calliopi Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ο λογαριασμός ΔΕΗ είναι στο όνομα του πρώην άντρα μου. Το σπίτι μου ανήκει και είναι 18 ετών. Υπάρχει ήδη ένα αρκετά μεγάλο χρέος στη ΔΕΗ. Για να μπω στο Κοιν. Τιμολόγιο πρέπει να πάρω το λογαριασμό στο όνομά μου. Πρέπει να πάρω πιστοποίηση από ηλεκτρολόγο και πόσο θα κοστίσει αυτό; Επίσης, πρέπει να εξωφληθεί ο λογαριασμός πρώτα;
zio10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 σχέδιο ηλεκτρολόγου εννοείς? Νομίζω γύρω στα 100€ +-. Για να αλλάξει όνομα πρέπει να έχει εξοφληθεί απόσο ξέρω, αν είναι μεγάλο το ποσό κάνουν και διακανονισμούς. 1
leftermann Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 όχι, δεν είναι ανάγκη να έχει εξωφληθεί ο λογαριασμός. Το έκανα πρόσφατα. Το χρέος μπορεί και να μεταφερθεί στον νέο χρήστη, αν αυτός συμφωνεί. Σχέδιο ηλεκτρολόγου θα χρειαστεί αν δεν έχει υποβληθεί στην ΔΕΗ τα τελευταία 12 χρόνια. Οι ηλεκτρολόγοι χρεώνουν από 50 ως 100 ευρώ, ανάλογα πώς την βλέπει ο καθένας.
Anorymous Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 όχι, δεν είναι ανάγκη να έχει εξωφληθεί ο λογαριασμός. Το έκανα πρόσφατα. Το χρέος μπορεί και να μεταφερθεί στον νέο χρήστη, αν αυτός συμφωνεί. Σχέδιο ηλεκτρολόγου θα χρειαστεί αν δεν έχει υποβληθεί στην ΔΕΗ τα τελευταία 12 χρόνια. Οι ηλεκτρολόγοι χρεώνουν από 50 ως 100 ευρώ, ανάλογα πώς την βλέπει ο καθένας. Δηλαδη αν δεν συμφωνει τι γινετε ?
Flexeril Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ο λογαριασμός ΔΕΗ είναι στο όνομα του πρώην άντρα μου. Το σπίτι μου ανήκει και είναι 18 ετών. Υπάρχει ήδη ένα αρκετά μεγάλο χρέος στη ΔΕΗ. Για να μπω στο Κοιν. Τιμολόγιο πρέπει να πάρω το λογαριασμό στο όνομά μου. Πρέπει να πάρω πιστοποίηση από ηλεκτρολόγο και πόσο θα κοστίσει αυτό; Επίσης, πρέπει να εξωφληθεί ο λογαριασμός πρώτα; Εφ' όσον είναι στο όνομά σου το συμβόλαιο και είστε ακόμη μαζί με τον σύζυγο,δεν μπορείς να αλλάξεις όνομα αν δεν επωμιστείς τις παλιές επισφάλειες (φέσια επί το ευγενέστερον) ή δεν τα εξωφλήσεις. Αν δεν είστε μαζί πια,φόρτωσέ του τα πηγαίνοντας με το συμβόλαιο ανα χείρας στη ΔΕΗ,λέγοντας ότι ήταν ενοικιαστής και έφυγε,φεσώνοντας μαζί με τη ΔΕΗ και σένα...Κακό,ε;
leftermann Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δηλαδη αν δεν συμφωνει τι γινετε ? βγαίνει ένας τελικός λογαριασμός στο όνομα του παλιού χρήστη, και ο νέος χρήστης ξεκινάει από το μηδέν. 1
Anorymous Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 βγαίνει ένας τελικός λογαριασμός στο όνομα του παλιού χρήστη, και ο νέος χρήστης ξεκινάει από το μηδέν. α οκ, και τωρα μια δυσκολη ερωτηση αν ξερεις, σε περιπτωση που το σπιτι σου ανηκει το ρολοι ειναι σε ονομα αλλου που ηταν συγγενης και του ειχες παραχωρησει δωρεαν το σπιτι και πεθανε και αφησε χρεος στην ΔΕΗ αλλα εσυ εχεις κανει αποποιηση κληρονομιας τι γινετε ?
