kage Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Γκλέτσος:Καταστρέψατε(μιλαει με πρωην νομαρχη) την Ελλάδα και θες και σεβασμό
nikos-thess Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δλδ αν μπει ενας αμεα στο λεοφωρειο και καταλαθως σε σπρώξει με το αναπηρικό του αμαξιδιο εσυ δεν θα σηκωθεις και θα του πεις κιολας οτι δεν σε σεβαστηκε αρα δεν του παραχωρεις τη θεση σου.
george_gr1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Τα ιδια θα λενε και οι νεοι του μελλοντος για τους κολογερους και τις κολογριες που γραφουμε εδω μεσα σημερα.
deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δλδ αν μπει ενας αμεα στο λεοφωρειο και καταλαθως σε σπρώξει με το αναπηρικό του αμαξιδιο εσυ δεν θα σηκωθεις και θα του πεις κιολας οτι δεν σε σεβαστηκε αρα δεν του παραχωρεις τη θεση σου. Προσωπικά, δε θα έλεγα κουβέντα σε κάποιον που θα με ενοχλούσε κατά λάθος - κατά την ίδια λογική ακριβώς, θα έπαιρνε ο διάολος τον πατέρα, οποιουδήποτε με ενοχλούσε σκοπίμως και απρόκλητα - είτε ΑΜΕΑ ήταν, είτε όχι. Με το παράδειγμά σου όμως, ομολογώ ότι με μπέρδεψες... εγώ, πρέπει να σηκωθώ και να παραχωρήσω τη θέση μου στον άνθρωπο αυτό, για ποιο λόγο ακριβώς; Τι θα κάνει; Θα σηκωθεί απ' το αμαξίδιο, για να καθίσει στη δική μου θέση; Τι στην ευχή;... ...Θαυματοποιός είμαι; 4
rus Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Προσωπικά, δε θα έλεγα κουβέντα σε κάποιον που θα με ενοχλούσε κατά λάθος - κατά την ίδια λογική ακριβώς, θα έπαιρνε ο διάολος τον πατέρα, οποιουδήποτε με ενοχλούσε σκοπίμως και απρόκλητα - είτε ΑΜΕΑ ήταν, είτε όχι. Αν αυτος που σε ενοχλουσε σκοπιμως ηταν διανοητικα καθυστερημενος, παλι θα του επαιρνε ο διαολος το πατερα?
deesnider Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αν αυτος που σε ενοχλουσε σκοπιμως ηταν διανοητικα καθυστερημενος, παλι θα του επαιρνε ο διαολος το πατερα? Στο άτομο με διανοητικό πρόβλημα, δε μπορεί να καταλογιστεί σκοπιμότητα, οπότε είναι εντελώς περιττό να διευκρινίσω ότι εξαιρείται τής συγκεκριμένης αντιμετώπισης. Απλή λογική είναι... 1
rus Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Στο άτομο με διανοητικό πρόβλημα, δε μπορεί να καταλογιστεί σκοπιμότητα, οπότε είναι εντελώς περιττό να διευκρινίσω ότι εξαιρείται τής συγκεκριμένης αντιμετώπισης. Απλή λογική είναι... Ναι αλλα πολυ συχνα στο φορουμ εχω παρατηρησει οτι ακομα και η κοινη λογικη αμφισβητειται απο καποιους.
*nenya* Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δλδ αν μπει ενας αμεα στο λεοφωρειο και καταλαθως σε σπρώξει με το αναπηρικό του αμαξιδιο εσυ δεν θα σηκωθεις και θα του πεις κιολας οτι δεν σε σεβαστηκε αρα δεν του παραχωρεις τη θεση σου. -error error error- Κάθεται ήδη. Sorry. Επίσης, για άτομα που χρειάζονται βοήθεια, όπως γεροντάκια, αμεα, έγκυες κλπ. υπάρχουν οι θέσεις που έχουν από πάνω ή δίπλα τους την ειδική σήμανση. Πολύ απλά, δεν καθόμαστε σ'αυτές τις θέσεις όταν υπάρχουν αυτά τα άτομα μέσα στο λεωφορείο. Εδώ λοιπόν δεν είναι θέμα σεβασμού αλλά θέμα κανόνων. Τώρα, αν το λεωφορείο είναι full, οι προαναφερθείσες θέσεις είναι ήδη πιασμένες κι εγώ κάθομαι σε μια κανονική θέση και έρθει δίπλα μου άτομο που έχει ανάγκη να κάτσει, θα σηκωθώ ΑΝ μου το ζητήσει ευγενικά. Με το έτσι θέλω δεν σηκώνομαι για κανέναν. Για να κάθομαι κι εγώ προφανώς κάποιον λόγο θά'χω ε. 1
Flexeril Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ο κόσμος το 'χε τούμπανο που λέτε. Αυτό ήταν το site που αναπαρήγαγε το σταθμό μετρό στο Π.Ψυχικό;
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Όλο το site γεμάτο fake ειδήσεις είναι, χιουμοριστικό είναι.
Flexeril Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δεμπασκαλαεσυ. Ρε,το μεγαλύτερο ειδησιογραφικό site της Ελλάδος (μας),γράφει fake ειδήσεις; Μήπως ξέρεις πόσο σοβαρός χρειάζεται να είναι κάποιος για να γράφει αστεία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα