Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 διευκρίνησα ότι αν γίνεται σωστή διαχείριση ατόμων/χρόνου, δλδ να παίζουν με βάρδιες, οι πολλές ώρες αναγκαστικά αν είναι όλοι διαθέσιμοι μειώνονται σημαντικά...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλά, ιστορίες να είχαμε να λέγαμε. Η μόνιμη γκρίνια. Ό,τι στοίχημα θέλετε, αν πληρώνανε, θα είχαμε νέες γκρίνιες πως αυτοί που πάνε, πάνε με βύσμα. "Γιατί αυτός κι όχι εγώ, γιατί δεν καλούν ανέργους, γιατί, γιατί, γιατί". Δεν είναι το πρόβλημα η παρουσία σου πέντε, δέκα ώρες για να γίνουν οι εκλογές. Είναι η απαξίωση στην οποία έχει περιέλθει το κράτος. Ό,τι κι αν κάνει, για κάποιους είναι λάθος. Τα 0,03 λεπτά επιπλέον στη φορολογική δήλωση δεν είναι πρόβλημα, αλλά οι 12 στις 35.040 ώρες είναι. Για τις εκλογές. Για το δικαίωμά σου να αποφασίζεις ποιος θα αναλάβει τις τύχες του δήμου σου, της περιφέρειάς σου, της χώρας σου. Μιλούσα προχτές με τη γυναίκα ξαδέρφου, τα χείλη της οποίας έχουν κιτρινίσει από τις κατουρημένες ποδιές που φίλησε για να μην υπηρετήσει στό "κωλοχώρι" που διορίστηκε και να έρθει Αθήνα, και μου έκανε κήρυγμα για το "διεφθαρμένο κράτος" που την αναγκάζει να πάει εφορευτική επιτροπή. Έχει χαθεί το τόπι τελείως. Αγαπάω τον ξάδερφο, το βούλωσα, βρήκα μια δικαιολογία κι έφυγα. 4
kostass__ Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Τα 0,03 λεπτά επιπλέον στη φορολογική δήλωση δεν είναι πρόβλημα, αλλά οι 12 στις 35.040 ώρες είναι. Για τις εκλογές. Για το δικαίωμά σου να αποφασίζεις ποιος θα αναλάβει τις τύχες του δήμου σου, της περιφέρειάς σου, της χώρας σου. αν και θεωρω τελειως αβασιμο το "αποφασιζεις για τις τυχες της χωρας σου", το να ψηφισεις ειναι επιλογη. το να καθεσαι εκει με το ζορι και να εξυπηρετεις τα συμφεροντα του "κρατους" και της "δημοκρατιας" δεν ειναι επιλογη, ουτε διαδραματιζει καποιο ρολο στο μελλον της χωρας δημου κτλ... στα υπολοιπα συμφωνω, παντα θα εχουμε κατι να πουμε κοιτωντας τις καμπουρες των αλλων. τελειως φιλικα. 2
aris1986 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αρα δεν τραβαει η κατασταση ρε παιδια... Επρεπε να τραβανε κληρο απο χαρτακια, ή με μπαλακια σαν το joker. Και τέλος. Επισης να διναν και 40 ευρω εστω. Οποτε κανεις δεν θα μίλαγε.
johnyboy Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 να πάνε οι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουμε μπόλικους χαραμοφάηδες 3
gdask Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μικρότερος είχα κάνει πολλές φορές γραμματέας σε εκλογές. Φέτος πρώτη φορά κλήθηκα για την εφορευτική επιτροπή. Εννοείται θα πάω αφού μπορώ. Θεωρώ πολύ ανήθικο να την κοπανήσει κάποιος αν δεν έχει σοβαρό λόγο. Ανήθικο τόσο απέναντι σε αυτούς που θα κάνουν την δουλειά εν τέλει, όσο και απέναντι στον ίδιο τον θεσμό των εκλογών. Θα μου πείτε είναι επίσης ανήθικη η απλήρωτη υπερωριακή εργασία κυριακάτικα κτλ κτλ αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Κάποιος πρέπει να κάτσει να κάνει αυτή την δουλειά στο κάτω κάτω. Ειδικά σε αυτές τις εκλογές που θα υπάρχουν τρεις κάλπες τα πράγματα θα είναι ζόρικα. Αν έχετε κληθεί και δεν έχετε σοβαρό εμπόδιο να πάτε. Αν υπάρχουν πολλά άτομα και υπάρχει και καλή διάθεση και συνεργασία, είναι και πολύ ωραία εμπειρία μάλιστα.
eidikos33 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 δεν γινεται να πας και να φυγεις δεμενος θα εισαι η θα πρεπει να δωσεις αναφορα;
qsis Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ειδικά σε αυτές τις εκλογές που θα υπάρχουν τρεις κάλπες τα πράγματα θα είναι ζόρικα. Αν έχετε κληθεί και δεν έχετε σοβαρό εμπόδιο να πάτε. Αν υπάρχουν πολλά άτομα και υπάρχει και καλή διάθεση και συνεργασία, είναι και πολύ ωραία εμπειρία μάλιστα. τις δευτέρες έχω να πάω να δουλέψω , μετά έχω μάθημα 5-10 το βράδυ και με καλούν 3η φορά αν πάω και τρίτη θα υπάρξει σίγουρα και τέταρτη και πάει λέγοντας.. άλλους δεν τους έχουν φωνάξει ποτέ εντάξει για μερικούς "σουπερ-δημοκράτες" είναι υποχρεωσή σου να συμμετέχεις και άντε να πω εντάξει μια.. εντάξει δύο.. πόσες φορές ακόμα; δεν γινεται να πας και να φυγεις δεμενος θα εισαι η θα πρεπει να δωσεις αναφορα; ναι πρέπει, άμα πας τελείωσε
aris1986 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μικρότερος είχα κάνει πολλές φορές γραμματέας σε εκλογές. Φέτος πρώτη φορά κλήθηκα για την εφορευτική επιτροπή. Εννοείται θα πάω αφού μπορώ. Θεωρώ πολύ ανήθικο να την κοπανήσει κάποιος αν δεν έχει σοβαρό λόγο. Ανήθικο τόσο απέναντι σε αυτούς που θα κάνουν την δουλειά εν τέλει, όσο και απέναντι στον ίδιο τον θεσμό των εκλογών. Θα μου πείτε είναι επίσης ανήθικη η απλήρωτη υπερωριακή εργασία κυριακάτικα κτλ κτλ αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα. Κάποιος πρέπει να κάτσει να κάνει αυτή την δουλειά στο κάτω κάτω. Ειδικά σε αυτές τις εκλογές που θα υπάρχουν τρεις κάλπες τα πράγματα θα είναι ζόρικα. Αν έχετε κληθεί και δεν έχετε σοβαρό εμπόδιο να πάτε. Αν υπάρχουν πολλά άτομα και υπάρχει και καλή διάθεση και συνεργασία, είναι και πολύ ωραία εμπειρία μάλιστα. Mε έχασες στα bold!
Cossutius. Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δεν είναι το πρόβλημα η παρουσία σου πέντε, δέκα ώρες για να γίνουν οι εκλογές. Aυτό ακριβώς ειναι το πρόβλημα. Και για να σου απαντήσω και στο παραπάνω, ας αποφασίσουν να πληρώνουν τον κόσμο και ας αρχίσουν να καλούν μόνο άνεργους από τον ΟΑΕΔ. Δε νομίζω οτι εκεί θα τεθεί θέμα. Μπορουν να το κάνουν με τέτοιο τρόπο που όσοι έχουν τη μεγαλύτερη οικονομική ανάγκη να παραστούν σε τέτοια εργασία. Λύσεις υπάρχουν πάντα. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν θέλουν να τις υλοποιήσουν. Παρεμπιπτόντως εγω δε γνωρίζω κάποιο δικαίωμα που να ειναι υποχρεωτικό. Μη ξεχνάμε ότι ο βασικός λόγος που πολλοί πλέον τονίζουν την υποχρέωση να ψηφίσει κανεις (και δε θα μου φανεί έκπληξη αν τιμωρηθεί ένα μικρό ποσοστό για τα μάτια του κόσμου ιπου δε ψήφισαν χωρις δικαιολογία) είναι αυτή η αδιαφορία η οποια κατ εμέ πηγάζει από το δημοκρατικό έλλειμμα και αυτή την αηδιαστική εξαγορά της ψήφου η οποία γίνεται ακόμα και τώρα τόσο προκλητικά. Σε αυτό λοιπόν δεν φταίει ο «λαουτζικος» που είναι αγανακτισμένος και δεν βρισκει λόγο να ψηφίσει κάποιους που δεν μπορουν να τον εκπροσωπήσουν αλλά όλο το εκλογικό σύστημα που ευνοεί αυτούς που δε θα έπρεπε. Το ίδιο ισχύει και στις εφορευτικές επιτροπές. 3
viper2005 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 να πάνε οι δημόσιοι υπάλληλοι, έχουμε μπόλικους χαραμοφάηδες Αυτό. Αυτό ακριβώς.
Cossutius. Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Υπάρχει κόσμος που μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά και μάλιστα παίρνει και αρκετά χρήματα. Ας βάλουν καναν δ.υ. στο φινάλε που τους έχουν εξαιρέσει νομικά. Πολλοί εδω υποστηρίζουν οτι κάθονται...
kostass__ Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 όσο και απέναντι στον ίδιο τον θεσμό των εκλογών. τι σημαινει το "τον θεσμο των εκλογων" ειναι ενα ερωτημα που δεν το υποβαλλω σε εσενα gdask φυσικα, απλα το αφηνω να αιωρειται... γελαω με την ψυχη μου πραγματικα...
gdask Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 @qsis, και εγώ δουλεύω την Δευτέρα. Θα ήταν σωστό ο νόμος να προέβλεπε ειδική άδεια σε αυτή την περίπτωση, αλλά από ότι είδα δεν το κάνει. @aris1986, δεν σε έψαχνα για να σε χάσω. Την γνώμη μου λέω. Αν κατάλαβα σωστά έχεις κληθεί και εσύ σε εφορευτική. Αν δεν πας, αυτό που καταφέρνεις είναι είτε να φορτώσεις παραπάνω δουλειά τους φιλότιμους, κορόιδα - όπως θες πες τους-, είτε να χώσεις έμμεσα στην θέση σου κάποιον που απλά θα πάει να ψηφίσει πρωί για να ξεμπερδεύει και θα τον μαγκώσει ο δικαστικός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις