johnnyman Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια!σημερα με πηρε ο πατερας μου τηλεφωνο και με ειπαν οτι μας καλεσαν στην εφορευτικη επιτροπη και τις 2 κυριακες..εγω σαν τακτικο μελος και ο πατερας μου σαν αναπληρωματικος.εν το μεταξυ εγω δεν μενω στο πατρικο μου.τι μπορει να γινει σε αυτη την περιπτωση για να μην παω?ευχαριστω.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Αν πας να ψηφίσεις θα σε κρατήσουν εκεί, το πιθανότερο. Αν δεν πας να ψηφίσεις, δεν θα σε ψάξει κανείς. Οπότε, απλά δεν πας να ψηφίσεις.
johnnyman Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 σιγουρα δεν θα με ψαξει κανεις η θα φερουν αστυνομια στο πατρικο μου να με παει σηκωτο(ασχετα αμα δεν μενω εκει)?επισης διαβασα για 3 μηνες φυλακιση και κατι τετοια.δεν ξερω τι να κανω....
gigisoni Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 σιγουρα δεν θα με ψαξει κανεις η θα φερουν αστυνομια στο πατρικο μου να με παει σηκωτο(ασχετα αμα δεν μενω εκει)?επισης διαβασα για 3 μηνες φυλακιση και κατι τετοια.δεν ξερω τι να κανω....Μαλακίες... Μια άλλη λύση, σε περίπτωση που θες να ψηφίσεις, πας το πρωί, ψηφίζεις και δίνεις παρόν, και δίνεις μια δικαιολογία ότι πρέπει να είσαι κάπου το πρωί λέγοντας ότι θα πας αργότερα. Και τους γράφεις. Μια φορά την πάτησα στην εφορευτική, χωρίσαμε βάρδειες, οι μισοί το πρωί και οι άλλοι το απόγευμα (από όσους εμφανίστηκαν το πρωί γιατί δεν πήγαν όλοι) πήρα την πρωινή νομίζοντας ότι θα ξεμπερδεύω, και κανείς από τους απογευματινούς δεν πάτησε ξανά. Τους ψήφους με τους αντιπροσώπους κομμάτων μαζί τους μετρήσαμε, είχα φωνάξει και τον ανιψιό μου να βοηθήσει, μια τον άντρα της, μαλακίες τίποτα δεν τους έκανε τους κοπανατζήδες ο δικαστικός.
giorgos147 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Έχουν ανοίξει παλαιότερα θέματα σχετικά με το πρόβλημα σου. Με μία αναζήτηση.
qsis Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Εμένα με φώναξαν τρίτη φορά μετά από δύο εμφανίσεις (τη μια κανονικά έμεινα, την άλλη ήμουν φαντάρος έφυγα με υπηρεσιακό) Φέτος λέω να τους γράψω, καταντάει γελοίο να φωνάζουν συνέχεια όσους πάνε. Και τη πρώτη φορά που είχα πάει έβλεπα άτομα που ήταν στη τρίτη τους φορά, δε περίμενα να φτάσω στο ίδιο σημείο αλλά μάλλον άμα είσαι μαλακας το ελληνικό δημόσιο φροντίζει για σένα 1
johnnyman Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ανοιξα καινουριο θεμα μηπως εχει αλλαξει κατι σε σχεση με τοτε..δεν ξερω τι να κανω...
ParhsG Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ναι ετσι πάει. Εμενα παντως και τους γονεις μου και τους παπουδες οσο ζουσαν ποτε..
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δεν τρεχει τιποτα και να πας να ψηφίσεις, δεν προκειται να ασχοληθεί κανεις.
johnnyman Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 απλα θελω να ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα γινει τπτ αμα δεν παει στην εποτροπη.ειμαι και τακτικο μελλος το κερατο μου..
caution Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δεν τρεχει τιποτα και να πας να ψηφίσεις, δεν προκειται να ασχοληθεί κανεις. ^ that's not true - αν δεν έχουν αρκετά άτομα και είσαι εφορευτική θα σε σκαλώσουν. Το έχω δει να συμβαίνει αρκετές φορές. Μην πας απλά. Δεν θα έχεις κυρώσεις, και ας λέει το κωλόχαρτο ότι θέλει, γιατί πολύ απλά σε εσένα δεν επιδόθηκε τίποτα. Δεν το έμαθες ποτέ.
qsis Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σωστός ο caution κι εγώ το βρήκα κάτω από την πόρτα γυρνώντας από τη δουλειά, δεν ξέρω τίποτα Εντωμεταξύ φέτος έχει και δημοτικές και ευρωεκλογές συν ενδεχόμενους δεύτερους γύρους, πολύ χώσιμο για το τίποτα και δεν παλεύονται οι τόσες ώρες, όπως δεν παλεύονται και οι κατσίκες που πληρώνονται, δεν κάνουν τίποτα και στο παίζουν και αφεντικά αν σε δουν λίγο να δουλεύεις Έτσι κι αλλιώς δεν είχα σκοπό να ψηφίσω φέτος (δε θέλω να κοροϊδεύω άλλο τον εαυτό μου), δε θα τους κάνω πάλι τη χάρη
johnnyman Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 εγω δεν το βρηκα ετσι το παρελαβε ο πατερας μου και το δικο μου και το δικο του στο πατρικο μου!!ειναι 100% δεν θα γινει κατι?να το ρισκαρω κ να μην παω και τις 2 φορες?
gigisoni Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 εγω δεν το βρηκα ετσι το παρελαβε ο πατερας μου και το δικο μου και το δικο του στο πατρικο μου!!ειναι 100% δεν θα γινει κατι?να το ρισκαρω κ να μην παω και τις 2 φορες? Τι θέλεις να σου υπογράψουμε συμβόλαιο; Σου λέμε δεν σου κάνουν τίποτα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Προσωπικά, εάν δεν έρθουν τα άτομα που αποτελούν την ορισθείσα εφορευτική επιτροπή, παίρνω ένα τηλέφωνο τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας να τον ενημερώσω και μετά στέλνω ένα περιπολικό να τους μαζέψει από το σπίτι. Απλά τα πράγματα. Όταν έχω αρκετά άτομα, διώχνω κόσμο και κρατάω μόνο τους απολύτως απαραίτητους 2 που χρειάζομαι. Με βάρδιες, θέλω κάθε φορά να έχω δύο άτομα, όχι όλη την εφορευτική επιτροπή, γιατί να ταλαιπωρούνται άδικα; Αλλά όχι να μην μπορώ να κάνω εκλογές... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις