Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες, ξέρω τζάμπα τα κιλομπαιτς στο σερβερ πιάνει αυτό, αλλά βοηθήστε έναν βόρειο...

Επειδή έχω χρόνια να κατέβω στον πολιτισμό κι επειδή ποτέ δεν ήρθα με άλλο μέσο εκτός του αυτ/του, ερωτώ το εξής...

Ποιος ο φθηνότερος και γρηγορότερος τρόπος να μεταβώ απ'το αεροδρόμιο στο λιμάνι του πειραιά.

α) βρήκα σε σαιτ ταξί - μεγάλο κόστος.

β)  >>>>>>>>>> παίρνω μετρό, κατεβαίνω μοναστηράκι, μετά ηλεκτρικό για πειραιά.

γ) >>>>>>>>>>> παίρνω εξπρές λεωφορείο απο αεροδρόμιο που μ'αφήνει Πειραιά.

Το γ) ειναι ισως το πιο απλό και σίγουρα το πιο φθηνό (και για ένα περίεργο λόγο, σύμφωνα με το σαιτ ειναι πιο γρήγοροα απ'το συνδυασμό μετρο/ηλεκτρικο!).

Ομως που μ'αφήνει επακριβώς στον Πειραιά ; Θα βολεύει απο κεί να πάω με τα πόδια στο λιμάνι;

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες, ξέρω τζάμπα τα κιλομπαιτς στο σερβερ πιάνει αυτό, αλλά βοηθήστε έναν βόρειο...

Επειδή έχω χρόνια να κατέβω στον πολιτισμό κι επειδή ποτέ δεν ήρθα με άλλο μέσο εκτός του αυτ/του, ερωτώ το εξής...

Ποιος ο φθηνότερος και γρηγορότερος τρόπος να μεταβώ απ'το αεροδρόμιο στο λιμάνι του πειραιά.

α) βρήκα σε σαιτ ταξί - μεγάλο κόστος.

β)  >>>>>>>>>> παίρνω μετρό, κατεβαίνω μοναστηράκι, μετά ηλεκτρικό για πειραιά.

γ) >>>>>>>>>>> παίρνω εξπρές λεωφορείο απο αεροδρόμιο που μ'αφήνει Πειραιά.

Το γ) ειναι ισως το πιο απλό και σίγουρα το πιο φθηνό (και για ένα περίεργο λόγο, σύμφωνα με το σαιτ ειναι πιο γρήγοροα απ'το συνδυασμό μετρο/ηλεκτρικο!).

Ομως που μ'αφήνει επακριβώς στον Πειραιά ; Θα βολεύει απο κεί να πάω με τα πόδια στο λιμάνι;

Ευχαριστώ για την βοήθεια!

Το β σε αφήνει στον ηλεκτρικό (προφανώς) που βγαίνοντας απ'τον ηλεκτρικό και περνώντας το δρόμο, είσαι κατευθείαν στις πύλες για Κυκλάδες, για να σου δώσω να καταλάβεις. Το λιμάνι με τον ηλεκτρικό είναι ένα 4πλος δρόμος απόσταση, έχει και αερογέφυρα για να μην μπλέξεις με φανάρια.

Ενώ το γ νομίζω σε αφήνει απέναντι, κατευθείαν. Στη χειρότερη, να σ'αφήνει απ'την πλευρά του σταθμού.

Δημοσ.

Γ δαγκωτό χωρις δεύτερη σκέψη, εκτός αν εχει απεργίες/πορείες/μερκελεδες που καλύτερα Β τρενο/ηλεκτρικό. 

Το Α θα σε δαγκώσει άσχημα (πειραγμενα ταξίμετρα, διόδια, αεροδ/μιο, κλπ)

Δημοσ.

με 30 ευρω σε παω μεσα στο πλοιο και τραβαω και την κορνα του πλοιου για να τους ενημερωσω οτι εφτασες :)

• Like 4
Δημοσ.

mind you, πρέπει να πάρεις ειδικό εισιτήριο για να έρθεις με μετρό (αλλά και με τα άλλα μέσα) απο το Αεροδρόμειο (8 ευρώ). Μπορείς να το παίξεις τζάμπας αλλά δεν ξέρω μήπως κάνουν ελέγχους σε αυτό το τμήμα.

Δημοσ.

Μπορείς να το παίξεις τζάμπας αλλά δεν ξέρω μήπως κάνουν ελέγχους σε αυτό το τμήμα.

Αυτό να κάνεις φίλε kanesaxo, και επειδή η διαδρομή είναι μεγάλη, έμπα σε έναν Γρηγόρη και λούφαρε και μια ζαμπονοτυρόπιτα για το δρόμο.

Δημοσ.

Υπάρχει express που σχεδόν σε βάζει μέσα στο λιμάνι. Νομίζω κάνει τέρμα στα πρακτορεία στην είσοδο για Κυκλάδες.

Πολύ κοντά στο τρένο, το οποίο κάνει τέρμα απέναντι από την είσοδο των Κυκλάδων (blue star- high speed)

Συμφέρει το λεωφορείο, ανάλογα με την ώρα βέβαια γιατί η παραλιακή και η Βάρης Κορωπίου έχουν κίνηση κάποιες ώρες..
Το πρωί γύρω στις 9 και το απόγευμα κατά τις 5 είναι ώρες αιχμής..

Δημοσ.

ΟΚ παίδες, εφόσον το λεωφορείο υπερ-βολεύει όπως λέτε, αυτό θα κάνω. Σίγουρα ειναι η φθηνότερη λύση και αναγράφει οτι δαύτο το Χ79 κάνει 60' λεπτά.

Βέβαια, θα χω ωρες μπροστά μου, διότι απ'την παλαιότερη εμπειρία μου στην Αθήνα, τα 60' μπορεί να'ναι...και 120.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

τι 60 ρε..σε 15 λεπτα σε εχω φερει "κατω στον πειραιααααααα στο μουραγιοοοοοοο...." ,.... 30 γιουργια εεεεελα λεμεεεεεεεεε τωρα που γυριζει :)

Δημοσ.

15 Λεπτά σπάτα-> πειραιά μονο με ελικόπτερο τα κανεις! :P

ή με αδεια αττικη/εθνικη οδο κυριακη ξημερωμα :) και με αμαξι που να τραβαει προφανως :)

σαξοοοοο αμα κανω 16λεπτα η διαδρομη ΔΩΡΟ :)

ΥΓ: ενταξει μαλακιες , 15 λεπτα δεν βγαινουν...20 βγαινουν πιστευω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...