leftermann Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αααα, έλα ρε, πανεύκολο: παίρνεις το 11770 και σου λένε Σόρρυ, δεν έχω ιδέα. Κάτι μου λέει ότι και η κοπελίτσα στο πενταψήφιο θα ψιλοζαλιστεί όταν το ακούσει 1
Anorymous Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Αααα, έλα ρε, πανεύκολο: παίρνεις το 11770 και σου λένε Σόρρυ, δεν έχω ιδέα. Κάτι μου λέει ότι και η κοπελίτσα στο πενταψήφιο θα ψιλοζαλιστεί όταν το ακούσει Υποψιαζομαι οτι θα το κλεισει πριν τελιωσω την περιγραφη χαχαχα
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 α οκ, και τωρα μια δυσκολη ερωτηση αν ξερεις, σε περιπτωση που το σπιτι σου ανηκει το ρολοι ειναι σε ονομα αλλου που ηταν συγγενης και του ειχες παραχωρησει δωρεαν το σπιτι και πεθανε και αφησε χρεος στην ΔΕΗ αλλα εσυ εχεις κανει αποποιηση κληρονομιας τι γινετε ? Τι σχέση έχει με το θέμα αν αυτός που του είχες παραχωρήσει δωρεάν το σπίτι ήταν συγγενής? Τι σχέση έχει με το θέμα αν ο συγγενής αυτός πέθανε? Τι σχέση έχει με το θέμα αν έχεις κάνει αποποίηση κληρονομιάς? Αλήθεια, ποιας κληρονομιάς? Άσχετα πάντως με τις παραπάνω ερωτήσεις μου, τα χρέη στη ΔΕΗ ΠΑΝΤΑ ακολουθούν αυτόν που έχει τη σύνδεση στο όνομα του, και όχι το ακίνητο.
Cossutius. Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Βρε μάγκες. Η αλλαγή του ονοματος στη ΔΕΗ έχει να κάνει και με τους ενοικιαστές. Αν ο προηγουμενος ενοικιαστης χρωστάει, δε μπορει η ΔΕΗ να μη σου αλλάξει το ονομα. Απλά θα τα χρεωσει στον προηγουμενο και στον νέο θα ξεκινησει να μετραει απ την ημέρα που αλλάζει το ονομα. Αυτο ειναι το λογικο. 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Βρε μάγκες. Η αλλαγή του ονοματος στη ΔΕΗ έχει να κάνει και με τους ενοικιαστές. Αν ο προηγουμενος ενοικιαστης χρωστάει, δε μπορει η ΔΕΗ να μη σου αλλάξει το ονομα. Απλά θα τα χρεωσει στον προηγουμενο και στον νέο θα ξεκινησει να μετραει απ την ημέρα που αλλάζει το ονομα. Αυτο ειναι το λογικο. Το ίδιο λέμε μου φαίνεται.
Anorymous Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Τι σχέση έχει με το θέμα αν αυτός που του είχες παραχωρήσει δωρεάν το σπίτι ήταν συγγενής? Τι σχέση έχει με το θέμα αν ο συγγενής αυτός πέθανε? Τι σχέση έχει με το θέμα αν έχεις κάνει αποποίηση κληρονομιάς? Αλήθεια, ποιας κληρονομιάς? Άσχετα πάντως με τις παραπάνω ερωτήσεις μου, τα χρέη στη ΔΕΗ ΠΑΝΤΑ ακολουθούν αυτόν που έχει τη σύνδεση στο όνομα του, και όχι το ακίνητο. Ειπες ακολουθουν τον οφειλετη αν δεν ζει τι θα γινει ποιος θα αναλαβει το χρεος;
Joshua21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ειπες ακολουθουν τον οφειλετη αν δεν ζει τι θα γινει ποιος θα αναλαβει το χρεος; Φαντάζομαι οι κληρονόμοι του, και φυσικά αν δεν γίνει αποδοχή κληρονομιάς δεν θα το αναλάβει κανείς. Στις ερωτήσεις μου όμως δεν απάντησες...
igoods Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Φαντάζομαι οι κληρονόμοι του, και φυσικά αν δεν γίνει αποδοχή κληρονομιάς δεν θα το αναλάβει κανείς. Στις ερωτήσεις μου όμως δεν απάντησες... Στους κληρονομους μεταβιβαζονται μονο τα χρεη απο εφορια..Απο τραπεζες,τεβε,ικα και δεν ξερω εγω τι οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα