lelecon Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 παιδια θελω να παρω μια βαση για push ups ωστε να μπορω να κάνω και κανονικα και αναποδα για το πισο μερος των χεργιων εχετε να μου προτεινεται τιποτα ? ευχαριστω
Razor_7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 παιδια θελω να παρω μια βαση για push ups ωστε να μπορω να κάνω και κανονικα και αναποδα για το πισο μερος των χεργιων εχετε να μου προτεινεται τιποτα ? ευχαριστω προτείνω Μπαμπινιώτη ευκαριστό 5
Razor_7 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 έφυγα φίλε, thnx που μου το θύμησες, είχα ξεχαστεί εδώ μέσα... 4
wujai Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αυτο μου θυμησες φιλε. Αναποδα push ups? Μια καρεκλα ή ενα κρεββατι ή ο παγκος της κουζινας δε σου κανει? 3
evoracing Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Φίλε μην τρελαίνεσαι με τέτοια... όπως είπε και ο wujai, ψάξε και στο google υπάρχουν πολύ τρόποι για να αντικαταστήσεις όργανα για ασκήσεις... @Razor έλα τώρα, νταξ...
spyroskonst Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 όταν λες ανάποδα τι εννοείς? Κατακλινείς? Τότε έχουν δίκιο τα παιδιά, δεν χρειάζεται plyo boxes κλπ (πανάκριβα όλα αυτά). Καρεκλίτσα και κάνεις σούπερ την δουλειά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα