Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στους κληρονομους μεταβιβαζονται μονο τα χρεη απο εφορια..Απο τραπεζες,τεβε,ικα και δεν ξερω εγω τι οχι.

Ας μην γράφουμε ότι ναναι. Εφόσον κάποιος κάνει αποδοχή κληρονομιάς κληρονομεί και το παθητικό, δηλαδή χρέη προς τράπεζες, δημόσιο αλλά και χρέη προς τρίτους.

Δημοσ.

Φαντάζομαι οι κληρονόμοι του, και φυσικά αν δεν γίνει αποδοχή κληρονομιάς δεν θα το αναλάβει κανείς.

Στις ερωτήσεις μου όμως δεν απάντησες...

Aυτο ρωτησα ποιο πανω.και καλα ρε μηπως σου πει η δεη δεν σου δινω ρολοι αφου δεν δεχεσαι το χρεος.

Δημοσ.

Aυτο ρωτησα ποιο πανω.και καλα ρε μηπως σου πει η δεη δεν σου δινω ρολοι αφου δεν δεχεσαι το χρεος.

Αυτό που ρώτησες πιο πάνω δεν ήταν τίποτα άλλο από αοριστίες, δεν βγαίνει νόημα. Και δεν έχεις και διάθεση να δώσεις διευκρινίσεις κιόλας!

Δημοσ.

Αυτό που ρώτησες πιο πάνω δεν ήταν τίποτα άλλο από αοριστίες, δεν βγαίνει νόημα. Και δεν έχεις και διάθεση να δώσεις διευκρινίσεις κιόλας!

δεν ξερω γιατι μου τι λες , τι εξηγησεις θες ακριβος;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα...θα ηθελα να κανω μια ερώτηση αν ξέρετε να μου απαντήσετε. .πρωτον ευχαριστω εκ των προτερων

Λοιπον..το 2009 αγορασα ενα σπιτι απο καποιον συγγενη το ρολοι της δεη ηταν στο ονομα του μεχρι και το 2012 που λόγω χρεων η Δεη πηρε το ρολοι..το σπιτι του το ειχα παραχωρηση και εμενε αυτος τωρα επειδη θελω να παω να μεινω και να βαλω ρολοι θελω να μαθω αν πρεπει να πληρωσω εγω το χρεος αυτο και ποσο κοστιζει η ολη υποθεση..το σπιτι ειναι στο δικο μου ονομα...Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Ο λογαριασμός ΔΕΗ είναι στο όνομα του πρώην άντρα μου. Το σπίτι μου ανήκει και είναι 18 ετών. Υπάρχει ήδη ένα αρκετά μεγάλο χρέος στη ΔΕΗ.  Για να μπω στο Κοιν. Τιμολόγιο πρέπει να πάρω το λογαριασμό στο όνομά μου. Πρέπει να πάρω πιστοποίηση από ηλεκτρολόγο και πόσο θα κοστίσει αυτό; Επίσης, πρέπει να εξωφληθεί ο λογαριασμός πρώτα;

ενα σχεδιο χρειαζεται του σπιτιου και να πληρωσεις ενα παραβολο 10 ευρω μετα.συνολο 30 ευρω παει η δουλεια.

Δημοσ.

Καλησπερα...θα ηθελα να κανω μια ερώτηση αν ξέρετε να μου απαντήσετε. .πρωτον ευχαριστω εκ των προτερων

Λοιπον..το 2009 αγορασα ενα σπιτι απο καποιον συγγενη το ρολοι της δεη ηταν στο ονομα του μεχρι και το 2012 που λόγω χρεων η Δεη πηρε το ρολοι..το σπιτι του το ειχα παραχωρηση και εμενε αυτος τωρα επειδη θελω να παω να μεινω και να βαλω ρολοι θελω να μαθω αν πρεπει να πληρωσω εγω το χρεος αυτο και ποσο κοστιζει η ολη υποθεση..το σπιτι ειναι στο δικο μου ονομα...Ευχαριστώ πολύ

Η ΔΕΗ δεν "παίρνει" το ρολόι όταν υπάρχουν χρέη, απλά κόβει το ρεύμα. Μόνο εφόσον το αιτηθεί ο ιδιοκτήτης, και μόνο εφόσον υπάρχει σοβαρός λόγος(πχ όταν πρόκειται να κατεδαφιστεί το κτήριο).

Όχι, το χρέος δεν πρέπει να το πληρώσεις εσύ. Θα χρειαστείς ηλεκτρολογικό σχέδιο(τουλάχιστον 60€ υποθέτω) εκτός αν υπάρχει και δεν είναι παλιότερο από 14 έτη, θα πληρώσεις και εγγύηση ανάλογα με τα τετραγωνικά. Με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ρολόι.

