events/860323147316498?refid=17 Απο οτι καταλαβα φετος δεν θα εχει χορους και πανηγυρια .
caution Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ^ Δεν νομίζω ότι θ' έχει κόσμο Kορίτσι, αλλά αν το ψήνεις κάνε την βόλτα σου. Με ταυτότητα πάντα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αυτό με την ταυτότητα γιατί;Δεν είμαι πονηρή σε αυτά, δε τα πιάνω τα παράνομα της πιάτσας.
caution Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Φούντες -> μπάτσοι -> αναγνώριση στοιχείων "γιατί έτσι". Αλλά ότι πορεία και να ήταν, μια ταυτότητα δεν σε χαλάει να την έχεις πάνω σου.
tehAllantin Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 μα αφού ειναι λιγκαλάιΖ, ΖΖΖζζ ακούγεται, Ζζζζζ και θα γράφεται .-
DrLo Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 μα αφού ειναι λιγκαλάιΖ, ΖΖΖζζ ακούγεται, Ζζζζζ και θα γράφεται .- Πως θα πρέπει να γράφεται το "Daughter"? 1
nicoc89 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ούτε ο νικοκ τέτοιο τόπικ ibtl α? δω είμαι γω , παρακολουθώ τις εξελίξεις
Razor_7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ούτε ο νικοκ τέτοιο τόπικ ibtl Πώς προφέρεται,νικοκ, νικοτς ή μήπως νικος?Επίσης γιατί τόσο "μένος" για τις φούντες?
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πώς προφέρεται,νικοκ, νικοτς ή μήπως νικος?Επίσης γιατί τόσο "μένος" για τις φούντες? Εχω κάνει ολόκληρη ανάλυση στο οφτόπικ για τη σωστή προφορά του ονόματος nicoc... Σου λέω μόνο αυτό: ο νίκοτς υπήρξε Κοσοβάρος εξτρεμιστής. Είναι δυνατόν να προφέρεται νίκοκ?? Πολύ ''φλωρέ'' για έναν εξτρεμιστή... 2
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Επίσης γιατί τόσο "μένος" για τις φούντες? Σσστ. Ποιες φούντες. Αλκοολούμπα, συνταξιοδοτημένη ποικιλιούμπα και Ελληνικό ποδοσφαιράκι είναι η φάση. Αν έχω μένος για κάτι, αυτό είναι το Πόκερ. Μάγκα. Μόνο για το φεστιβάλ ρωτάω πάντως, παίζει Dubstep. Μη σκοτώνετε το μυαλό σας με τέτοιες ουσίες. Αναλώνετε σκωτς, ίσως έχει δεκαπλάσιο κόστος, αλλά τουλάχιστον δε σκοτώνει. 1
original911 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Σσστ. Ποιες φούντες. Αλκοολούμπα, συνταξιοδοτημένη ποικιλιούμπα και Ελληνικό ποδοσφαιράκι είναι η φάση. Αν έχω μένος για κάτι, αυτό είναι το Πόκερ. Μάγκα. Μόνο για το φεστιβάλ ρωτάω πάντως, παίζει Dubstep. Μη σκοτώνετε το μυαλό σας με τέτοιες ουσίες. Αναλώνετε σκωτς, ίσως έχει δεκαπλάσιο κόστος, αλλά τουλάχιστον δε σκοτώνει. Σκοτώνει αν κρατάς τιμόνι στα χέρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα