Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!σημερα με πηρε ο πατερας μου τηλεφωνο και με ειπαν οτι μας καλεσαν στην εφορευτικη επιτροπη και τις 2 κυριακες..εγω σαν τακτικο μελος και ο πατερας μου σαν αναπληρωματικος.εν το μεταξυ εγω δεν μενω στο πατρικο μου.τι μπορει να γινει σε αυτη την περιπτωση για να μην παω?ευχαριστω.

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Αν πας να ψηφίσεις θα σε κρατήσουν εκεί, το πιθανότερο. Αν δεν πας να ψηφίσεις, δεν θα σε ψάξει κανείς.

Οπότε, απλά δεν πας να ψηφίσεις.

Δημοσ.

σιγουρα δεν θα με ψαξει κανεις η θα φερουν αστυνομια στο πατρικο μου να με παει σηκωτο(ασχετα αμα δεν μενω εκει)?επισης διαβασα για 3 μηνες φυλακιση και κατι τετοια.δεν ξερω τι να κανω....

Δημοσ.

σιγουρα δεν θα με ψαξει κανεις η θα φερουν αστυνομια στο πατρικο μου να με παει σηκωτο(ασχετα αμα δεν μενω εκει)?επισης διαβασα για 3 μηνες φυλακιση και κατι τετοια.δεν ξερω τι να κανω....

Μαλακίες...

Μια άλλη λύση, σε περίπτωση που θες να ψηφίσεις, πας το πρωί, ψηφίζεις και δίνεις παρόν, και δίνεις μια δικαιολογία ότι πρέπει να είσαι κάπου το πρωί λέγοντας ότι θα πας αργότερα. Και τους γράφεις. Μια φορά την πάτησα στην εφορευτική, χωρίσαμε βάρδειες, οι μισοί το πρωί και οι άλλοι το απόγευμα (από όσους εμφανίστηκαν το πρωί γιατί δεν πήγαν όλοι) πήρα την πρωινή νομίζοντας ότι θα ξεμπερδεύω, και κανείς από τους απογευματινούς δεν πάτησε ξανά.

Τους ψήφους με τους αντιπροσώπους κομμάτων μαζί τους μετρήσαμε, είχα φωνάξει και τον ανιψιό μου να βοηθήσει, μια τον άντρα της, μαλακίες τίποτα δεν τους έκανε τους κοπανατζήδες ο δικαστικός.

Δημοσ.

Εμένα με φώναξαν τρίτη φορά μετά από δύο εμφανίσεις (τη μια κανονικά έμεινα, την άλλη ήμουν φαντάρος έφυγα με υπηρεσιακό)

Φέτος λέω να τους γράψω, καταντάει γελοίο να φωνάζουν συνέχεια όσους πάνε. Και τη πρώτη φορά που είχα πάει έβλεπα άτομα που ήταν στη τρίτη τους φορά, δε περίμενα να φτάσω στο ίδιο σημείο αλλά μάλλον άμα είσαι μαλακας το ελληνικό δημόσιο φροντίζει για σένα

• Like 1
Δημοσ.

ανοιξα καινουριο θεμα μηπως εχει αλλαξει κατι σε σχεση με τοτε..δεν ξερω τι να κανω...

Δημοσ.

απλα θελω να ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα γινει τπτ αμα δεν παει στην εποτροπη.ειμαι και τακτικο μελλος το κερατο μου..

Δημοσ.

Δεν τρεχει τιποτα και να πας να ψηφίσεις, δεν προκειται να ασχοληθεί κανεις.

^ that's not true - αν δεν έχουν αρκετά άτομα και είσαι εφορευτική θα σε σκαλώσουν. Το έχω δει να συμβαίνει αρκετές φορές.

Μην πας απλά. Δεν θα έχεις κυρώσεις, και ας λέει το κωλόχαρτο ότι θέλει, γιατί πολύ απλά σε εσένα δεν επιδόθηκε τίποτα. Δεν το έμαθες ποτέ.

Δημοσ.

Σωστός ο caution κι εγώ το βρήκα κάτω από την πόρτα γυρνώντας από τη δουλειά, δεν ξέρω τίποτα

Εντωμεταξύ φέτος έχει και δημοτικές και ευρωεκλογές συν ενδεχόμενους δεύτερους γύρους, πολύ χώσιμο για το τίποτα και δεν παλεύονται οι τόσες ώρες, όπως δεν παλεύονται και οι κατσίκες που πληρώνονται, δεν κάνουν τίποτα και στο παίζουν και αφεντικά αν σε δουν λίγο να δουλεύεις

Έτσι κι αλλιώς δεν είχα σκοπό να ψηφίσω φέτος (δε θέλω να κοροϊδεύω άλλο τον εαυτό μου), δε θα τους κάνω πάλι τη χάρη

Δημοσ.

εγω δεν το βρηκα ετσι το παρελαβε ο πατερας μου και το δικο μου και το δικο του στο πατρικο μου!!ειναι 100% δεν θα γινει κατι?να το ρισκαρω κ να μην παω και τις 2 φορες?

Δημοσ.

εγω δεν το βρηκα ετσι το παρελαβε ο πατερας μου και το δικο μου και το δικο του στο πατρικο μου!!ειναι 100% δεν θα γινει κατι?να το ρισκαρω κ να μην παω και τις 2 φορες?

Τι θέλεις να σου υπογράψουμε συμβόλαιο;

Σου λέμε δεν σου κάνουν τίποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά, εάν δεν έρθουν τα άτομα που αποτελούν την ορισθείσα εφορευτική επιτροπή, παίρνω ένα τηλέφωνο τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας να τον ενημερώσω και μετά στέλνω ένα περιπολικό να τους μαζέψει από το σπίτι. Απλά τα πράγματα. 

Όταν έχω αρκετά άτομα, διώχνω κόσμο και κρατάω μόνο τους απολύτως απαραίτητους 2 που χρειάζομαι. Με βάρδιες, θέλω κάθε φορά να έχω δύο άτομα, όχι όλη την εφορευτική επιτροπή, γιατί να ταλαιπωρούνται άδικα; Αλλά όχι να μην μπορώ να κάνω εκλογές... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...