Δημοσ.

τι 60 ευρω ηλεκτρολογικο σχεδιο ρε?θα μου πεσουν τα μαλλια.ενα 20-30 ευρω  χρεωνουμε.μεσω προγραμματος σε ενα 20 λεπτο το πολυ το εχεις τελειωσει το σχεδιο.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας...ρολοι δεν υπαρχει...επειδή το ειδα...έλειπα για λογους υγειας στο εξωτερικο και δεν ξερω τι μπορει να εχει γινει με το ρολοι και το εχουν παρει...σε αυτη τι περιπτωση τι γίνεται. .saks θα σε χρειαστω αν ειναι για το σχεδιο ...και παλι ευχαριστω..

Δημοσ.

Ας μην γράφουμε ότι ναναι. Εφόσον κάποιος κάνει αποδοχή κληρονομιάς κληρονομεί και το παθητικό, δηλαδή χρέη προς τράπεζες, δημόσιο αλλά και χρέη προς τρίτους.

αν αυτα τα χρεη ηταν στ ονομα αλλου ιδιωκτητη/ενοικου μπορεις νομικα να δηλωσεις πως γι αυτα τα χρεη εσυ δεν εχεις πληρωθει απ τον αντιστοιχο καταναλωτη και με ταφερονται σε δημοσια δαπανη'ω ναι  φανταστειτε παρεπιπτοντως οτι με τετοιες πιστολες που πεφτουν σε σπιτια καθε μερα ποσο ζημιωνουμε οι ιδιοι οι πολιτες τους εαυτους μας 

αυτο μου το πε ενας φιλος που ειχε να του δςσει νοικη ο αλλος για περιπου 10 μηνες και ψαχνοντας το κατεληξε εκει

ισως να παρεκλεινει απ το topic alla iσως να λειτουργει ετσι κ στην αποδοχη κληρονομιας

Δημοσ.

τι 60 ευρω ηλεκτρολογικο σχεδιο ρε?θα μου πεσουν τα μαλλια.ενα 20-30 ευρω  χρεωνουμε.μεσω προγραμματος σε ενα 20 λεπτο το πολυ το εχεις τελειωσει το σχεδιο.

Πρόσφατα ζήτησαν από γνωστό 60€+, για αυτό έγραψα "υποθέτω τουλάχιστον 60". Δεν έκανα ο ίδιος έρευνα αγοράς.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας...ρολοι δεν υπαρχει...επειδή το ειδα...έλειπα για λογους υγειας στο εξωτερικο και δεν ξερω τι μπορει να εχει γινει με το ρολοι και το εχουν παρει...σε αυτη τι περιπτωση τι γίνεται. .saks θα σε χρειαστω αν ειναι για το σχεδιο ...και παλι ευχαριστω..

Αφού δεν έχεις ρολόι, ίσως να χρειάζεται από την αρχή η διαδικασία σαν να παίρνεις ρεύμα για πρώτη φορά(αντίγραφο οικοδομικής άδειας, υπεύθυνη δήλωση από το δήμο, βεβαίωση εγκαταστάτη ηλεκτρολόγου θεωρημένη από ΔΟΥ, κτλ), καλύτερα να ρωτήσεις στη ΔΕΗ. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα πρέπει να πληρώσεις εσύ το ρολόι, για μονοφασική παροχή και ασφάλεια 35A έχω ακούσει πως θέλεις 300-350€.

αν αυτα τα χρεη ηταν στ ονομα αλλου ιδιωκτητη/ενοικου μπορεις νομικα να δηλωσεις πως γι αυτα τα χρεη εσυ δεν εχεις πληρωθει απ τον αντιστοιχο καταναλωτη και με ταφερονται σε δημοσια δαπανη'ω ναι  φανταστειτε παρεπιπτοντως οτι με τετοιες πιστολες που πεφτουν σε σπιτια καθε μερα ποσο ζημιωνουμε οι ιδιοι οι πολιτες τους εαυτους μας 

αυτο μου το πε ενας φιλος που ειχε να του δςσει νοικη ο αλλος για περιπου 10 μηνες και ψαχνοντας το κατεληξε εκει

ισως να παρεκλεινει απ το topic alla iσως να λειτουργει ετσι κ στην αποδοχη κληρονομιας

Sorry, αλλά δεν μπορώ να βγάλω νόημα από όσα έγραψες.

• 11 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...